1396/6/11 1877

میخک از گل‌های یک درخت همیشه سبز حاصل می‌شود. و با گیاه علفی تزیینی به همین نام متفاوت است. میخک به طور کامل و همینطور به صورت پودر میخک وجود دارد.

فواید میخک برای سلامتی


میخک از گل‌های یک درخت همیشه سبز حاصل می‌شود. میخک به طور کامل و همینطور به صورت پودر میخک وجود دارد، از این گیاه برای دادن طعم به غذا و همینطور نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود. شاید شایع‌ترین مورد مصرف میخک در صنعت غذا در تولید بیسکویت زنجفیلی است. میخک طعم نسبتا شیرین و بوی بسیار خوبی‌ دارد و به همین دلیل بسیار محبوب است. اما علاوه بر اینها میخک حاوی موادی است که می‌تواند در بهبود سلامت نقش بسیار مهمی‌ داشته باشد. در این مطلب به برخی‌ از مهمترین فواید میخک برای سلامتی‌ اشاره شده است.

حاوی مواد مغذی بسیار مفید است
میخک حاوی فیبر بالا، ویتامین‌ها و مواد معدنی متفاوت است که می‌تواند اثر بسیار موثری در بهبود سلامتی‌ داشته باشد. یک قاشق چای خوری از میخک حاوی ۲۱ کالری انرژی، ۱ گرم کربوهیدرات، ۱ گرم فیبر، ۳۰ درصد از نیاز روزانه برای منگنز، ویتامینk و c است. فیبر برای جلوگیری از یبوست و مشکلات گوارشی بسیار مهم است؛ ویتامین c موجود در میخک در بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.در عین حال منگنز موجود در این گیاه، یک ماده معدنی بسیار مهم در عملکرد نرمال مغزی و ذهنی‌ است. علاوه بر ریز مغذی‌های گفته شده، میخک حاوی مقدار قابل توجهی‌ ویتامینِ نیز هست.
 

میخک سرشار از آنتی‌کسیدان است
میخک یک م آنتی اکسیدان بسیار مهم است. این آنتی اکسیدانها در کاهش استرس و پیشگیری از بروز بیماریهای مزمن نقش بسیار مهمی‌ دارد.
میخک ممکن است اثر ضد سرطانی داشته باشد نتایج برخی‌ از تحقیقات نشان داده است که میخک می‌تواند نقش ضد سرطانی داشته باشد. درون میخک یک ترکیب وجود دارد به نام اوگنول که می‌تواند اثر ضد سرطان داشته باشد.

میخک می‌تواند باکتریهای مضر داخل بدن را بکشد
نشان داده شده که میخک دارای خواص ضد میکروبی است، به این معنی‌ که میخک می‌تواند رشد میکروبها در بدن را کند کند. نتایج مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است که میخک می‌تواند رشد باکتریها مضر مثل ای‌ کلای‌ که سبب بررز اسهال می‌شود را کم کند.
منبع
تولینک

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

تهیه پروتئین از ضایعات هسته پرتقال

نحوه صحیح شستن و ضدعفونی کردن میوه‌ها و سبزیجات

سماق گیاهی ضد درد و اضطراب

کدو تخم کاغذی و خواص درمانی آن

ایران در جایگاه ششم تولید قارچ در دنیا

توصیه به کشاورزان برای مقابله با آفت بذر کلزا

انجام نشاء مکانیزه در ۸۰ درصد از شالیزارهای گیلان

صادرات حنای ارگانیک دلگان به فرانسه

آب بشقابی، گونه گیاهی در حال انقراض

چه زمانی برای مبارزه با آفت ملخ مناسب‌تر است؟

راه اندازی واحد پرورش ریزجلبک در حاشیه دریاچه ارومیه

کتاب «هیدروپونیک» تالیف جی، بنتون جونز به چاپ سوم رسید

تولید ۱۰۶ محصول سالم توسط زنان روستایی

«خلر» (سنگینک) و تاثیر آن بر عملکرد سیستم زراعی

وجود ۱۰ هزار هکتار اراضی قابل واگذاری به متقاضیان کشت دیم گیاهان دارویی

اجرای طرح توانمندسازی زنان در زنجیره ارزش غذایی گیاهان در آذربایجان شرقی

هجوم ملخ‌های محلی به جیرفت

کاسنی پاکوتاه؛ دختری از  خانواده آفتابی‌ها

برنج کاران فاصله اجتماعی را جدی بگیرند

بارش های مناسب مانع از نوبت‌‌بندی آب کشاورزی شد

خریداری ١٤٢ هزارتن گندم از کشاورزان

مشاهده زمین های کشاورزی از فضا

شالیکاران به توصیه های بهداشتی توجه کنند

آغاز برداشت گل محمدی در سیستان و بلوچستان

آغاز فصل پرورش کرم ابریشم در گلستان

اگرونیک در شبکه های اجتماعی