1398/4/30 172

معرفی کتاب غذای سالم، غذای ارگانیک و بررسی تعاریف و مفاهیم مربوطه

معرفی کتاب: غذای سالم، غذای ارگانیک


شناسنامه کتاب:
سرشناسه: دری‍ای‍ی‌، م‍ح‍م‍درس‍ول‌،‏‫ ۱۳۳۰ - ‏
‏عنوان و نام پديدآور: 
غذای سالم، غذای ارگانیک /تالیف محمد دریایی.
‏مشخصات نشر: تهران : سبحان نور، ‏‫۱۳۹۱.‬
‏مشخصات ظاهری: ‏‫۲۷۲ ص.‬: جدول.
‏شابک: ‏‫۷۰۰۰۰ ریال‬:‏‫‭978-964-2745-59-3‬‬
‏وضعیت فهرست نویسی:    فیپا
‏یادداشت: واژه‌نامه.
‏یادداشت: کتابنامه: ص. ۲۵۱ - ۲۵۴؛‌همچنین به صورت زیرنویس.
‏موضوع: غذاهای طبیعی
‏موضوع: غذاهای فراسودمند
‏موضوع: 
کشاورزی ارگانیک
‏موضوع: کودهای آلی
‏رده بندی کنگره    :    ‏‫‬‭TX۳۶۹‏‫‬/د۴غ۴ ۱۳۹۱
‏رده بندی دیویی    :    ‏‫‬‮‭۶۴۱/۳۰۲
‏شماره کتابشناسی ملی    :    ۲۸۱۱۲۳۳


توضیحات کتاب غذای سالم، غذای ارگانیک:
غذاهایی که امروزه مصرف می کنیم از زمان پیدایش و تولید به سموم مختلف آغشته و در نهایت مصرف و وارد بدن می شوند. در این کتاب درباره محصولات ارگانیک و مباحث مربوط به کشاورزی ارگانیک و غذای سالم توضیحاتی ارائه شده است.

این کتاب درباره مواد غذایی است که می توان آنها را عاری از سموم و علف کش ها تولید کرد و این گونه مواد می توانند در بهبود و سلامت جامعه نقش زیادی را ایفا کنند.

بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری سرطان ناشی از همین غذاهاست. به همین دلیل است که باید بدانیم انواع سبزیجات و پروتئین ها را چگونه به دست بیاوریم و آنها را جایگزین محصولاتی کنیم که آغشته به مواد شیمیایی هستند و انسان ها در وعده های غذایی روزانه شان از آنها مصرف می کنند.

جنبه های کشاورزی و سلامت محیط زیست در کتاب «غذای سالم، غذای ارگانیک» مورد بحث قرار گرفته اند و همچنین توضیحاتی درباره ضررها و ضایعاتی که مصرف مواد شیمیایی به دنبال دارند آورده شده است.

مردم باید آگاه شوند که مصرف غذای سالم چه تاثیری بر سلامت و زندگی آنها خواهد داشت و چگونه با دقت در تغذیه می توان از ابتلا به بسیاری از بیماری ها جلوگیری کرد. باید بیاموزیم که برای حفظ خاک، آب و محیط زیست از مواد شیمیایی مصرف نکنیم زیرا در نهایت این مواد به بدن خود انسان ها وارد می شود.

در این کتاب از عوامل بیولوژیک برای دفع سموم آفات نام برده شده و موادی طبیعی چون عصاره سیر، مرزه به عنوان بهترین جایگزین برای آفت کش ها معرفی می شوند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

نود درصد زعفران جهان در ایران تولید می‌شود

پرورش کرم ابریشم در استان تهران احیا شد

طرح فراز؛ داربستی کردن باغهای انگور در ملایر

احداث اولین بازار بزرگ گل و گیاه در محدوده سرخه حصار

صادرات شلتوک خوزستان آزاد شد

قارچ شیتاکه (Shiitake) چیست

سرمازدگی پاییزه در کمین باغ‌ها و مزارع

تبدیل پسماند کشاورزی به علوفه؛ تجارتی جدید و سودآور

آشنایی با درخت زیبای نمدار یا تیلیا

مورینگا، گز روغن؛ معجزه طبیعت

آسیا و اقیانوسیه تحت تاثیر تغییرات اقلیم و ناامنی غذایی

سهم ایران از تجارت جهانی زعفران کمتر از ۱۰ درصد است

آغاز طرح پایش اراضی کشاورزی روستاهای ورامین

پیش‌بینی تولید ۴۰۰۰ تن عسل در همدان

برگزاری دومین کنفرانس بین‌المللی گل محمدی در آبان

نشست تخصصی گیاهان دارویی و قارچ‌های کوهی در کاشان

گوگل به هوش مصنوعی بو کشیدن یاد می‌دهد!

ارائه آموزش های نوین باغداری اولویت جهاد کشاورزی

آیا انتقال آب در کشورهای دنیا موفق بود؟

سهم ۱۰.۹۷ درصدی بخش کشاورزی از صادرات غیرنفتی کشور

آشنایی با ماشین‌‌آلات دروگر و انواع آن

کشت چغندر نشائی از نوع ریشه لخت در فامنین

امسال سال پربرکت برای فندق گیلان

تکنیک های پرورش نشا برنج به روش سل باکس

بیوشیمی کشاورزی چیست و چه کاربردی دارد؟

اگرونیک در شبکه های اجتماعی