1398/4/30 138

معرفی کتاب غذای سالم، غذای ارگانیک و بررسی تعاریف و مفاهیم مربوطه

معرفی کتاب: غذای سالم، غذای ارگانیک


شناسنامه کتاب:
سرشناسه: دری‍ای‍ی‌، م‍ح‍م‍درس‍ول‌،‏‫ ۱۳۳۰ - ‏
‏عنوان و نام پديدآور: 
غذای سالم، غذای ارگانیک /تالیف محمد دریایی.
‏مشخصات نشر: تهران : سبحان نور، ‏‫۱۳۹۱.‬
‏مشخصات ظاهری: ‏‫۲۷۲ ص.‬: جدول.
‏شابک: ‏‫۷۰۰۰۰ ریال‬:‏‫‭978-964-2745-59-3‬‬
‏وضعیت فهرست نویسی:    فیپا
‏یادداشت: واژه‌نامه.
‏یادداشت: کتابنامه: ص. ۲۵۱ - ۲۵۴؛‌همچنین به صورت زیرنویس.
‏موضوع: غذاهای طبیعی
‏موضوع: غذاهای فراسودمند
‏موضوع: 
کشاورزی ارگانیک
‏موضوع: کودهای آلی
‏رده بندی کنگره    :    ‏‫‬‭TX۳۶۹‏‫‬/د۴غ۴ ۱۳۹۱
‏رده بندی دیویی    :    ‏‫‬‮‭۶۴۱/۳۰۲
‏شماره کتابشناسی ملی    :    ۲۸۱۱۲۳۳


توضیحات کتاب غذای سالم، غذای ارگانیک:
غذاهایی که امروزه مصرف می کنیم از زمان پیدایش و تولید به سموم مختلف آغشته و در نهایت مصرف و وارد بدن می شوند. در این کتاب درباره محصولات ارگانیک و مباحث مربوط به کشاورزی ارگانیک و غذای سالم توضیحاتی ارائه شده است.

این کتاب درباره مواد غذایی است که می توان آنها را عاری از سموم و علف کش ها تولید کرد و این گونه مواد می توانند در بهبود و سلامت جامعه نقش زیادی را ایفا کنند.

بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری سرطان ناشی از همین غذاهاست. به همین دلیل است که باید بدانیم انواع سبزیجات و پروتئین ها را چگونه به دست بیاوریم و آنها را جایگزین محصولاتی کنیم که آغشته به مواد شیمیایی هستند و انسان ها در وعده های غذایی روزانه شان از آنها مصرف می کنند.

جنبه های کشاورزی و سلامت محیط زیست در کتاب «غذای سالم، غذای ارگانیک» مورد بحث قرار گرفته اند و همچنین توضیحاتی درباره ضررها و ضایعاتی که مصرف مواد شیمیایی به دنبال دارند آورده شده است.

مردم باید آگاه شوند که مصرف غذای سالم چه تاثیری بر سلامت و زندگی آنها خواهد داشت و چگونه با دقت در تغذیه می توان از ابتلا به بسیاری از بیماری ها جلوگیری کرد. باید بیاموزیم که برای حفظ خاک، آب و محیط زیست از مواد شیمیایی مصرف نکنیم زیرا در نهایت این مواد به بدن خود انسان ها وارد می شود.

در این کتاب از عوامل بیولوژیک برای دفع سموم آفات نام برده شده و موادی طبیعی چون عصاره سیر، مرزه به عنوان بهترین جایگزین برای آفت کش ها معرفی می شوند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

کشاورزان گیلان به آفت مگس مدیترانه‌ای بی‌توجه نباشند

مزیت‌های سیستم بدون خاک‌ورزی در کشاورزی

نهال‌های رویشی کشور استاندارد می‌شوند

چگونه با کرم گلوگاه انار مبارزه کنیم؟

ایجاد کلکسیون گیاهان دارویی در دانشگاه تبریز

حمله مگس میوه مدیترانه ای به باغات شرق گیلان

زنان کردستان، صاحب مقام اول استانداردسازی محصولات کشاورزی

تولید ۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در استان کرمان

دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو

ظرفیت‌های فناوری نانو در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی معرفی می‌شود

کشاورزی شهری، راهکاری مؤثر برای توسعه فضای سبز مفید

۲۱/۵ هکتار گلخانه به مجموع فضای گلخانه ای استان مرکزی اضافه شد

امکان تولید ۶ میلیون تن محصول کشاورزی با منابع آبی موجود

استفاده از قارچ زنده در ساختمان‌سازی سبز

آشنایی با تعاونی های روستایی و کشاورزی

تکمیل زنجیره تولید پنبه از بذر تا تولید پوشاک

کشاورزان سه میلیون تن گندم انبار کرده‌اند

تقویت کشاورزی خانوادگی از اولویت‌های تعاونی روستایی

کشت گیاهان دارویی از اولویت‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی

سماق؛ گنج نهفته در کویر

دلایل کاهش قابل توجه قیمت زعفران

چگونه رؤیایی استعماری مراکش را به خشکسالی کشاند

تحلیلی بر فرایند عملیات خوب کشاورزی (GAP) برای کشاورزان خرده‌پا

تاثیر پایین بودن PH یا اسیدی بودن خاک در رشد گیاه

کاهش دفن پسماند با تولید کمپوست

اگرونیک در شبکه های اجتماعی