شهریار قاسمی با اعلام این مطلب افزود؛ تاکنون 36 هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت نخود پاییزه ( انتظاری) رفته است و همچنان کشت محصول ادامه دارد. قاسمی در ادامه به میزان کل تولید نخود در استان اشاره داشت و افزود؛ میزان تولید نخود استان 100 هزار تن است که شامل نخود بهاره و پاییزه می باشد. قاسمی در ادامه به لزوم توسعه کشت نخود پاییزه در استان پرداخت و گفت؛ توسعه کشت نخود پاییزه در اراضی دیم استان یکی از اولویت های کاری وزارت جهاد کشاورزی و به تبع آن سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه است.
وی گفت؛ توسعه کشت نخود پاییزه از تاکیدات مهندس حاتمی ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان است و در این راستا دفتر حبوبات در سازمان تاسیس شده است. مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه در استان کرمانشاه حدود 700 هزار هکتار اراضی دیم وجود دارد تصریح نمود؛ هرگونه تحول در اراضی دیم می تواند منجر به یک رونق اقتصادی شود لذا توسعه نخود پاییزه می تواند تحولی در اراضی دیم ایجاد نماید.
وی در ادامه به مزایای کشت نخود پاییزه نسبت به کشت بهاره پرداخت و خاطرنشان کرد؛ از نظر اقتصادی کشت نخود بهاره به طور متوسط در هر هکتار 500 کیلوگرم تولید دارد اما در کشت نخود پاییزه تا یک و نیم تن محصول می توان برداشت کرد که با توجه به عملکرد مناسب و بازار پسندی، کمک فوق العاده ای به اقتصاد کشاورزان می نماید. وی سپس به سایر مزایای کشت پاییزه نخود پرداخت و گفت؛ در نخود پاییزه کشت محصول و برداشت آن به صورت مکانیزه بوده و با دستگاه انجام می پذیرد و سرعت کار بالا است.