1396/7/4 353

پایدار اردکانی با بیان اینکه اساساً اختلاط گندم به لحاظ علمی امری اشتباه است، گفت: باید گندم‌ها به صورت جداگانه به کارخانه‌ها تخصیص داده شود و به این منظور کندوهای اختلاط آرد در هر کارخانه تعبیه و گندم‌ها به صورت جداگانه تبدیل به آرد گردد و امر اختلاط در آرد صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت غله استان یزد:

اختلاط گندم به لحاظ علمی اشتباه است/ اختلاط باید در آرد صورت گیرد


مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان یزد در گفت‌وگو با خبرنگار غلات نیوز عنوان کرد: استان‌ها با توجه به شرایط داخلی و نوع نان تولیدیشان نیاز به گندم‌های متفاوتی دارند که خوشبختانه امسال بحث اختلاط گندم نسبت به سالیان گذشته بهتر صورت گرفت. وی ادامه داد: عمل اختلاط گندم به زیرساخت‌های خاص خود نیاز دارد که متأسفانه در یزد این زیرساخت‌ها فراهم نیست. در انبارهای چادری عمل اختلاط قابل انجام نیست و باید سیلوهایی استاندارد به جهت انجام عمل اختلاط در اختیار داشته باشیم.
 
چون در سال‌های گذشته کارخانه‌های آردسازی استان در احداث سیلو کوتاهی کرده بودند، آنها را به سیلوسازی تشویق کرده‌ایم. پایدار افزود: به عقیده من اساساً اختلاط گندم به لحاظ علمی امری اشتباه است زیرا شرایط گندم‌ها در عملیات فراوری تولید با یکدیگر متفاوت است. نباید واریته‌های گندم را با یکدیگر مخلوط کرده و به کارخانه‌ها بدهیم و بهترین کار این است که اختلاط در آرد صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت غله استان یزد گفت: باید تعداد واریته‌های تولیدی گندم را کم و واریته‌های بسیار محدودی را که وجود دارد، جداگانه ذخیره‌سازی کرده و به کارخانه‌ها بدهیم. باید به این منظور کندوهای اختلاط آرد در هر کارخانه تعبیه و گندم‌ها به صورت جداگانه در کارخانه‌ها تبدیل به آرد شود و اختلاط در آرد صورت گیرد.
 
کلیدواژه:

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

خسارت باران به ۲۳ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان

تولید بیش از ۲۰ تن شیرابه گیاه آنغوزه در نیریز

گل حنا گیاهی بی‌حوصله

افزایش تولید انواع ماشین آلات کشاورزی

۱۲۰ هزار تن زیتون امسال تولید می شود

استفاده از برگ بلوط برای تغذیه زمستانه‌ دام ها

معرفی اجمالی انواع ماشین آلات بذر کار

اجاره داری اراضی کشاورزی آمریکا و اروپا

مهندسی ژنتیک محصولات کشاورزی برای جذب آهن بیشتر

معرفی گیاه آپاتمانی شفلرا

«پیشوا» پایلوت تولید محصولات سالم کشاورزی کشور

تنها ۱۳ درصد اراضی ایران مستعد کشاورزی است/ غرب استان تهران خوش‌نشینی را انتخاب کرده‌اند

انواع درخت صنوبر یا سپیدار

ظهور خوشه های طلایی برنج در ۱۸درصد از شالیزارهای گیلان

کدام کشورها بیشترین و کمترین ردپای آب را دارند؟

آسیب شناسی مدیریت کیفیت آب در ایران

افزایش ۱۰ برابری پلاک گذاری ماشین آلات کشاورزی

مدیریت پایدار خاک اولویت بخش کشاورزی است

صادرات عامل گرانی سیب زمینی

طراحی بستر کشت شناور هیدروپونیک توسط یک شرکت ایتالیایی

اجرای قانون ممنوعیت کشت برنج در اصفهان

پیش‌بینی جذب ۱۴۰ هزار تن سیب آذربایجان غربی توسط صنایع تبدیلی

گیاه آپارتمانی مقاوم و زیبای برگ عبایی

نجات کشاورزی اصفهان با بارش باران

مقاومت علف‌های هرز به علف کش ها

اگرونیک در شبکه های اجتماعی