1398/4/30 1587

معرفی کتاب غذای سالم، غذای ارگانیک و بررسی تعاریف و مفاهیم مربوطه

معرفی کتاب: غذای سالم، غذای ارگانیک


شناسنامه کتاب:
سرشناسه: دری‍ای‍ی‌، م‍ح‍م‍درس‍ول‌،‏‫ ۱۳۳۰ - ‏
‏عنوان و نام پديدآور: 
غذای سالم، غذای ارگانیک /تالیف محمد دریایی.
‏مشخصات نشر: تهران : سبحان نور، ‏‫۱۳۹۱.‬
‏مشخصات ظاهری: ‏‫۲۷۲ ص.‬: جدول.
‏شابک: ‏‫۷۰۰۰۰ ریال‬:‏‫‭978-964-2745-59-3‬‬
‏وضعیت فهرست نویسی:    فیپا
‏یادداشت: واژه‌نامه.
‏یادداشت: کتابنامه: ص. ۲۵۱ - ۲۵۴؛‌همچنین به صورت زیرنویس.
‏موضوع: غذاهای طبیعی
‏موضوع: غذاهای فراسودمند
‏موضوع: 
کشاورزی ارگانیک
‏موضوع: کودهای آلی
‏رده بندی کنگره    :    ‏‫‬‭TX۳۶۹‏‫‬/د۴غ۴ ۱۳۹۱
‏رده بندی دیویی    :    ‏‫‬‮‭۶۴۱/۳۰۲
‏شماره کتابشناسی ملی    :    ۲۸۱۱۲۳۳


توضیحات کتاب غذای سالم، غذای ارگانیک:
غذاهایی که امروزه مصرف می کنیم از زمان پیدایش و تولید به سموم مختلف آغشته و در نهایت مصرف و وارد بدن می شوند. در این کتاب درباره محصولات ارگانیک و مباحث مربوط به کشاورزی ارگانیک و غذای سالم توضیحاتی ارائه شده است.

این کتاب درباره مواد غذایی است که می توان آنها را عاری از سموم و علف کش ها تولید کرد و این گونه مواد می توانند در بهبود و سلامت جامعه نقش زیادی را ایفا کنند.

بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری سرطان ناشی از همین غذاهاست. به همین دلیل است که باید بدانیم انواع سبزیجات و پروتئین ها را چگونه به دست بیاوریم و آنها را جایگزین محصولاتی کنیم که آغشته به مواد شیمیایی هستند و انسان ها در وعده های غذایی روزانه شان از آنها مصرف می کنند.

جنبه های کشاورزی و سلامت محیط زیست در کتاب «غذای سالم، غذای ارگانیک» مورد بحث قرار گرفته اند و همچنین توضیحاتی درباره ضررها و ضایعاتی که مصرف مواد شیمیایی به دنبال دارند آورده شده است.

مردم باید آگاه شوند که مصرف غذای سالم چه تاثیری بر سلامت و زندگی آنها خواهد داشت و چگونه با دقت در تغذیه می توان از ابتلا به بسیاری از بیماری ها جلوگیری کرد. باید بیاموزیم که برای حفظ خاک، آب و محیط زیست از مواد شیمیایی مصرف نکنیم زیرا در نهایت این مواد به بدن خود انسان ها وارد می شود.

در این کتاب از عوامل بیولوژیک برای دفع سموم آفات نام برده شده و موادی طبیعی چون عصاره سیر، مرزه به عنوان بهترین جایگزین برای آفت کش ها معرفی می شوند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

کشاورزی شهری

جهش تولید محصولات گلخانه‌ای در اردبیل

کشت دو هکتار محصول کاملینا در عجبشیر

اجرای پروژه مدیریت تلفیقی کنترل عوامل خسارت‌زای محصولات سبزی و صیفی

توصیه‌های کشاورزی برای زمستان کویر

سیستان و بلوچستان دارای رتبه برتر در سرمایه‌گذاری کشاورزی

راهکار جلوگیری از سرمازدگی درختان جوان زیتون چیست؟

کشت بیش از ٢۴ هزار هکتار محصولات سبزی و صیفی در سیستان وبلوچستان

رتبه‌ی اول کشوری جهادکشاورزی ایلام در جذب اعتبارات مکانیزاسیون

۱۴۰ گونه گیاه آپارتمانی از مرودشت صادر می‌شود

سطح زیر کشت کاملینای مرودشت به ۲۳۰ هکتار رسید

بایدها و نبایدهای استفاده از کودهای شیمیایی

کشت مکانیزه گیاهان دارویی در شهرستان میرجاوه

تجهیز ۶۸ هکتار از اراضی استان زنجان به آبیاری نوین

سالانه ۳۰۰۰ تن "قارچ" در کرمانشاه تولید می‌شود

کشت گندم به روش کف کار در اراضی کشاورزی مرودشت

مصرف کم کودهای شیمیایی توسط کشاورزان خراسان شمالی

مبارزه با آفات و علف‌های هرز مزارع بروجرد در سطح ۱۱۵ هزار هکتار

نوسازی تجهیزات ۷ هزار هکتار از اراضی زیر دست دو سد بزرگ استان مرکزی

توسعه و هوشمندسازی سامانه‌های مدیریتی در گلخانه‌ها

وبینار «کشاورزی شهری» برگزار می‌شود

برداشت ١۶٠٠ تن مرکبات از باغات شهرستان فنوج

کشت محصولات ارگانیک در مجموعه ۲ هکتاری دانشگاه زنجان

کدام استان رتبه نخست تولیدات گلخانه‌ای در کشور را دارد؟

مرمت و بازسازی ١٠ رشته قنات در شهرستان لاشار

اگرونیک در شبکه های اجتماعی