1398/9/27 1651

اصفهان رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: وزارتخانه جهادکشاورزی برای مقابله با کم آبی و فائق آمدن بر محدودیت های آبی سیاست هایی همچون توسعه کشت گلخانه ها را در برنامه دارد.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی جهاد کشاورزی:

راهی به جز کشت گلخانه‌ای نداریم

کامبیز عباسی اظهار کرد: توسعه کشت گلخانه ای از مهمترین سیاست های وزارت جهاد کشاورزی برای مقابله با محدودیت آبی است. وی افزود: کشت گلخانه ای، بخش مورد حمایت وزارت جهاد کشاورزی است و تسهیلات با بهره کم و همچنین تسهیلات سهل الوصول در توافقات و تفاهمات با بانک های عامل پرداخت می شود.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی متذکر شد: هیچ محدودیتی در پرداخت تسهیلات برای گلخانه ها در کشور وجود ندارد. کشاورزان نیز می توانند با مراجعه به بانک های کشاورزی یا سازمان های جهاد کشاورزی از فرآیند کار مطلع و اقدام کنند. وی در خصوص برنامه های این وزارت برای بحران کم آبی استان اصفهان، افزود: توسعه کشاورزی حفاظتی، استفاده از بذرهایی که طول دوران رشد محصول را کم کند، توسعه کشت نشائی در کشور، جابجایی فصل کشت برای بذرهای قابل انتقال از بهار به پاییز برای استفاده از آب باران و توسعه روش های نوین آبیاری از دیگر سیاست های وزارت جهاد کشاورزی برای مقابله با بحران کم آبی اصفهان است.

عباسی در خصوص وام های دریافتی کشاورزان نیز، گفت: در شرایط خشکسالی و سیل وام های کشاورزان مشمول استمهال شده و این کمکی به جامعه کشاورزی کشور است تا بتواند خود را بازسازی و احیا کند. وی خاطر نشان کرد: اخیرا با پیگیری های وزارت جهاد کشاورزی، مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی و مراکز ذی ربط آن، بند خ ماده ۲۲ استمهال وام های کشاورزی مشمول بهره برداران مکانیزاسیون و خریداران ماشین های کشاورزی نیز می شود تا قدرتی برای بازسازی خود پیدا کنند.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اهمیت رونق دهی تولید داخلی، تصریح کرد: دولت به فکر کشاورزان است و تلاش می کند که تولید داخل را در این بخش رونق دهد، همچنین با توجه به سال رونق تولید، امیدواریم که مجلس شورای اسلامی نیز در قیمت گذاری محصولات کشاورزی توجه ویژه ای به نرخ نهاده های کشاورزی، ماشین و روند تغییرات قیمت ها داشته باشد تا بتوانیم به نوعی اقتصادی بودن تولید را برای کشاورزان فراهم کرده و با شور و اشتیاق بیشتری به تولید محصولات کشاورزی بپردازند.

عباسی با بیان اینکه ما راهی به جز تکیه بر تولید داخل نداریم، گفت: اکنون نیز به سمتی افزایش بهره وری آبی در بخش کشاورزی در حرکت هستیم. وی توضیح داد: افزایش بهره وری به این معناست که بتوانیم به ازای آب کمتر، محصول بیشتری را تولید کنیم. در ابتدای دولت به ازای مصرف یک مترمکعب آب، ۵۰۰ تا ۵۵۰ گرم گندم تولید می شد که این میزان امروز به ۹۰۰تا ۹۵۰ گرم گندم افزایش یافته است.
منبع
ایسنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی