1398/8/30 1108

مدیر جهاد کشاورزی تالش گفت: ترب این شهرستان ارزش غذایی بالایی دارد و از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است.

کشت دوم ترب بعد از برنج در تالش

علی موسوی با بیان اینکه کشت دوم موجب ارتقای درآمد کشاورزان می‌شود، گفت: برخی از برنجکاران تالشی پس از برداشت برنج، اقدام به کشت دوم محصولات کشاورزی کردند تا بتوانند درآمدی مضاعف بر درآمد حاصل از فروش برنج اولیه کسب کنند. وی افزود: بیشترین محصول برنج کشت شده ابتدا راتون و سپس ترب است. پس از ترب سبزیجات صیفی نیز به مقدار خوبی در اراضی کشاورزی تالش کشت می‌شود.

موسوی با اشاره به اینکه تالش از قطب‌های تولید ترب در گیلان است، گفت: در این شهرستان ترب هایی به رنگ سیاه، سفید و گاهی بنفش تولید می‌شود. وی افزود: ترب های تالش از کیفیت بسیار خوبی برخوردارند و ارزش غذایی و دارویی بالایی دارند. مدیر جهاد کشاورزی تالش با اشاره به اینکه به دلیل ارتقای آگاهی مردم از مغذی بودن این محصول رغبت مردم و مسافرین گیلان به مصرف ترب افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: ترب تالش علاوه بر بازارهای این شهرستان در بازارهای شهرستان‌های دیگر گیلان به خصوص شهرستان رشت فروخته می‌شود.

وی افزود: ترب تالش در استان‌های هجموار نیز فرستاده می‌شود و همچنین کشورهایی نظیر روسیه نیز از خرید این محصول استقبال می‌کند. موسوی با بیان اینکه بالغ بر 11هزار هکتار از اراضی این شهرستان به کشت دوم اختصاص دارد، گفت: تمایل کشاورزان تالشی برای کشت دوم به خصوص کشت و پرورش ترب افزایش یافته و خوشبختانه اشتغالزایی‌ها در این زمینه در شهرستان تالش رو به افزایش است.
منبع
ایسنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

بیش از هزار تن محصول از گلستان‌های گل محمدی لرستان برداشت می‌شود

پیش بینی برداشت ۱۷۰ تن توت فرنگی در رودبار

راهکار جهاد کشاورزی برای جلوگیری از سرمازدگی باغات گردو

دستیابی به نتایج خوب در زمینه پرورش گیاهان دارویی در استان مازندران

افزایش ۷ برابری مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در کشور

پیش‌بینی برداشت ۷۰۰ تن گل‌محمدی در همدان

تولید سیستم آبیاری هوشمند برای حل مشکلات حوزه کشاورزی

نشاء مکانیزه برنج در ۴۵ درصد از شالیزارهای گیلان

توسعه سیستم های کشاورزی با تاکید بر نظام دانش و اطلاعات کشاورزی

"مزرعه زعفران شاهرود" مزرعه نوآور کشوری شد

آغاز برداشت زردآلو در سیستان و بلوچستان

راه‌اندازی بزرگترین نهالستان کشور در کشت و صنعت مغان

سیب پاک بدون باقیمانده سم و کود در مقیاس انبوه تولید شد

احداث ۵ شهرک گلخانه‌ای در گیلان

توسعه حوزه بذر و نهال با ایده‌های نوآورانه

توزیع نهال رایگان جهت اجرای پروژه‌های احیایی در جنوب کرمان

کشت مکانیزه ۱۰۰ درصد مزارع ذرت علوفه‌ای در تایباد

افتتاح و بهره برداری ۲ واحد فرآوری سیب زمینی در همدان

60 درصد کشت برنج مازندران به شکل مکانیزه است

آغاز برداشت مزارع گندم و کلزا در جیرفت

افزایش تولید و فروش بهار نارنج در گیلان

پیش بینی حدود ۲۰۰۰ تن تولید کلزا در خراسان شمالی

صرفه‌جویی ۱۰ میلیون مترمکعبی آب در کشاورزی یزد

گسترش کشت‌های گلخانه‌ای در نهاوند برای مقابله با خشک‌سالی

توسعه کشت گیاهان دارویی در خراسان شمالی با توزیع نهاده های ارزان قیمت

اگرونیک در شبکه های اجتماعی