علی موسوی با بیان اینکه کشت دوم موجب ارتقای درآمد کشاورزان میشود، گفت: برخی از برنجکاران تالشی پس از برداشت برنج، اقدام به کشت دوم محصولات کشاورزی کردند تا بتوانند درآمدی مضاعف بر درآمد حاصل از فروش برنج اولیه کسب کنند. وی افزود: بیشترین محصول برنج کشت شده ابتدا راتون و سپس ترب است. پس از ترب سبزیجات صیفی نیز به مقدار خوبی در اراضی کشاورزی تالش کشت میشود.
موسوی با اشاره به اینکه تالش از قطبهای تولید ترب در گیلان است، گفت: در این شهرستان ترب هایی به رنگ سیاه، سفید و گاهی بنفش تولید میشود. وی افزود: ترب های تالش از کیفیت بسیار خوبی برخوردارند و ارزش غذایی و دارویی بالایی دارند. مدیر جهاد کشاورزی تالش با اشاره به اینکه به دلیل ارتقای آگاهی مردم از مغذی بودن این محصول رغبت مردم و مسافرین گیلان به مصرف ترب افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: ترب تالش علاوه بر بازارهای این شهرستان در بازارهای شهرستانهای دیگر گیلان به خصوص شهرستان رشت فروخته میشود.
وی افزود: ترب تالش در استانهای هجموار نیز فرستاده میشود و همچنین کشورهایی نظیر روسیه نیز از خرید این محصول استقبال میکند. موسوی با بیان اینکه بالغ بر 11هزار هکتار از اراضی این شهرستان به کشت دوم اختصاص دارد، گفت: تمایل کشاورزان تالشی برای کشت دوم به خصوص کشت و پرورش ترب افزایش یافته و خوشبختانه اشتغالزاییها در این زمینه در شهرستان تالش رو به افزایش است.