1398/7/22 448

تضمین سلامت محصولات کشاورزی با شناسنامه‌دار شدن محصول کشاورزی

سلامت محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اطمینان از سلامت محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره با شناسنامه‌دار شدن محصول کشاورزی یکی از اهداف اجرای طرح ارتقاء سلامت هشت محصول کشاورزی با محوریت گوجه‌فرنگی در استان بوشهر است.

به گزارش ایسنا، سعید کشمیری در کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده استان بوشهر با اشاره اهمیت نظارت بر محصولات کشاورزی گفت: به‌ طور کلی تأمین سلامت و بهداشت محصولات کشاورزی موضوعی است کاملاً اجتماعی که همه آحاد جامعه درگیر آن هستند.

وی با اشاره به دستور جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده افزود: استفاده نادرست از نهاده‌های کشاورزی خطر افزایش آلاینده‌ها در محصولات، بروز مشکلات زیست‌محیطی و بسیاری از بیماری‌ها و ناهنجاری‌ها را به دنبال دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه گامی مهم در ارائه محصولات غذایی سالم است که در این عرصه آموزش و اطلاع‌رسانی به تولیدکننده و مصرف‌کننده نقش اساسی دارد.

کشمیری بیان کرد: معرفی و ارائه طرح پروژه ارتقاء سلامت هشت محصول کشاورزی با محوریت کشت گوجه‌فرنگی سالم در استان بوشهر زمینه‌ساز تحول بزرگ در تولید محصولات عاری از سموم می‌شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: این طرح به‌صورت مشترک بین وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اجرا و شامل پنج  پروژه به‌ منظور کاهش باقیمانده آلاینده‌ها و سموم در محصولات کشاورزی و یک پروژه به‌ منظور پایش باقیمانده سموم در محصولات است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: اطمینان از سلامت محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره با شناسنامه‌دار شدن محصول کشاورزی و ارائه گواهی سلامت در پایان دوره مراقبت، بازاریابی و فروش محصولات از جمله هدف‌های اجرای این طرح است.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

کنترل بیولوژیک آفات باغات

تولید بیش از ۱۰۰۰ تن عسل در مشهد

خواص کفیر

نمایشگاه تخصصی کشاورزی در کرمان

تولید ۱۴۰۰ کیلوگرم زعفران در لرستان

تولید نشاء محصولات زراعی در سیستان وبلوچستان

باغ مادری نهال مرکبات توجیه دارد و یک ضرورت است

ایران و ظرفیت بی‌نظیر باغبانی دیم

کتاب «دستنامه رنگی بیماری‌های غلات دانه‌ریز» منتشر شد

شناخت دقیقتر خاک و کودهای ارگانیک

مهمترین عوامل ایجاد ضایعات محصولات کشاورزی چیست؟

خریداری بیش از ۱۲۰۰ کیلوگرم زعفران از کشاورزان نیشابور، فیروزه و زبرخان

ارائه تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در بخش کشاورزی

تاثیر سیاه‌دانه بر دستگاه گوارش

یک مزرعه عمودی در دانمارک با توان تامین سبزیجات کشور

مسابقه کشاورزی بدون خاک

حمایت ۷۰ درصدی از راهکارهای بهینه سازی کشت بافت گیاهی پایه گردو و انگور

تضمین سلامت کودکان با زراعت خانگی

صادرات ۴۵٠ تن گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای خاش

نگهداری و پرورش کاکتوس اپونتیا (انجیر تیغی)

ریزارگانیسم‌هایی که به محصولات کشاورزی در جذب فسفر کمک می‌کنند

انقلاب در کشاورزی با خاک خودآبیاری

کاکتوس آپونتیا تقویت کننده سیستم ایمنی

کشف و نامگذاری گونه جدید قارچ اندوفیت

تولید نیمه‌صنعتی پروتئین قارچی از ضایعات خرما

اگرونیک در شبکه های اجتماعی