مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان گفت: زعفران کاران این شهرستان بیش از ۶۵۰ کیلوگرم زعفران در مدت زمان دو ماه مهر و آبان برداشت کردند.
رضا مظلومی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: متوسط برداشت زعفران از هر هکتار شش کیلوگرم بوده و ۱۱۰ هکتار از مزارع شهرستان کاشان زیر کشت محصول زعفران قرار دارد.
وی افزود: زعفران دشت کاشان از نوع محصول مرغوب است به طوری که از هر کیلوگرم گل زعفران ۲.۵ مثقال زعفران حاصل میشود و برداشت هر هکتار زعفران زمینه اشتغال پنج نفر را فراهم کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان تصریح کرد: زعفران تولید شده در شهرستان کاشان در استانهای اصفهان، قم و تهران عرضه میشود که در صورت راهاندازی واحدهای فراوری و بستهبندی این محصول، کشت زعفران میتواند به تجارتی پرسود برای فعالان عرصه کشاورزی تبدیل شود.
مظلومی گفت: محدود بودن منابع آبی، مهمترین عامل محدودکننده تولید در بخش کشاورزی در منطقه کاشان است و با توجه به اینکه زعفران یک محصول کم آب بر است، توسعه کشت این محصول از افزایش قابل توجهی برخوردار شده است و موجب افزایش درآمد بهرهبرداران میشود.