1398/10/22 446

آموزش زنان روستایی برای تولید محصولات سالم یک ضرورت است و باید در اولویت قرار گیرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی کردستان تاکید کرد:

ضرورت آموزش زنان روستایی برای تولید محصولات سالم

محمد پیشداد، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان در گفتگو با ایسنا

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با تاکید بر ضرورت آموزش زنان روستایی برای تولید محصولات سالم گفت: اهمیت رعایت نکات زیست محیطی در واحدهای تولیدی برای دریافت نشان سبز بسیار ضروری است. وی در جلسه پدافند غیرعامل کارگروه زیست بخش کشاورزی توسعه سلامت محصولات کشاورزی که با حضور نماینده، ادارات استاندارد، محیط زیست، صنایع کشاورزی، غذا و دارو، دامپزشکی برگزار شد اظهار کرد: بخش کشاورزی به عنوان ستون فقرات اقتصادی استان از اهمیت ویژه ای برخوردار است به طوریکه 30درصد از اشتغال استان در بخش کشاورزی اتفاق افتاده است.

وی افزود: باتوجه به شرایط معیشتی فعلی مردم در تهیه اجناس مورد نیاز ابتدا به قیمت توجه می کنند باید فرهنگ استفاده از محصولات سبز و سالم ایجاد شود و توجه به سلامت محصول در اولویت باشد. معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به ظرفیت بسیار خوب فضای مجازی عنوان کرد: اطلاع رسانی های دقیق با معرفی محصولات دارای سلامت سیب سبز زمینه فرهنگ سازی را در فضاهای مجازی فراهم کرده و اهمیت سلامت را در اولویت قرار داد.

پیشداد بیان کرد: تضمین سلامت مردم یک مطالبه است که به عنوان یک اولویت باید انجام شود. وی خاطرنشان کرد: در بسیاری از روستاها زنان روستایی در راستای تولید محصولات به طور سنتی اقدام می کنند که آموزش این قشر برای تولید محصول سالم مهم و ضروری است.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان یادآور شد: کاهش هزینه‌های روند دریافت نشان سبز و سیب سلامت یکی از مطالبات مهم واحدهای تولیدی و بهره برداران بخش کشاورزی استان کردستان است که امیداست دستگاه های مرتبط با این موضوع نسبت به کاهش هزینه ها تصمیماتی اتخاذ کنند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

کنترل بیولوژیک آفات باغات

تولید بیش از ۱۰۰۰ تن عسل در مشهد

خواص کفیر

نمایشگاه تخصصی کشاورزی در کرمان

تولید ۱۴۰۰ کیلوگرم زعفران در لرستان

تولید نشاء محصولات زراعی در سیستان وبلوچستان

باغ مادری نهال مرکبات توجیه دارد و یک ضرورت است

ایران و ظرفیت بی‌نظیر باغبانی دیم

کتاب «دستنامه رنگی بیماری‌های غلات دانه‌ریز» منتشر شد

شناخت دقیقتر خاک و کودهای ارگانیک

مهمترین عوامل ایجاد ضایعات محصولات کشاورزی چیست؟

خریداری بیش از ۱۲۰۰ کیلوگرم زعفران از کشاورزان نیشابور، فیروزه و زبرخان

ارائه تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در بخش کشاورزی

تاثیر سیاه‌دانه بر دستگاه گوارش

یک مزرعه عمودی در دانمارک با توان تامین سبزیجات کشور

مسابقه کشاورزی بدون خاک

حمایت ۷۰ درصدی از راهکارهای بهینه سازی کشت بافت گیاهی پایه گردو و انگور

تضمین سلامت کودکان با زراعت خانگی

صادرات ۴۵٠ تن گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای خاش

نگهداری و پرورش کاکتوس اپونتیا (انجیر تیغی)

ریزارگانیسم‌هایی که به محصولات کشاورزی در جذب فسفر کمک می‌کنند

انقلاب در کشاورزی با خاک خودآبیاری

کاکتوس آپونتیا تقویت کننده سیستم ایمنی

کشف و نامگذاری گونه جدید قارچ اندوفیت

تولید نیمه‌صنعتی پروتئین قارچی از ضایعات خرما

اگرونیک در شبکه های اجتماعی