1396/12/2 248

یک کارشناس ثبت برند مراحل ثبت برند مواد کشاورزی و غذایی را تشریح کرد.

از سوی کارشناس ثبت برند تشریح شد؛

مراحل ثبت برند کالاهای کشاورزی و غذایی


سیاوش پدری، کارشناس ثبت برند در مورد مراحل ثبت برند مواد غذایی می گوید: مواد غذایی همواره از نخستین نیازهای بشر بوده است و بازار مناسب و کارامدی برای تجارت در میان فعالان اقتصادی و تجاری است. بنابراین با ثبت برند مواد غذایی می توان یک گام جلوتر از بقیه رقبا قدم زد. وی با بیان اینکه مردم در خرید های خود دنبال آن دسته از برندهای مواد غذایی هستند که کیفیت مطلوبی دارند، می افزاید: دلیل این حساسیت نیز اهمیت سلامتی برای آن هاست.

پدری با بیان اینکه مواد غذایی تنوع بسیار زیادی دارد، موارد آن را شامل انواع نوشیدنی ها، دسرها، غذاهای آماده و تولیدات صنعتی مثل پفک و چیپس و ... برشمرده و می گوید: بنابراین بعد از ثبت برند مواد غذایی و ثبت علامت تجاری، به دلیل رقابت زیاد در این حوزه، باید فعالیت ها و طبقات برند خود را روز به روز توسعه داد و از استراتژی های تبلیغاتی و بازاریابی برای شناخت برند تجاری خود به مردم استفاده کرد.

این کارشناس ثبت برند اظهار می کند: مواد غذایی به دلیل اینکه ارتباط مستقیمی با سلامت انسان دارند، باید دارای برند باشند تا بتوان به آن ها اعتماد کرد. هیچ کارخانه ای نمی تواند بدون برند محصولاتش را وارد بازار کند و به فروش برساند. بنابراین شرکت های مواد غذایی باید با دریافت مجوز ثبت شرکت مواد غذایی و سپس ثبت برند، مدیران فنی شرکت را که دارای شرایط قانونی باشند، تعیین کند.

پدری با اشاره به اینکه اگر کارآفرینان می خواهند برای برند خود طرحی را با علائم لاتین ثبت کنند باید کارت بازرگانی را نیز در مدارک خود ارائه دهند. هم چنین اگر می خواهند اقدام به ثبت برند در کشورهای دیگر کنند، باید با ثبت بین المللی برند این کار را انجام دهند. ثبت برند بین المللی مطابق با قوانین بین المللی و در شرکت ثبت جهانی برند، انجام می گردد.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

هرس درختان برگریز ضرورتی ندارد!

ابداع ربات مزرعه دار مجهز به هوش مصنوعی

معرفی شاه بلوط هندی

ثبت جهانی انگور ملایر در فهرست میراث جهانی کشاورزی

به داد اراضی شمال برسید

برداشت 63 هزار هکتار از مزارع راتون مازندران

کاشت و مراقبت از گل میخک

توصیه به کشاورزان برای کشت چای ترش

پنبه و اهمیت زراعت آن در اقلیم‌های گرم

برگزاری امتحانات مهارت کشاورزی در شرق آسیا

پیشنهاد افزایش ۳۵درصدی قیمت خرید گندم

گیاه شال دم و شال مرجی

ماشین آلات ساختمانی و کشاورزی باید به روز شود

یک میلیون هکتار باغات کشور زیر سایبان می‌روند

زمین‌خواران مازندران را درسته می‌بلعند!

باورهای نادرست در مورد نحوه تشخیص قارچ های خوراکی و سمی

برداشت 5 هزار تن انار در سبزوار

رونمایی از تراکتور تمام و نیمه خودکار

ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در تولید محصولات فناورانه

لزوم‌ پرداخت 25 درصد منابع بانکی به بخش کشاورزی

آشنایی با درخت توسکا و خواص دارویی آن

کشت کلزا در 3700 هکتار از زمین های کشاورزی شوش

مواد غذایی ارگانیک و کاهش خطر سرطان

عسل سمنان محصولی نزدیک به ارگانیک

اهمیت مزارع کوچک در تامین مواد غذایی جهان

اگرونیک در شبکه های اجتماعی