مهندس علی اصغر داداش پور در گفتوگو با ایسنا گفت: صنعت نوغانداری در اقتصاد کشاورزی و به تبع آن در توسعه و رشد اقتصادی کشور بسیار نقش آفرین است. وی افزود: ایجاد فضای رقابتی در بین بخش غیردولتی برای روی آوردن به تولید نهادههای مورد نیاز نوغانداری نظیر نهال توت و تخم نوغان را در دستور کار داریم.
داداشپور با اشاره به اینکه پرورش کرم ابریشم با ایجاد اشتغالزایی به عنوان یک شغل جانبی در مجاورت مشاغل اصلی روستائیان در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در کشور نقش بسزایی دارد،خاطرنشان کرد: این فعالیت میتواند به عنوان منبع درآمد ارزی کشور از طریق تولید مواد خام، نخ ابریشم قالی، تولید پارچه ابریشمی و سایر فعالیتهای مربوط به صنعت ابریشم قرارگیرد.
وی با تاکید بر حمایت از توسعه صنعت نوغانداری در کشور افزود: این فعالیت امکانات تامین مواد اولیه برخی از صنایع از جمله قالی بافی، پارچه بافی، فرش، نساجی و آرایشی را فراهم میکند. رییس مرکز نوغانداری کشور در عین حال بر ایجاد زنجیره در زمینه تولید ابریشم تاکید کرد و گفت: به منظور توسعه و افزایش تولید نخ ابریشم در کشور، زنجیره تولید از نوغانداری تا محصول نهایی مانند پوشاک، فرش، صنایع دستی و محصولات نوین دارویی و بهداشتی باید تشکیل شود.