1401/6/19 545

بزرگ‌ترین شهرک گلخانه‌ای شیشه‌ای با نام مجتمع گلخانه‌ای وحدت در زمینی به مساحت کل ۶۰ هکتار در اراضی محدوده شهر هیدج تا پایان امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

بهره‌برداری از گلخانه مدرن وحدت در زنجان تا پایان امسال


مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان زنجان گفت: بزرگ‌ترین شهرک گلخانه‌ای شیشه‌ای با نام مجتمع گلخانه‌ای وحدت در زمینی به مساحت کل ۶۰ هکتار در اراضی محدوده شهر هیدج تا پایان امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

محمود صیادبورانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه این گلخانه از آخرین فناوری‌های روز دنیا با مشاوره شرکت هلندی به صورت سازه مدرن شیشه‌ای و سیستم کشت هیدروپونیک به اجرا خواهد رسید، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال ۳۰ هکتار از فضای تحت پوشش گلخانه مدرن و تمام شیشه‌ای این مجتمع ساخته شده و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: طی دهه‌ گذشته، نحوه‌ تولید مواد غذایی اهمیت زیادی پیدا کرده و بسیاری از مصرف‌کنندگان، خواهان غذاهای سالمی هستند که به روش‌های سنجیده و اصلاح‌ شده‌ پایدار تولید و عاری از باقی‌مانده‌ آفت‌کش‌ها است.

وی با بیان اینکه هیدروپونیک روشی برای پرورش گیاهان در فضایی بسته و بدون استفاده از خاک است، اضافه کرد: ریشه در مواد مغذی معدنی محلول قرار می‌گیرد و گیاه همه‌ مواد مغذی خود برای رشد را به جای خاک از محلول دریافت می‌کند. انواع بسیاری از گیاهان را به روش هیدروپونیک به‌ خوبی می‌توان پرورش داد. بهترین نمونه‌های از گیاهان قابل کشت در سیستم هیدروپونیک اعم از گیاهان دارویی، کاهو، سبزیجات، گوجه‌فرنگی، فلفل و توت‌فرنگی  است.

این مسئول ابراز کرد: در حال حاضر مراحل تامین آب، برق و گاز پروژه و اجرای زیرساخت شامل خاک‌برداری و خاک‌ریزی (تسطیح زمین) به مساحت چهل هکتار به پایان رسیده و نصب ستون‌های گلخانه در حال انجام است. با راه‌اندازی این شهرک گلخانه‌ای ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار شده و ۱۲ هزار تن به ظرفیت تولید سالانه محصولات کشاورزی استان افزوده می‌شود که حدود ۸۵ درصد از محصولات تولیدی خود نظیر فلفل دلمه‌ای، بادمجان و گوجه‌فرنگی را به کشورهای اروپایی صادر خواهیم کرد.

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان زنجان خاطرنشان کرد: اجرای کامل این پروژه ۱۱ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که یکی از پروژه‌های بزرگ عمرانی و اشتغال‌زایی استان بوده و تاکنون با سرمایه‌گذاری شرکت «پارلا تجارت امین» به پیشرفت فیزیکی حدود ۴۵ درصدی رسیده است.
منبع
ایسنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

برداشت ۱۷۵ تن توت درختی در آذربایجان غربی آغاز شد

آغاز برداشت گندم از مزارع خراسان شمالی

گستردگی فرصت‌های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان اردبیل

کشت گیاهان دارویی در ۱۴۰۰ هکتار از اراضی کم بازده لرستان

آغاز دومین مرحله آبگذاری شالیزارهای مناطق مرکزی گیلان از فردا

خرید ۳۰ تن گندم بذری در خراسان شمالی

پیش‌بینی برداشت ۵۰ تن گل‌محمدی از مزارع اسدآباد

۹۰ درصد کودهای کشاورزی، تولید داخلی است

برداشت "کلزا" از مزارع کرمانشاه آغاز شد

کاشت گیاهان دارویی از راهکارهای مقابله با بحران کم‌آبی

انجام نشاء در ۱۲۵ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان

چرا خشکه‌کاری برنج در گلستان شکست خورد؟

پیش‌بینی تولید ۶۸ هزار تن گل محمدی در سال جاری

توسعه ۶ برابری گلخانه‌های رزن

توزیع بیش از ۷ هزار تن کود شیمیایی در خوزستان

پیش‌بینی تولید ۶۰۰۰ تن کلزا در خراسان رضوی طی سال جاری

اولین مزرعه نوآوریِ جنوب کرمان رتبه برتر کشور را کسب کرد

حفظ منابع آب و خاک تنها راه رسیدن به توسعه پایدار است

چهارمین جشنواره توت‌فرنگی در روستای گردشگری شیان برگزار می‌شود

نشاء برنج در ۲۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری گیلان

توسعه ۱۰۰۰ هکتاری کشت گیاهان دارویی در لرستان

نخستین مزرعه هوشمند کشور راه‌اندازی می‌شود

نشاء شالی در مزارع گلستان آغاز شد

آغاز برداشت گل محمدی از باغات بهاباد یزد

تولید ۳۲۳ هزار تن محصولات صنعتی و کشاورزی در ارس

اگرونیک در شبکه های اجتماعی