1396/7/4 641

پایدار اردکانی با بیان اینکه اساساً اختلاط گندم به لحاظ علمی امری اشتباه است، گفت: باید گندم‌ها به صورت جداگانه به کارخانه‌ها تخصیص داده شود و به این منظور کندوهای اختلاط آرد در هر کارخانه تعبیه و گندم‌ها به صورت جداگانه تبدیل به آرد گردد و امر اختلاط در آرد صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت غله استان یزد:

اختلاط گندم به لحاظ علمی اشتباه است/ اختلاط باید در آرد صورت گیرد


مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان یزد در گفت‌وگو با خبرنگار غلات نیوز عنوان کرد: استان‌ها با توجه به شرایط داخلی و نوع نان تولیدیشان نیاز به گندم‌های متفاوتی دارند که خوشبختانه امسال بحث اختلاط گندم نسبت به سالیان گذشته بهتر صورت گرفت. وی ادامه داد: عمل اختلاط گندم به زیرساخت‌های خاص خود نیاز دارد که متأسفانه در یزد این زیرساخت‌ها فراهم نیست. در انبارهای چادری عمل اختلاط قابل انجام نیست و باید سیلوهایی استاندارد به جهت انجام عمل اختلاط در اختیار داشته باشیم.
 
چون در سال‌های گذشته کارخانه‌های آردسازی استان در احداث سیلو کوتاهی کرده بودند، آنها را به سیلوسازی تشویق کرده‌ایم. پایدار افزود: به عقیده من اساساً اختلاط گندم به لحاظ علمی امری اشتباه است زیرا شرایط گندم‌ها در عملیات فراوری تولید با یکدیگر متفاوت است. نباید واریته‌های گندم را با یکدیگر مخلوط کرده و به کارخانه‌ها بدهیم و بهترین کار این است که اختلاط در آرد صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت غله استان یزد گفت: باید تعداد واریته‌های تولیدی گندم را کم و واریته‌های بسیار محدودی را که وجود دارد، جداگانه ذخیره‌سازی کرده و به کارخانه‌ها بدهیم. باید به این منظور کندوهای اختلاط آرد در هر کارخانه تعبیه و گندم‌ها به صورت جداگانه در کارخانه‌ها تبدیل به آرد شود و اختلاط در آرد صورت گیرد.
 
کلیدواژه:

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

تقویت سیستم ایمنی بدن با گیاهان دارویی

توسعه سامانه‌های نوین آبیاری ارتقاء بهره‌وری را به‌دنبال دارد

خرفه؛ غذای برتر آینده

افزایش ۱۰ برابری درآمد کشاورزان با احداث باغات در اراضی شیب‌دار

قارچ تیلاویوپسیس،‌ عامل مهم بیماری‌ نخلستان‌ها

بهره‌برداری از پیشرفته‌ترین شهرک گلخانه‌ای کشور در یزد

ضرورت بازاریابی در حوزه گیاهان دارویی

معرفی رقم جدید گیاه روغنی کاملینا

آغاز برداشت خرمای زودرس‌ در شهرستان نیکشهر

مصرف بی رویه سم در کشور به حداقل رسیده است

تولید محصولات کشاورزی ارگانیک در خراسان جنوبی

کنترل علف‌های هرز در کشاورزی ارگانیک

کتاب «مدیریت علف‌های هرز در کشاورزی پایدار» منتشر شد

یکسال در میان کلزا و گندم بکارید

حذف آفات باغات با فرومون‌های جنسی حشرات

ردیابی ویروس‌ها و سالم‌سازی پایه و ارقام زردآلو

لایروبی انهار نخلستان‌های شادگان

کارلا یا خربزه تلخ؛ گیاه ضد دیابت

سایه سنگین «سوسک حنایی» بر نخلستان‌های جنوب کرمان

آفت زدایی بیش از ۱۸ هزار هکتار از مزارع غلات ارومیه علیه سن گندم

بایدها و نبایدهای استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها در کشاورزی

کارگاه آموزشی باغ انگور

احداث نخستین نهالستان مدرن تولید توت نوغان کشور در قائم‌شهر

از کشت گلخانه‌ای بدون خاک چه می‌دانید؟

محصولات ارگانیک را چگونه بشناسیم

اگرونیک در شبکه های اجتماعی