1400/8/27 797

تعداد ۱۷۷ فروشگاه عرضه سموم کشاورزی در خوزستان طی اقدامی جهادی، بازرسی شدند.

بررسی فروشگاه‌های عرضه سموم کشاورزی در خوزستان


مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: تعداد ۱۷۷ فروشگاه عرضه سموم کشاورزی در خوزستان طی اقدامی جهادی، بازرسی شدند و توانستیم بر وضعیت توزیع سم رصد خوبی داشته باشیم و آمادگی لازم را برای اجرای شبکه مراقبت و پیش آگاهی در فصل زراعی جاری (کشت پاییزه) به وجود آوردیم.

محسن حسنی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به هفته گرامیداشت پدافند غیرعامل اظهار کرد: سازمان حفظ نباتات کشوربه صورت سراسری در تمامی استان‌ها از تاریخ ۸ تا ۱۱ آبان ماه اقدام به برگزاری مانور بزرگ و ملی مبارزه با آفت‌کش‌های غیرمجاز که شامل تقلبی و قاچاق می‌شود را در سطح کشور کرد.  

وی افزود: سازمان حفظ نباتات کشور به صورت وبینار، آموزش‌های لازم را در این زمینه ارائه کرد و سپس اکیپ‌هایی جهت بازرسی در ۲۴ شهرستان از ۲۷ شهرستان خوزستان که داروخانه گیاه‌پزشکی (فروشگاه‌ آفت‌کش نباتی) در آن‌ها وجود دارد، تشکیل شد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: استان خوزستان نیز بر این اساس، در شهرستان‌هایی که داروخانه گیاه‌پزشکی وجود دارد این مانور را با همکاری نمایندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره تعزیرات حکومتی، سازمان نظام مهندسی، کارشناس حفظ نباتات و نماینده حراست سازمان جهاد کشاورزی عملیاتی کرد.

حسنی بیان کرد: در این راستا در سطح استان، ۳۴ اکیپ تشکیل شد و ۱۰۱ نفر از همکاران ما در این مانور شرکت کردند و ۱۴ پرونده در خصوص تخطی کردن فروشندگان از ضوابط مربوط به فروش سم تشکیل و یک مورد هم سم تقلبی کشف و به مراجع قضایی معرفی شد.

وی یادآور شد: تعداد ۱۷۷ فروشگاه عرضه سموم کشاورزی در خوزستان طی اقدامی جهادی، بازرسی شدند و توانستیم بر وضعیت توزیع سم رصد خوبی داشته باشیم و آمادگی لازم را برای اجرای شبکه مراقبت و پیش آگاهی در فصل زراعی جاری (کشت پاییزه) به وجود آوردیم.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان افزود: اقدامی دیگر نیز شامل نمونه‌برداری از سموم پرمصرف کشاورزی در خوزستان انجام شد و نمونه‌های برداشت‌شده به سازمان حفظ نباتات کشور برای آنالیز کنترل کیفی و سایر مسائل دیگر در بحث کیفیت آفت‌کش‌ها ارسال شد.
منبع
ایسنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

آغاز برداشت گندم از مزارع خراسان شمالی

گستردگی فرصت‌های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان اردبیل

کشت گیاهان دارویی در ۱۴۰۰ هکتار از اراضی کم بازده لرستان

آغاز دومین مرحله آبگذاری شالیزارهای مناطق مرکزی گیلان از فردا

خرید ۳۰ تن گندم بذری در خراسان شمالی

پیش‌بینی برداشت ۵۰ تن گل‌محمدی از مزارع اسدآباد

۹۰ درصد کودهای کشاورزی، تولید داخلی است

برداشت "کلزا" از مزارع کرمانشاه آغاز شد

کاشت گیاهان دارویی از راهکارهای مقابله با بحران کم‌آبی

انجام نشاء در ۱۲۵ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان

چرا خشکه‌کاری برنج در گلستان شکست خورد؟

پیش‌بینی تولید ۶۸ هزار تن گل محمدی در سال جاری

توسعه ۶ برابری گلخانه‌های رزن

توزیع بیش از ۷ هزار تن کود شیمیایی در خوزستان

پیش‌بینی تولید ۶۰۰۰ تن کلزا در خراسان رضوی طی سال جاری

اولین مزرعه نوآوریِ جنوب کرمان رتبه برتر کشور را کسب کرد

حفظ منابع آب و خاک تنها راه رسیدن به توسعه پایدار است

چهارمین جشنواره توت‌فرنگی در روستای گردشگری شیان برگزار می‌شود

نشاء برنج در ۲۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری گیلان

توسعه ۱۰۰۰ هکتاری کشت گیاهان دارویی در لرستان

نخستین مزرعه هوشمند کشور راه‌اندازی می‌شود

نشاء شالی در مزارع گلستان آغاز شد

آغاز برداشت گل محمدی از باغات بهاباد یزد

تولید ۳۲۳ هزار تن محصولات صنعتی و کشاورزی در ارس

ساخت کاتالیزور برای تصفیه آب و تولید هیدروژن

اگرونیک در شبکه های اجتماعی