1401/8/24 416

تاکنون ۷۰ درصد از محصول باغات زیتون برداشت شده است و با توجه به افزایش تولید روغن زیتون در کشور خواستار محدودیت در واردات این محصول هستیم

برداشت زیتون در ۷۰ درصد از باغات گیلان


رئیس جهاد کشاورزی گیلان گفت: تاکنون ۷۰ درصد از محصول باغات زیتون برداشت شده است و با توجه به افزایش تولید روغن زیتون در کشور خواستار محدودیت در واردات این محصول هستیم.  

صالح محمدی در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه علیرغم سختی هایی که در سال زراعی جاری با توجه به کاهش نزولات جوی و محدودیت های آبی سپری کردیم امسال شاهد افزایش چشمگیر تولید زیتون بودیم، اظهار کرد: ۲۲ هزار نفر باغدار زیتون در استان وجود دارد که در ۹۳۰۹ هکتار از این باغات فعالیت دارند.

وی افزود: سال گذشته ۱۱ هزار تن زیتون برداشت شد؛ این در حالیست که امسال ۳۵ هزار تن محصول در باغات زیتون استان تولید می شود.   

محمدی ادامه داد: تاکنون ۷۰ درصد زیتون باغات برداشت شده و ۳۰ درصد باقی مانده نیز در حال برداشت است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه رودبار یکی از قدیمی ترین مناطق زیتون کاری کشور است، خاطرنشان کرد: در این شهررستان زیتون بسیار با کیفیت تولید می شود.

وی متذکر شد: هر چقدر تولید زیتون از نظر کمی و کیفی خوب باشد روغن زیتون بهتر و بیشتری نیز در استان تولید می شود لذا به دلیل اهمیت مصرف روغن زیتون برای خانواده ها یکی از برنامه های سازمان جهاد کشاورزی استان توسعه و ترویج ارقام روغنی زیتون است تا با افزایش تولید روغن زیتون میزان دسترسی خانواده ها را به این روغن سالم بیش از پیش فراهم کنیم.

محمدی تصریح کرد: سال گذشته مشکل آفت زیتون داشتیم که امسال با کنترل های انجام شده این آفت مهار شد و به این ترتیب افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصول زیتون رقم خورد و به علاوه روغن زیتون استحصالی نیز از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است.

وی با بیان اینکه تا پایان آذر امسال برداشت زیتون ادامه دارد، گفت: ۴۵ درصد زیتون تولیدی امسال کنسروی و ۵۵ درصد نیز روغنی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اضافه کرد: با توجه به افزایش تولید روغن زیتون طی مکاتباتی که انجام شد خواستار محدودیت واردات روغن زیتون در جهت حمایت از تولیدکنندگان شدیم.
منبع
ایسنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی