1398/4/30 88

معرفی کتاب غذای سالم، غذای ارگانیک و بررسی تعاریف و مفاهیم مربوطه

معرفی کتاب: غذای سالم، غذای ارگانیک


شناسنامه کتاب:
سرشناسه: دری‍ای‍ی‌، م‍ح‍م‍درس‍ول‌،‏‫ ۱۳۳۰ - ‏
‏عنوان و نام پديدآور: 
غذای سالم، غذای ارگانیک /تالیف محمد دریایی.
‏مشخصات نشر: تهران : سبحان نور، ‏‫۱۳۹۱.‬
‏مشخصات ظاهری: ‏‫۲۷۲ ص.‬: جدول.
‏شابک: ‏‫۷۰۰۰۰ ریال‬:‏‫‭978-964-2745-59-3‬‬
‏وضعیت فهرست نویسی:    فیپا
‏یادداشت: واژه‌نامه.
‏یادداشت: کتابنامه: ص. ۲۵۱ - ۲۵۴؛‌همچنین به صورت زیرنویس.
‏موضوع: غذاهای طبیعی
‏موضوع: غذاهای فراسودمند
‏موضوع: 
کشاورزی ارگانیک
‏موضوع: کودهای آلی
‏رده بندی کنگره    :    ‏‫‬‭TX۳۶۹‏‫‬/د۴غ۴ ۱۳۹۱
‏رده بندی دیویی    :    ‏‫‬‮‭۶۴۱/۳۰۲
‏شماره کتابشناسی ملی    :    ۲۸۱۱۲۳۳


توضیحات کتاب غذای سالم، غذای ارگانیک:
غذاهایی که امروزه مصرف می کنیم از زمان پیدایش و تولید به سموم مختلف آغشته و در نهایت مصرف و وارد بدن می شوند. در این کتاب درباره محصولات ارگانیک و مباحث مربوط به کشاورزی ارگانیک و غذای سالم توضیحاتی ارائه شده است.

این کتاب درباره مواد غذایی است که می توان آنها را عاری از سموم و علف کش ها تولید کرد و این گونه مواد می توانند در بهبود و سلامت جامعه نقش زیادی را ایفا کنند.

بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری سرطان ناشی از همین غذاهاست. به همین دلیل است که باید بدانیم انواع سبزیجات و پروتئین ها را چگونه به دست بیاوریم و آنها را جایگزین محصولاتی کنیم که آغشته به مواد شیمیایی هستند و انسان ها در وعده های غذایی روزانه شان از آنها مصرف می کنند.

جنبه های کشاورزی و سلامت محیط زیست در کتاب «غذای سالم، غذای ارگانیک» مورد بحث قرار گرفته اند و همچنین توضیحاتی درباره ضررها و ضایعاتی که مصرف مواد شیمیایی به دنبال دارند آورده شده است.

مردم باید آگاه شوند که مصرف غذای سالم چه تاثیری بر سلامت و زندگی آنها خواهد داشت و چگونه با دقت در تغذیه می توان از ابتلا به بسیاری از بیماری ها جلوگیری کرد. باید بیاموزیم که برای حفظ خاک، آب و محیط زیست از مواد شیمیایی مصرف نکنیم زیرا در نهایت این مواد به بدن خود انسان ها وارد می شود.

در این کتاب از عوامل بیولوژیک برای دفع سموم آفات نام برده شده و موادی طبیعی چون عصاره سیر، مرزه به عنوان بهترین جایگزین برای آفت کش ها معرفی می شوند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

پیوند آینده کشاورزیِ پایدار با فناوری‌های هوشمند و تولید کلان

اسراف ۷ میلیارد متر مکعب آب کشاورزی برای حفظ مالکیت زمین

تکنولوژی‌های نوین در بخش کشاورزی موجب افزایش بهره‌وری

تولمئیا گیاهی که به گیاهچه هایش کولی می‌دهد!

توسعه کشاورزی حفاظتی در قیروکارزین

قارچی که آینده موز زرد را تهدید می‌کند

سیب مازندران زودتر از دماوند به بازار آمد

پیش‌بینی تولید ۱۰ تن تمشک فرنگی در بابل

تولید ۴۵۰ کیلوگرم زعفران در کرمانشاه

آشنایی با درخت زالزالک یا ولیک

دلایل کاهش ورود به سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی

تولید ۲۰ درصد محصولات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری

تجهیز یک میلیون هکتار از باغات و مزارع کشاورزی به آبیاری نوین

حذف پنج سم پرخطر بخش کشاورزی تا یکسال آینده

آلودگی ۳۸ درصد باغ‌های گردو به آفت کرم خراط

راه‌آهن یا تالاب انزلی؛ اولویت با کدام است؟

تعیین سهم استان‌ها برای کاشت نهال تا پایان شهریور

کینوا یا خاویار گیاهی؛ کِشتی مزیت‌دار در شرایط کم آبی

چین مجددا واردات محصولات کشاورزی از آمریکا را کاهش داد

مزایا و معایب کشت نایلونی و استفاده از مالچ پلاستیکی چیست

کارگاه های آموزشی رایگان نگهدای از گیاهان آپارتمانی

زمین‌های کشاورزی کردستان تشنه اعتبار

چیکوی میناب به بازار آمد

عارضه‌ی خوابیدن ساقه غلات

کمباین خودران هم به بازار آمد

اگرونیک در شبکه های اجتماعی