1398/10/27 1381

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه طی گزارشی گفت؛ در سال زراعی، جاری کشت 40 هزار هکتار نخود پاییزه برای مناطق معتدل و سرد استان برنامه ریزی شده است.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی مطرح کرد:

کشت ۴۰هزار هکتار نخود پاییزه در استان کرمانشاه

شهریار قاسمی با اعلام این مطلب افزود؛ تاکنون 36 هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت نخود پاییزه ( انتظاری) رفته است و  همچنان کشت محصول ادامه دارد. قاسمی در ادامه به میزان کل تولید نخود در استان اشاره داشت و افزود؛ میزان تولید نخود استان 100 هزار تن است که شامل نخود بهاره و پاییزه می باشد. قاسمی در ادامه به  لزوم توسعه کشت نخود پاییزه در استان پرداخت و گفت؛ توسعه کشت نخود پاییزه در اراضی دیم استان یکی از اولویت های کاری وزارت جهاد کشاورزی و به تبع آن سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه است.
 
وی گفت؛ توسعه کشت نخود پاییزه از تاکیدات مهندس حاتمی ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان است و در این راستا دفتر حبوبات در سازمان تاسیس شده است. مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه در استان کرمانشاه حدود 700 هزار هکتار اراضی دیم وجود دارد تصریح نمود؛ هرگونه تحول در اراضی دیم می تواند منجر به یک رونق اقتصادی شود لذا توسعه نخود پاییزه می تواند تحولی در اراضی دیم ایجاد  نماید.
 
وی در ادامه به مزایای کشت نخود پاییزه نسبت به کشت بهاره پرداخت و خاطرنشان کرد؛ از نظر اقتصادی کشت نخود بهاره به طور متوسط در هر هکتار 500  کیلوگرم تولید دارد اما در کشت نخود پاییزه تا یک و نیم تن محصول می توان برداشت کرد که با توجه به عملکرد مناسب و بازار پسندی، کمک فوق العاده ای به اقتصاد کشاورزان می نماید. وی سپس  به سایر مزایای کشت پاییزه نخود پرداخت و گفت؛ در نخود پاییزه کشت محصول و برداشت آن به صورت مکانیزه بوده و با دستگاه انجام می پذیرد و سرعت کار بالا است.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

آغاز برداشت گندم از مزارع خراسان شمالی

گستردگی فرصت‌های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان اردبیل

کشت گیاهان دارویی در ۱۴۰۰ هکتار از اراضی کم بازده لرستان

آغاز دومین مرحله آبگذاری شالیزارهای مناطق مرکزی گیلان از فردا

خرید ۳۰ تن گندم بذری در خراسان شمالی

پیش‌بینی برداشت ۵۰ تن گل‌محمدی از مزارع اسدآباد

۹۰ درصد کودهای کشاورزی، تولید داخلی است

برداشت "کلزا" از مزارع کرمانشاه آغاز شد

کاشت گیاهان دارویی از راهکارهای مقابله با بحران کم‌آبی

انجام نشاء در ۱۲۵ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان

چرا خشکه‌کاری برنج در گلستان شکست خورد؟

پیش‌بینی تولید ۶۸ هزار تن گل محمدی در سال جاری

توسعه ۶ برابری گلخانه‌های رزن

توزیع بیش از ۷ هزار تن کود شیمیایی در خوزستان

پیش‌بینی تولید ۶۰۰۰ تن کلزا در خراسان رضوی طی سال جاری

اولین مزرعه نوآوریِ جنوب کرمان رتبه برتر کشور را کسب کرد

حفظ منابع آب و خاک تنها راه رسیدن به توسعه پایدار است

چهارمین جشنواره توت‌فرنگی در روستای گردشگری شیان برگزار می‌شود

نشاء برنج در ۲۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری گیلان

توسعه ۱۰۰۰ هکتاری کشت گیاهان دارویی در لرستان

نخستین مزرعه هوشمند کشور راه‌اندازی می‌شود

نشاء شالی در مزارع گلستان آغاز شد

آغاز برداشت گل محمدی از باغات بهاباد یزد

تولید ۳۲۳ هزار تن محصولات صنعتی و کشاورزی در ارس

ساخت کاتالیزور برای تصفیه آب و تولید هیدروژن

اگرونیک در شبکه های اجتماعی