1397/4/2 966

در سال های اخیر محققان در تلاش بوده اند تا با دستکاری برخی انواع موادغذایی جلوی فاسدشدن آنها را بگیرند و ماندگاری آنها را افزایش دهند.

تولید پوسته‌ای که مانع فاسد شدن میوه ها می‌شود

به گزارش نیواطلس، از جمله روش های کاربردی در این زمینه تولید پوسته های خوراکی و فاسدنشدنی برای مواد غذایی است. بدین منظور از موادی مانند ابریشم، پکتین و کیتوزان استفاده می‌شود که ضخامت پوسته میوه ها و سبزیجات را افزایش می‌دهند و از فاسد شدن و آسیب دیدن آنها جلوگیری می‌کنند. اما به تازگی پوسته‌ای از جنس زباله‌های کارخانه‌ای توسط پژوهشگران آمریکایی تولید شده که با استفاده از آن جلوی فاسدشدن میوه آووکادو گرفته می شود. در تولید این پوسته از مواد ارگانیک غیرسمی مانند لیپیدها و گلیسرولیپیدها استفاده شده که از پوست های خردشده برخی انواع دانه ها، مغز ساقه برخی میوه ها و سبزیجات به دست آمده‌اند.

 

پوسته های یادشده بی‌رنگ، بی‌مزه و بی‌بو هستند و تولید آنها نیز چندان دشوار نیست. با پوشاندن میوه آووکادو از این پوسته جلوی تخلیه رطوبت آن و همین‌طور نفوذ اکسیژن به داخل این میوه گرفته شده و لذا مدت زمان ماندگاری این میوه بین دو تا سه برابر افزایش می‌یابد. انتظار می‌رود با پیشرفت این فناوری و تولید مدل‌هایی بهتر از این پوسته ها از آنها برای جلوگیری از فاسدشدن دیگر انواع میوه ها هم استفاده شود.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

پرونده کشت کلزا در کرمانشاه با 2295 هکتار بسته شد

راهی برای مقابله بهتر برنج با علف‌های هرز

برداشت ۲ هزار تُن «بِه» در نطنز

تخصیص ۳۶۰ هکتار از اراضی دیم تویسرکان به کشت گیاهان دارویی

الگوی کشت بین عرضه و تقاضای محصولات کشاورزی همخوانی ایجاد می‌کند

۱۵ هکتار گلرنگ در لاشار کشت شد

یک تیر و دو نشان با جذب مهندسان کشاورزی

برآورد تولید ۴۰ کیلوگرم زعفران در فامنین

آغاز کشت قراردادی گندم و جو در اراضی کشت و صنعت مغان

آغاز برداشت کنجد در آغاز برداشت کنجد در خُنجخُنج

برداشت ۶۵۰ کیلوگرم زعفران از مزارع کاشان

پیشگیری از جنگل‌ زدایی با نوآوری

توزیع بیش از ۴۱ هزار تن کود شیمیایی بین کشت و صنعت‌های خوزستان

کشت قراردادی گندم در ۱۵ هزار هکتار از اراضی بوشهر

برداشت ۶۴۰ تن چای ترش در سیستان و بلوچستان

برداشت زیتون در ۷۰ درصد از باغات گیلان

کشت زیتون مقاوم به کم‌آبی در پژوهشگاه ژنتیک

پیش بینی برداشت ۴۴ هزار تن ذرت علوفه‌ای از مزارع سمنان

افزایش ۲ برابری تولید زیتون

توسعه کشاورزی در اراضی شیب‌دار آری یا خیر؟

کشت فراسرزمینی؛ فرصت یا تهدید؟

۱۴۱ واحد گلخانه خانگی در منطقه سیستان احداث می‌شود

آغاز برداشت محصولات گلخانه ای در جنوب استان کرمان

تولید زعفران و اشتغال بیش از ۱۰ هزار نفر در تایباد

۶۲۹ هزار هکتار از اراضی خوزستان به زیر کشت پاییزه می‌رود

اگرونیک در شبکه های اجتماعی