مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به آغاز کشت ۴۶۵ هکتاری محصول چغندرقند درخراسان جنوبی، اظهار کرد: خراسان جنوبی با توجه به اختلاف دمایی شب و روز و اقلیم خاص بالاترین عیار چغندرقند کشور را داراست.
سید مجتبی حسینی، امروز شنبه ۸ خرداد به خبرنگاران رسانههای گروهی گفت: این محصول در شهرستانهای قاینات، درمیان، نهبندان و خوسف کشت شد که بیشترین سطح زیرکشت به شهرستان قاینات با ۳۷۵ هکتار اختصاص دارد.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به احیای کارخانه قند قهستان، افزود: محصول چغندر قند تولید شده در استان برای فرآوری و استحصال قند به کارخانجات قند تحویل داده میشود.
به گفته وی برای کاهش نیاز آبی این محصول، برنامه ریزی شده از امسال کشت پاییزه این محصول نیز انجام شود.
مدیر زراعت سازمان سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: برداشت محصول چغندرقند در استان از اواخر آبان ماه شروع میشود تا دی ماه ادامه دارد و سال گذشته ۴۰ تن چغندرقند از اراضی زیرکشت این محصول در خراسان جنوبی برداشت شد.
وی به کشت چغندر علوفهای در استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: این محصول نسبت به چفندر قند مقاومت بالایی دارد و عملکرد بالای دارد.