1397/3/24 1973

افزایش قیمت خودرو در حالی اعلام شده که‌ درخواست ماشین آلات کشاورزان در برخی از شهرستان های استان کردستان هنوز به نتیجه نرسیده و این موجب نگرانی کشاورزان متقاضی شده است.

وعده های مسئولان ادامه دارد؛

نگرانی کشاورزان سقزی از افزایش قیمت خودرو

طی هفته جاری مرکز ملی رقابت افزایش قیمت خودروهای ساخت داخل را رسما اعلام کرده و براین  اساس از اول تیرماه امسال خودروسازان می توانند حداکثر به میزان درصدهای اعلامی قیمت محصولات داخلی خود را افزایش دهند. در این میان کشاورزان کردستانی هنوز در صف انتظار دریافت تسهیلات ماشین آلات کشاورزی مانده‌ اند و احتمالا افزایش قیمت خودروهای کشاورزی هم مشمول آنان شود و به همین دلیل آنها با ضرر زیادی مواجه خواهند شد.

 

از شهرستان سقز ۱۰ درخواست دریافت تسهیلات خرید تراکتور هنوز در پیچ و خم مکاتبات اداری سازمان جهاد کشاورزی کردستان و بانک کشاورزی استان گیر کرده‌ است و با احتمال افزایش نزدیک به‌ ۱۰ درصدی قیمت خودروهای داخلی، کشاوزران سقزی مجبور به‌ خرید خودروهای خود با قیمتی بیشتر خواهند شد. این در حالی است که‌ کشاورزان سقزی چند ماه قبل از این افزیش قیمت خودرو، درخواست خویش را به‌ سازمان کشاورزی استان کردستان تقدیم کردند و در صورت انجام به‌ موقع امور از سوی نهادهای مربوطه این ۱۰ کشاوز مشمول چنین زیان نمی‌شدند، به ویژه کشاورزان کردستانی از بضاعت مالی چندانی برخوردار نیستند و هرگونه افزیش قیمتی برای آنها بسیار سنگین خواهد بود.

 

یکی از کشاورزان متقاضی تراکتور درشهرستان سقز در  گفت‌و‌گو با خبرنگار مهر گفت: چند ماه گذشته درخواست دریافت تسهیلات خرید تراکتور را از اداره جهاد کشاورزی شهرستان کرده‌ام و متاسفانه تاکنون چشم انتظار تاییدیه آن از مرکز استان هستیم. وی عنوان کرد: همه کشاورزان متقاضی خرید تراکتور به ویژه در شهرستان سقز استرس دارند که افزایش قیمت خودرو هم شامل خودروهای کشاورزی ازجمله تراکتور هم شود، که در این صورت آنها متضرر خواهند شد.

 

رییس اداره امور فناوری های مکانیزه کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی کردستان در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: از طرف ما درخواست کشاورزان سقزی پذیرش شده و به معاونت برنامه‌ریزی و اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی ارسال شده است. حسین آقاعزیزی عنوان کرد: براساس قطعات زمین آنها و داشتن شرایط لازم برای دریافت تسهیلات خودروی کشاورزی به بانک کشاورزی معرفی می‌شوند و در این زمینه جهاد کشاورزی وظیفه خود را به خوبی انجام داده است.

 

حال بعد از پیگیری‌های خبرنگار مهر، جهاد کشاورزی استان کردستان مدعی است که نامه‌ای به شماره ص/۱۰۹۷۰۱ را در تاریخ ۲۰ خردادماه سال جاری در ارتباط با تایید دریافت تسهیلات خرید ماشین‌آلات کشاورزی کشاورزان سقزی را  به بانک کشاورزی ارسال کرده است ولی مسئول دفتر رییس امور شعب بانک کشاورزی گفت: نامه‌ای به این شماره به بانک تاکنون ارسال نشده است. هر چند که مسئولان مدعی هستند که وظیفه و رسالت خود را به خوبی انجام داده و کشاورزان متقاشی نیز به مطالبه خود دست می‌یابند ولی باید توجه داشت که نیاز این قشر باید هر چه سریعتر انجام شده تا آنها بتوانند در فصل کاری خود نسبت به کاشت و برداشت محصولات خود اقدام کنند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی