1396/6/17 488

طبق مطالعات جدید یک تیم تحقیقاتی، گرم شدن جهان باعث کاهش برداشت ۴ مورد از محبوب‌ترین محصولات کشاورزی شده است.

یک تحقیقات جدید نشان داد؛

گرم شدن جهان واقعی است


به گزارش اسپوتنیک، طبق مطالعات جدید یک تیم تحقیقاتی، گرم شدن جهان باعث کاهش برداشت ۴ مورد از محبوب‌ترین محصولات کشاورزی شده است. پروفسور سنتهولد اسنگ به اسپاتنیک گفت که محصول گندم، برنج و ذرت کاهش یافته است و اگرچه تغییرات آب‌وهوایی به تاثیر مخرب خود بر تولید محصولات کشاورزی ادامه می‌دهد، در برخی کشورها ممکن است باعث افزایش محصولات شود. اسنگ گفت: در در این مطالعه به خصوص، ما به تاثیر افزایش دما بر محصولات اصلی کشاورزی مثل گندم، برنج، ذرت و دانه سویا، توجه کردیم و دریافتیم که هرگونه تغییر و افزایش دما باعث افت شدید بازده این محصولات کشاورزی خواهد شد.
 
این پروفسور گفت: به ازای هر ۱ درجه گرم‌تر شدن دمای جهان، حدود ۱۰ درصد از محصول ذرت آمریکا از دست خواهد رفت. از سوی دیگر در برخی کشورها افزایش دما باعث افزایش محصول خواهد شد؛ در شمال چین به ازای هر درجه افزایش دما ۲ درصد به بازده محصول اضافه شد و به همین ترتیب در مورد برنج و ذرت فرانسه هم با ۴ درصد افزایش محصول مواجه می‌شویم. با این حال این پروفسور ادامه داد: اگر دمای جهان ۴ درجه بالا برود در کل شاهد افت ۲۵ درصدی بازده این ۴ محصول مهم خواهیم بود. این ۴ محصول درحال حاضر دو سوم غذای جهان را تشکیل می‌دهند.
 

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

حمایت‌های تشویقی برای توسعه خشکبار لرستان

نشست مجازی نقش کشت سلول و بافت گیاهی در کشاورزی مدرن

راه اندازی اولین هنرستان وابسته به وزارت جهادکشاورزی در هرمزگان

پیش‌بینی تولید ۲۱۰ هزار تن  ذرت علوفه‌ای در فیروزآباد

لزوم استفاده از «کشاورزی قراردادی» به جای خرید تضمینی

بی‌نیازی از واردات دانه‌های روغنی با کشت کلزا

احداث گلخانه، راهکار سریع حل چالش آب و اشتغال

صدور پروانه استاندارد برای ۶ محصول ارگانیک در فارس

گیاه کبر (علف مار)

شایع‌ترین علت خشکیدگی تابستانه‌ درختان گیلاس

مشقت خرماپزان

امکان صادرات محصولات کشاورزی به روسیه

گذر خشک کردن گیاهان دارویی گیلان از روش سنتی

راه‌اندازی کلکسیون هسته انار ایران و شناسایی ژنوتیپ‌های برتر

تقویت سیستم ایمنی بدن با گیاهان دارویی

توسعه سامانه‌های نوین آبیاری ارتقاء بهره‌وری را به‌دنبال دارد

خرفه؛ غذای برتر آینده

افزایش ۱۰ برابری درآمد کشاورزان با احداث باغات در اراضی شیب‌دار

قارچ تیلاویوپسیس،‌ عامل مهم بیماری‌ نخلستان‌ها

بهره‌برداری از پیشرفته‌ترین شهرک گلخانه‌ای کشور در یزد

ضرورت بازاریابی در حوزه گیاهان دارویی

معرفی رقم جدید گیاه روغنی کاملینا

آغاز برداشت خرمای زودرس‌ در شهرستان نیکشهر

مصرف بی رویه سم در کشور به حداقل رسیده است

تولید محصولات کشاورزی ارگانیک در خراسان جنوبی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی