«علی محمد احمدی» در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان، افزود: دولت هدفگذاری ۵ هزار میلیارد تومانی در سطح کشور در حوزه تهاتر بدهیهای متقابل دولت و بخش خصوصی را از طریق اسناد خزانه مصوب کرده که سهم تقریبی استان یک درصد خواهد بود. وی بیان کرد: با در نظر گرفتن سهم استان، فعالیت مناسب و پیگیریهای لازم برای جذب این اعتبارات انجام شود . استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت و پیگیری برای کمکهای فنی اعتباری، خواستار برنامه ریزی مناسب و حرکت کارشناسی برای مبادله توافق نامهها در استان شد و خاطرنشان کرد: دستگاههای اجرایی نسبت به تهیه برنامه 5 ساله خود در قالب یک کتابچه اقدام کنند.
احمدی با بیان اینکه، 50درصد از فضای شهرکهای صنعتی استان خالی است، تصریح کرد: فرآیند واگذاری زمین برای ساخت پروژهها در استان باید به صورت اصولی باشد و از تغییر کاربری غیرضروری زمینهای کشاورزی برای ایجاد طرحها جلوگیری شود. وی با اشاره به اینکه، این استان دارای ظرفیتهای بالایی در حوزه کشاورزی است و نباید زمینهای این بخش را برای ایجاد طرحهای دیگر واگذار کرد، ادامه داد: باید اراضی کمبازده با نظر جهادکشاورزی به شهرکهای صنعتی تحویل شود. استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر ضرورت تدوین طرح جامع گردشگری در استان تاکید کرد و ادامه داد: کارگروه مربوطه، دیگر طرحی را مصوب نخواهد کرد اما در مورد طرحهایی که در دستور کار قرار دارند، تصمیمگیری خواهد شد.
احمدی عنوان کرد: میراث فرهنگی باید نظارت مستمر و ویژهای بر اجرای طرحهای رفاهی و تفریحی در استان داشته باشد. وی خواستار ارائه گزارش اداره کل اقتصاد و دارایی از اجرای بند و تبصره پنج قانون بودجه به این کارگروه شد و تاکید کرد: اگر دستگاهی در این زمینه کوتاهی کند بدون شک با آنها برخورد میشود و یکی از شاخصهای انتخاب مدیران برتر میزان جذب تملک داراییهای سرمایهای است. استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه، استان ظرفیتهای بالایی در تأمین آب دارد، گفت: میتوانیم به تنهایی آب استان خوزستان را تأمین کنیم و نباید هیچگونه مشکلی برای تولید کننده به لحاظ آب در استان وجود داشته باشد. استاندار به اداره کل راه و شهرسازی و دیگر دستگاههای اجرائی استان افزود: طرحها و پروژههایی که دارای پیشرفت فیزیکی بالای 70درصد هستند نسبت به تکمیل آنها اقدام و در اولویت بهره برداری قرار گیرند.