1400/3/30 1307

این همکاری‌های مشترک به مدت سه سال، در سطح کل کشور و مراکز تحت پوشش سازمان انجام خواهد شد.

راه‌اندازی پارک‌های سلامت و مزارع نمونه و الگویی در حوزه علوم کشاورزی


سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور با مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی دماوند (سربندان) واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با هدف گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی و تحقیقاتی تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.

به گزارش ایسنا، همکاری مشترک در زمینه‌های اجرای طرح‌های تحقیقاتی، آموزشی، تولیدی و راه‌اندازی مرکز جامع مشاوره تخصصی و راهبری شغلی در کلیه شاخه‌ها، گرایش‌های تحصیلی و رسته‌های شغلی در حوزه علوم کشاورزی (زراعت، باغبانی، دامپروری، گیاهپزشکی و بیوتکنولوژی)، منابع طبیعی و محیط زیست در راستای خدمت رسانی به جامعه دانش آموختگان دانشگاهی و سایر متقاضیان مرتبط با این حوزه به خصوص در زمینه پرورش گیاهان دارویی فرآوری، بسته بندی، بازاریابی و ... از موضوعات مورد توجه تفاهم نامه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور با مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی دماوند (سربندان) واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی است.

برگزاری کارگاه‌های آموزش‌های تخصصی، همکاری مشترک در راستای اجرای طرح‌های کار آفرینی (توان افزایی و مهارت آموزی)، اشتغال زایی پایدار، راه اندازی و ایجاد مراکز خدمات گردشگری در این حوزه به منظور ارتقاء رونق و جهش در تولید، ایجاد آکادمی تخصصی علوم و فنون، مراکز مانیتورینگ و رهگیری (نظام پایش) در حوزه علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست از موضوعات مورد هدف برای این تفاهم‌نامه همکاری است.

با امضای این تفاهم نامه، همکاری های مشترک برای راه اندازی و ایجاد شهرک های تحقیقاتی ـ تولیدی، تجاری سازی پروژه‌های تحقیقاتی- کاربردی و برندسازی در راستای کارآفرینی و تولید انواع اندام‌های تکثیری (بذر، نشاء، نهال) و محصولات تولیدی و همچنین همکاری برای راه‌اندازی پارک‌های سلامت و مزارع نمونه و الگویی در حوزه علوم کشاورزی (زراعت، باغبانی، دامپروری، گیاهپزشکی و بیوتکنولوژی)، منابع طبیعی و محیط زیست در دست پیگیری قرار می گیرد.

گسترش همکاری های مشترک به منظور راه اندازی و ایجاد پارک های علم و فناوری مجازی، تالار مجازی فن بازار، مرکز نوآوری و ایده پردازی، بازارچه‌های فروش محلی، منطقه‌ای، استانی، مرزی و پایانه‌های فروش کشوری برای حمایت از شرکت‌های نوپا، دانش بنیان، استارت‌آپ‌ها و بازاریابی و عرضه کلیه محصولات بخش‌های مختلف در حوزه علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست از یک سو و فعالیت مشترک در خصوص تولید محتوای IT محور مولتی مدیا، اپلیکیشن‌ها، بسته‌های آموزشی، مستندسازی، چاپ مقالات علمی و پژوهشی، چاپ کتب و CD های علمی و آموزشی حاصل از اجرای طرح‌های تحقیقاتی – کاربردی و پروژه‌های تولیدی مشترک از سوی دیگر از مفاد قابل توجه در این تفاهم‌نامه همکاری است.

ارائه بانک‌های اطلاعاتی و محتوای موردنیاز آموزشی توسط دانشگاه، همکاری برای تسریع در امور آموزشی، اجرایی و فعالیت‌های مورد نیاز تفاهم نامه از طریق سامانه جامع آموزش مجازی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی به نشانی www.Tvrooyesh.com، برگزاری همایش‌های‌ علمی و پژوهشی و جشنواره‌های تجاری مربوط به این حوزه از دیگر موضوعات این تفاهم نامه است.

به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، این همکاری‌های مشترک به مدت سه سال، در سطح کل کشور و مراکز تحت پوشش سازمان انجام خواهد شد.
منبع
ایسنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی