1398/8/30 78

مدیر جهاد کشاورزی تالش گفت: ترب این شهرستان ارزش غذایی بالایی دارد و از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است.

کشت دوم ترب بعد از برنج در تالش

علی موسوی با بیان اینکه کشت دوم موجب ارتقای درآمد کشاورزان می‌شود، گفت: برخی از برنجکاران تالشی پس از برداشت برنج، اقدام به کشت دوم محصولات کشاورزی کردند تا بتوانند درآمدی مضاعف بر درآمد حاصل از فروش برنج اولیه کسب کنند. وی افزود: بیشترین محصول برنج کشت شده ابتدا راتون و سپس ترب است. پس از ترب سبزیجات صیفی نیز به مقدار خوبی در اراضی کشاورزی تالش کشت می‌شود.

موسوی با اشاره به اینکه تالش از قطب‌های تولید ترب در گیلان است، گفت: در این شهرستان ترب هایی به رنگ سیاه، سفید و گاهی بنفش تولید می‌شود. وی افزود: ترب های تالش از کیفیت بسیار خوبی برخوردارند و ارزش غذایی و دارویی بالایی دارند. مدیر جهاد کشاورزی تالش با اشاره به اینکه به دلیل ارتقای آگاهی مردم از مغذی بودن این محصول رغبت مردم و مسافرین گیلان به مصرف ترب افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: ترب تالش علاوه بر بازارهای این شهرستان در بازارهای شهرستان‌های دیگر گیلان به خصوص شهرستان رشت فروخته می‌شود.

وی افزود: ترب تالش در استان‌های هجموار نیز فرستاده می‌شود و همچنین کشورهایی نظیر روسیه نیز از خرید این محصول استقبال می‌کند. موسوی با بیان اینکه بالغ بر 11هزار هکتار از اراضی این شهرستان به کشت دوم اختصاص دارد، گفت: تمایل کشاورزان تالشی برای کشت دوم به خصوص کشت و پرورش ترب افزایش یافته و خوشبختانه اشتغالزایی‌ها در این زمینه در شهرستان تالش رو به افزایش است.
منبع
ایسنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

استفاده از اوره به صورت تغذیه برگی

کود زیستی و افزایش راندمان باغ‌های پسته

زمینه تولید محصول سالم در کردستان فراهم شده است

برگزاری کارگاه ایجاد کسب و کار در حوزه‌ کنترل آفات شهری

روناس؛ طلای سرخ شورزی ایران

کشت ذرت علوفه ای و حبوبات جایگزین برنج می‌شود

هورمون جیبرلین و تاثیرات آن بر گیاه و میوه

قارچ گانودرما، اکسیری جادویی برای جسم و تن

‌کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی‌

اختصاص تسهیلات کشاورزی در راستای صنایع تبدیلی

امکان فروش محصول کشاورزان قبل از برداشت

مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه فناوری‌های حوزه آب

معرفی میکروارگانیسم‌هایی برای کنترل آفات در کشور

کشت ۴۰هزار هکتار نخود پاییزه در استان کرمانشاه

نویسنده‌ی کانادایی برای کودکان از کشاورزی می‌گوید

ابداع حسگری که میزان نیترات خاک را بررسی می‌کند

ظرفیت تولید سالانه ۸۰ هزار تن کمپوست از پسماند نیشکر

مصرف آب بخش کشاورزی به کمتر از ۷۰ درصد می‌رسد

بهبود معیشت کشاورزان با آموزش‌های تخصصی کشاورزی

لزوم تسریع در ایجاد بازارچه تولیدات اُرگانیک و عشایری ایل سنگسر

ضرورت آموزش زنان روستایی برای تولید محصولات سالم

گرانی جهانی مواد غذایی رکورد زد

تولید پهپاد کشاورزی برای اولین بار در کشور

گیاهان دارویی، جایگزین نفت

پیشنهاد پرورش کرم ابریشم به روستایی های البرز

اگرونیک در شبکه های اجتماعی