1400/1/24 1328

مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی کشور از واگذاری ۸۰۰۰ هکتار عرضه به متقاضیان سرمایه گذاری در بخش شهرک های کشاورزی کشور خبر داد.

۸۰۰۰ هکتار شهرک کشاورزی به سرمایه گذاران واگذار شد


مدیرعامل شرکت شهرک های کشاورزی کشور از واگذاری ۸۰۰۰ هکتار عرضه به متقاضیان سرمایه گذاری در بخش شهرک های کشاورزی کشور خبر داد.

 سیدجمال سجادی پور امروز ۲۳ فروردین در آیین تودیع و معارفه مدیر شرکت شهرک های کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۵۸ شهرک کشاورزی با مساحتی بالغ بر ۴۶ هزار هکتار عرصه در کشور مصوب شده است، افزود: از این میزان هشت هزار هکتار به متقاضیان سرمایه گذاری واگذار شده و بخش دیگری نیز در حال فراخوان برای جذب سرمایه گذار است.

وی با بیان اینکه شهرک های کشاورزی نقش خوبی در ایجاد زنجیره تولید بخش کشاورزی دارند، افزود: بهبود فضای کسب و کار، ایجاد فضای اطمینان بخش به سرمایه گذاران در کنار سهولت در اعطای مجوز به متقاضیان سرمایه گذاری در این بخش می تواند زمینه ساز توسعه این بخش در کشور باشد.

سجادی پور از آذربایجان غربی به عنوان یکی از ظرفیت های مهم کشور در آذبخش شهرک های کشاورزی نام برد و عنوان کرد: در حال حاضر ۵ شهرک کشاورزی در آذربایجان غربی فعال است که نقش مهمی در زنجیره تولید محصولات کشاورزی بر عهده دارند.

مدیر شرکت شهرک های کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این مراسم با بیان اینکه در حال حاضر ۸ شهرک کشاورزی در استان فعال است، گفت: این میزان شامل ۴۶۹ هکتار عرضه است که بیشتر از ۶۰ درصد از آن به متقاضیان سرمایه  گذاری واگذار شده است.

سعید جفایی با بیان اینکه میزان تولید مصوب شهرکهای کشاورزی استان ۱۱۰ هزارتن در سال است، گفت: هم اکنون ۲۰ درصد از این میزان محقق شده و گام های اساسی خوبی برای افزایش تولیدات شهرک های کشاورزی در استان برداشته شده است.

وی با اشاره به مزایای کشت گلخانه ای و ایجاد شهرک های کشاورزی، افزود: ایجاد اشتغال به ویژه برای سرمایه گذاران علاقمند و فارغ التحصیلان بخش کشاورزی تا ۶ برابر فضای باز و خارج از محیط گلخانه (به ازای هر هکتار تا ۱۲ نفربه صورت مستقیم )، افزیش راندمان محصول به میزان ۱۵ الی ۲۰ برابرتولید به نسبت فضای آزاد، استفاده بهینه ازمنابع آب وخاک و نهاده ها، امنیت محصول تولیدی و امکان تولید محصول خارج از فصل ، آزاد سازی اراضی تحت کشت سبزی و صیفی برای محصولات زراعی و استراتژیک از جمله مزایای کشتهای گلخانه ای به شمار می رود.

جفایی ادامه داد: کاهش مصرف آب به طور متوسط ۱۵ الی ۲۰ برابر به نسبت اراضی تحت کشت محصولات گلخانه ای، استفاده بهینه از زمینهای نامرغوب و سهولت استفاده از تکنیک های کشت جهت تولید چند برابری در عرصه های حتی نامرغوب به لحاظ کشاورزی از مزایای اجرای این طرح ها هستند.

در این مراسم رسول جلیلی رئیس سابق جهاد کشاورزی آذربایجان غربی به عنوان سرپرست جدید شرکت شهرک های کشاورزی آذربایجان غربی معرفی و از خدمات سعید جفایی قدردانی شد.
منبع
ایسنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی