1396/3/22 4395

رباتی که به طور خودکار علف های هرز را در یک حوزه شناسایی می کند و با یک پالس لیزری کوتاه با آن ها مبارزه می کند. کشاورزی پایدار که تا جایی که ممکن است از استفاده از علف کش ها اجتناب می کند، می تواند از این ایده هوشمندانه بهره ببرد.

مبارزه با علف‌های هرز به وسیله یک ربات لیزری!


رباتی که به طور خودکار علف های هرز را در یک حوزه شناسایی می کند و با یک پالس لیزری کوتاه با آن ها مبارزه می کند. کشاورزی پایدار که تا جایی که ممکن است از استفاده از علف کش ها اجتناب می کند، می تواند از این ایده هوشمندانه بهره ببرد. به گزارش وبسایت ساینس دیلی، دکتر جولیو پاسترانا و تیم ویگبلز از موسسه زمین سنجی و اطلاعات جغرافیایی در دانشگاه بن، بر روی این مسئله کار می کنند. با کمک استارت آپ EXIST وابسته به وزارت امور اقتصادی و انرژی، پژوهشگران، توسعه این ابزار کاربردی برای کار در مزرعه را پیش می رانند.
 
کسانی که به دنبال یک برداشت محصول درست و حسابی هستند نیاز دارند تا علف های هرز را از بین ببرند تا محصولات کشاورزی بتوانند بهتر رشد کنند. در کشاورزی ارگانیک، به دلیل سم و مواد شیمیایی موجود در علف کش ها استفاده از آنها ممنوع شده است و گیاهان ناخواسته، باید با تلاش فراوان وجین شوند. اگر پیش بینی های دکتر جولیو پاسترانا و تیم ویگبلز صحیح باشد، این کار وقت گیر به زودی می تواند توسط روبات ها به دست گرفته شود.
 
کنترل علف های هرز به وسیله لیزر، می تواند علف کش ها را حذف کند
متخصصین کامپیوتر در آزمایشگاه فتوگرامتری( نقشه برداری از راه عکسبرداری هوایی) در موسسه زمین سنجی و اطلاعات ارضی دانشگاه بن، در حال توسعه یک سیستم جدید هستند: با نصب دوربین بر روی یک روباتی که شبیه خودروی همه جارو یا ATV طراحی شده است یا بر روی یک تراکتور، علف های هرز ناخواسته در محصولات مختلف، به طور خودکار شناسایی شوند و به روشی که مشخص شده با آنها مبارزه شود. دکتر پاسترانا گزارش داده است که « روبات ها به وسیله لیزر با پالس کوتاه به برگ های گیاهان خودرو شلیک می کنند که این امر موجب تضعیف شدن نیروی بقا در آنها می شود». ویگبلز اضافه کرد «براین اساس پیش بینی می شود که ما بیش از این نیازمند استفاده از علف کش ها در زمین های کشاورزی خود نیستیم و درنتیجه محیط زیست حفظ خواهد شد».
 
قبل از شکل گرفتن استارت آپ، دکتر پاسترانا در روبوتیک و تکنیک های تفسیر اتوماتیک تصاویر، با استاد سیریل استچنیس از موسسه زمین سنجی و اطلاعات ارضی دانشگاه بن کار می کرد. دکتر پاسترانا دکترای او را در زمینه تشخیص و طبقه بندی علف های هرز به کمک مدل های آماری در دانشگاه لایبنیتس هانوفر تکمیل کرد و مدل اولیه ی روبوت را با کمک همکارانش ساخت. ویگبلز در دانشگاه آخن مهندسی کامپیوتر خوانده است و سپس در یک شرکت در بخش توسعه نرم افزار مشغول به کار شده است.
 
پژوهشگران اکنون استارت آپ خود به نام «تکنولوژی های اسکاردا» را برای یک دوره یکساله در دانشگاه بن به همراه استارت آپ EXIST grant از وزارت امور اقتصادی و انرژی به پیش می رانند. ویگبلز می گوید «اکنون زمان پیدا کردن سرمایه گذار و توسعه برنامه کار استارت آپ است». این پژوهشگران هم چنین از کمک هزینه وزارت خانه برای خرید اقلام مورد نیاز برای راه اندازی نمونه اولیه استفاده می کنند. پروفسور استچنیس از این استارتاپ به شکل های مختلف حمایت می کند.
 
پاسترانا و ویگبلز می توانند از آزمایشگاه های این موسسه استفاده و در آن جا با همکاران خود مشورت کنند. علاوه بر این، رودریگر وولف از بخش انتقال فناوری در دانشگاه بن به این استارت آپ کمک کرد تا برای استفاده از کمک های مالی EXIST، نرم افزار ارائه کند. دکتر پاسترانا با خشنودی می گوید: "این کمک بسیار مفید بود." هردو پژوهشگر علاقه مندند تا در میزگرد این استارت آپ که توسط بخش انتقال فناوری به منظور منتفع شدن از تجارب سایر استارت آپ ها راه اندازی شده است، شرکت کنند.
 
رودیگر وولف، مشاور انتقال فناوری می گوید: "این ایده، ترکیبی از ربات های نوآورانه با موضوع پایداری فعلی است." او می گوید: "تحلیل بازارها و رقابت ها برای چنین برنامه ای کار معقولی است." پاسترانا در مورد مزایای تکنیک لیزری برای ماشین آلات جدید کشاورزی با اطمینان می گوید: "هدف ما کمک به دستیابی به کشاورزی پایدار است." در بخش تبادل ایده دانشگاه بن، هر دو پژوهشگر جایزه بهترین ایده برای استارت آپ را دریافت کردند.
منبع
ایانا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی