به گزارش نیواطلس، از جمله روش های کاربردی در این زمینه تولید پوسته های خوراکی و فاسدنشدنی برای مواد غذایی است. بدین منظور از موادی مانند ابریشم، پکتین و کیتوزان استفاده میشود که ضخامت پوسته میوه ها و سبزیجات را افزایش میدهند و از فاسد شدن و آسیب دیدن آنها جلوگیری میکنند. اما به تازگی پوستهای از جنس زبالههای کارخانهای توسط پژوهشگران آمریکایی تولید شده که با استفاده از آن جلوی فاسدشدن میوه آووکادو گرفته می شود. در تولید این پوسته از مواد ارگانیک غیرسمی مانند لیپیدها و گلیسرولیپیدها استفاده شده که از پوست های خردشده برخی انواع دانه ها، مغز ساقه برخی میوه ها و سبزیجات به دست آمدهاند.
پوسته های یادشده بیرنگ، بیمزه و بیبو هستند و تولید آنها نیز چندان دشوار نیست. با پوشاندن میوه آووکادو از این پوسته جلوی تخلیه رطوبت آن و همینطور نفوذ اکسیژن به داخل این میوه گرفته شده و لذا مدت زمان ماندگاری این میوه بین دو تا سه برابر افزایش مییابد. انتظار میرود با پیشرفت این فناوری و تولید مدلهایی بهتر از این پوسته ها از آنها برای جلوگیری از فاسدشدن دیگر انواع میوه ها هم استفاده شود.