مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان یزد در گفتوگو با خبرنگار غلات نیوز عنوان کرد: استانها با توجه به شرایط داخلی و نوع نان تولیدیشان نیاز به گندمهای متفاوتی دارند که خوشبختانه امسال بحث اختلاط گندم نسبت به سالیان گذشته بهتر صورت گرفت. وی ادامه داد: عمل اختلاط گندم به زیرساختهای خاص خود نیاز دارد که متأسفانه در یزد این زیرساختها فراهم نیست. در انبارهای چادری عمل اختلاط قابل انجام نیست و باید سیلوهایی استاندارد به جهت انجام عمل اختلاط در اختیار داشته باشیم.
چون در سالهای گذشته کارخانههای آردسازی استان در احداث سیلو کوتاهی کرده بودند، آنها را به سیلوسازی تشویق کردهایم. پایدار افزود: به عقیده من اساساً اختلاط گندم به لحاظ علمی امری اشتباه است زیرا شرایط گندمها در عملیات فراوری تولید با یکدیگر متفاوت است. نباید واریتههای گندم را با یکدیگر مخلوط کرده و به کارخانهها بدهیم و بهترین کار این است که اختلاط در آرد صورت گیرد.
مدیرعامل شرکت غله استان یزد گفت: باید تعداد واریتههای تولیدی گندم را کم و واریتههای بسیار محدودی را که وجود دارد، جداگانه ذخیرهسازی کرده و به کارخانهها بدهیم. باید به این منظور کندوهای اختلاط آرد در هر کارخانه تعبیه و گندمها به صورت جداگانه در کارخانهها تبدیل به آرد شود و اختلاط در آرد صورت گیرد.