1396/6/11 2249

میخک از گل‌های یک درخت همیشه سبز حاصل می‌شود. و با گیاه علفی تزیینی به همین نام متفاوت است. میخک به طور کامل و همینطور به صورت پودر میخک وجود دارد.

فواید میخک برای سلامتی


میخک از گل‌های یک درخت همیشه سبز حاصل می‌شود. میخک به طور کامل و همینطور به صورت پودر میخک وجود دارد، از این گیاه برای دادن طعم به غذا و همینطور نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود. شاید شایع‌ترین مورد مصرف میخک در صنعت غذا در تولید بیسکویت زنجفیلی است. میخک طعم نسبتا شیرین و بوی بسیار خوبی‌ دارد و به همین دلیل بسیار محبوب است. اما علاوه بر اینها میخک حاوی موادی است که می‌تواند در بهبود سلامت نقش بسیار مهمی‌ داشته باشد. در این مطلب به برخی‌ از مهمترین فواید میخک برای سلامتی‌ اشاره شده است.

حاوی مواد مغذی بسیار مفید است
میخک حاوی فیبر بالا، ویتامین‌ها و مواد معدنی متفاوت است که می‌تواند اثر بسیار موثری در بهبود سلامتی‌ داشته باشد. یک قاشق چای خوری از میخک حاوی ۲۱ کالری انرژی، ۱ گرم کربوهیدرات، ۱ گرم فیبر، ۳۰ درصد از نیاز روزانه برای منگنز، ویتامینk و c است. فیبر برای جلوگیری از یبوست و مشکلات گوارشی بسیار مهم است؛ ویتامین c موجود در میخک در بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.در عین حال منگنز موجود در این گیاه، یک ماده معدنی بسیار مهم در عملکرد نرمال مغزی و ذهنی‌ است. علاوه بر ریز مغذی‌های گفته شده، میخک حاوی مقدار قابل توجهی‌ ویتامینِ نیز هست.
 

میخک سرشار از آنتی‌کسیدان است
میخک یک م آنتی اکسیدان بسیار مهم است. این آنتی اکسیدانها در کاهش استرس و پیشگیری از بروز بیماریهای مزمن نقش بسیار مهمی‌ دارد.
میخک ممکن است اثر ضد سرطانی داشته باشد نتایج برخی‌ از تحقیقات نشان داده است که میخک می‌تواند نقش ضد سرطانی داشته باشد. درون میخک یک ترکیب وجود دارد به نام اوگنول که می‌تواند اثر ضد سرطان داشته باشد.

میخک می‌تواند باکتریهای مضر داخل بدن را بکشد
نشان داده شده که میخک دارای خواص ضد میکروبی است، به این معنی‌ که میخک می‌تواند رشد میکروبها در بدن را کند کند. نتایج مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است که میخک می‌تواند رشد باکتریها مضر مثل ای‌ کلای‌ که سبب بررز اسهال می‌شود را کم کند.
منبع
تولینک

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

باغ مادری نهال مرکبات توجیه دارد و یک ضرورت است

ایران و ظرفیت بی‌نظیر باغبانی دیم

کتاب «دستنامه رنگی بیماری‌های غلات دانه‌ریز» منتشر شد

شناخت دقیقتر خاک و کودهای ارگانیک

مهمترین عوامل ایجاد ضایعات محصولات کشاورزی چیست؟

خریداری بیش از ۱۲۰۰ کیلوگرم زعفران از کشاورزان نیشابور، فیروزه و زبرخان

ارائه تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در بخش کشاورزی

تاثیر سیاه‌دانه بر دستگاه گوارش

یک مزرعه عمودی در دانمارک با توان تامین سبزیجات کشور

مسابقه کشاورزی بدون خاک

حمایت ۷۰ درصدی از راهکارهای بهینه سازی کشت بافت گیاهی پایه گردو و انگور

تضمین سلامت کودکان با زراعت خانگی

صادرات ۴۵٠ تن گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای خاش

نگهداری و پرورش کاکتوس اپونتیا (انجیر تیغی)

ریزارگانیسم‌هایی که به محصولات کشاورزی در جذب فسفر کمک می‌کنند

انقلاب در کشاورزی با خاک خودآبیاری

کاکتوس آپونتیا تقویت کننده سیستم ایمنی

کشف و نامگذاری گونه جدید قارچ اندوفیت

تولید نیمه‌صنعتی پروتئین قارچی از ضایعات خرما

آفتابگردان: خورشید بر روی زمین!

شناسایی ۴۵۰ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان‌شرقی

افزایش یک میلیون تنی توان سردخانه‌ای آذربایجان شرقی با احداث ۲۰۰ سردخانه جدید

رصد تک تک گیاهان مزارع با ربات

تشکیل هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی

برآورد تولید ۱۶۰۰۰ تن گردو در باغات کرمانشاه

اگرونیک در شبکه های اجتماعی