1398/7/22 152

تضمین سلامت محصولات کشاورزی با شناسنامه‌دار شدن محصول کشاورزی

سلامت محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اطمینان از سلامت محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره با شناسنامه‌دار شدن محصول کشاورزی یکی از اهداف اجرای طرح ارتقاء سلامت هشت محصول کشاورزی با محوریت گوجه‌فرنگی در استان بوشهر است.

به گزارش ایسنا، سعید کشمیری در کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده استان بوشهر با اشاره اهمیت نظارت بر محصولات کشاورزی گفت: به‌ طور کلی تأمین سلامت و بهداشت محصولات کشاورزی موضوعی است کاملاً اجتماعی که همه آحاد جامعه درگیر آن هستند.

وی با اشاره به دستور جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده افزود: استفاده نادرست از نهاده‌های کشاورزی خطر افزایش آلاینده‌ها در محصولات، بروز مشکلات زیست‌محیطی و بسیاری از بیماری‌ها و ناهنجاری‌ها را به دنبال دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه گامی مهم در ارائه محصولات غذایی سالم است که در این عرصه آموزش و اطلاع‌رسانی به تولیدکننده و مصرف‌کننده نقش اساسی دارد.

کشمیری بیان کرد: معرفی و ارائه طرح پروژه ارتقاء سلامت هشت محصول کشاورزی با محوریت کشت گوجه‌فرنگی سالم در استان بوشهر زمینه‌ساز تحول بزرگ در تولید محصولات عاری از سموم می‌شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: این طرح به‌صورت مشترک بین وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اجرا و شامل پنج  پروژه به‌ منظور کاهش باقیمانده آلاینده‌ها و سموم در محصولات کشاورزی و یک پروژه به‌ منظور پایش باقیمانده سموم در محصولات است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: اطمینان از سلامت محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره با شناسنامه‌دار شدن محصول کشاورزی و ارائه گواهی سلامت در پایان دوره مراقبت، بازاریابی و فروش محصولات از جمله هدف‌های اجرای این طرح است.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

تهیه پروتئین از ضایعات هسته پرتقال

نحوه صحیح شستن و ضدعفونی کردن میوه‌ها و سبزیجات

سماق گیاهی ضد درد و اضطراب

کدو تخم کاغذی و خواص درمانی آن

ایران در جایگاه ششم تولید قارچ در دنیا

توصیه به کشاورزان برای مقابله با آفت بذر کلزا

انجام نشاء مکانیزه در ۸۰ درصد از شالیزارهای گیلان

صادرات حنای ارگانیک دلگان به فرانسه

آب بشقابی، گونه گیاهی در حال انقراض

چه زمانی برای مبارزه با آفت ملخ مناسب‌تر است؟

راه اندازی واحد پرورش ریزجلبک در حاشیه دریاچه ارومیه

کتاب «هیدروپونیک» تالیف جی، بنتون جونز به چاپ سوم رسید

تولید ۱۰۶ محصول سالم توسط زنان روستایی

«خلر» (سنگینک) و تاثیر آن بر عملکرد سیستم زراعی

وجود ۱۰ هزار هکتار اراضی قابل واگذاری به متقاضیان کشت دیم گیاهان دارویی

اجرای طرح توانمندسازی زنان در زنجیره ارزش غذایی گیاهان در آذربایجان شرقی

هجوم ملخ‌های محلی به جیرفت

کاسنی پاکوتاه؛ دختری از  خانواده آفتابی‌ها

برنج کاران فاصله اجتماعی را جدی بگیرند

بارش های مناسب مانع از نوبت‌‌بندی آب کشاورزی شد

خریداری ١٤٢ هزارتن گندم از کشاورزان

مشاهده زمین های کشاورزی از فضا

شالیکاران به توصیه های بهداشتی توجه کنند

آغاز برداشت گل محمدی در سیستان و بلوچستان

آغاز فصل پرورش کرم ابریشم در گلستان

اگرونیک در شبکه های اجتماعی