به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،فرهاد شریفی مدیرحفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به آغاز مبارزه با علفهای هرز در مزارع مناطق گرمسیری استان، گفت : مبارزه با علفهای هرز در دو سه روز اخیر به دلیل کاهش شدید دمای هوا متوقف شده است. او گفت : در صورت وقوع بارندگیها و در شرایطی که دمای هوا به زیر پنج درجه سانتیگراد برود، امکان مبارزه با علفهای هرز مزارع وجود ندارد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون مبارزه با علفهای هرز در مجموع در سطح هشت هزار هکتار از مزارع مناطق گرمسیری استان در شهرستانهای سرپلذهاب، قصرشیرین، گیلانغرب و قسمتهایی از ثلاث باباجانی انجام شده، گفت: امسال مبارزه با علفهای هرز در سطح مزارع استان به حدود ۵۰۰ هزار هکتار برسد. شریفی سپس با بیان اینکه مبارزه با علفهای هرز در سطح همه مزارع گندم استان انجام میشود، افزود: از نظر مبارزه با علفهای هرز در مزارع گندم جزو استانهای پیشرو هستیم، اما در زمینه مبارزه با علفهای هرز مزارع جو عقب هستیم و تنها بین ۳۰ تا ۴۰ درصد مزارع سمپاشی میشود.
شریفی افزود: سال گذشته مبارزه با علفهای هرز در سطح حدود ۴۶۹ هزار هکتار از اراضی زراعی گندم و جواستان کرمانشاه انجام شد. او با بیان اینکه اگر با علفهای هرز مزارع مبارزه نشود کیفیت و کمیت محصول به میزان چشمگیری تحت تاثیر قرار خواهد گرفت، افزود: مبارزه با علفهای هرز در مزارع گندم و جو که جزو محصولات استراتژیک است، اهمیت زیادی دارد و بی توجهی به آن باعث کاهش عملکرد مزارع به میزان حداقل ۳۰ درصد خواهد شد.
شریفی با اشاره به تدارک سم به اندازه کافی برای مبارزه با علفهای هرز در سطح مزارع استان، افزود: هیچ مشکلی برای تامین سم مورد نیاز کشاورزان نداریم. این مسئول گفت: مبارزه با علفهای هرز از هفته گذشته در منطقه گرمسیری آغاز شده و تا اواخر فروردین ماه در مناطق سرد استان ادامه خواهد داشت. به گزارش اگرونیک سوالی که در اینجا مطرح میباشد این است که با توجه به نگرانیهایی که در میان مردم نسبت به استفادهی بیرویه از علفهای هرز وجود دارد، مسئولین تا چه میزان این مسئله را جدی گرفته و تلاش میکنند تا روشهای کنترل جایگزین زراعی و غیرشیمیایی علفهای هرز را نیز در میان کشاورزان توصیه و ترویج نمایند.