1398/5/22 109

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در سال جاری با افزایش سطح زیر کشت ۹۶هکتار به سطح زعفران استان؛ سطح زیر کشت این محصول در استان به ۱۸۵ هکتار رسیده است.

تولید ۴۵۰ کیلوگرم زعفران در کرمانشاه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه تا سال ۱۳۹۶ سطح زیر کشت زعفران استان ۸۹ هکتار و تولید آن ۳۶۰ کیلوگرم بود گفت: در سال ۹۷ با توجه به تامین اعتبار ۳ و ۶ دهم میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی بیش از ۳۰۰تن پیاز زعفران با کیفیت بسیار عالی در بین کشاورزان متقاضی کشت توزیع گردید. نوربخش حاتمی با اشاره به تولید ۴۵۰کیلوگرم زعفران در سالجاری گفت: میانگین تولید در مزارع زعفران در سال اول احداث نیم کیلوگرم و در سالهای دوم، سوم و چهارم به ترتیب ۲، ۴، ۷ و تا ۱۱کیلوگرم در سال پنجم خواهد رسید در مزارع نمونه استان عملکرد ۱۷کیلوگرم نیز به ثبت رسیده است.

او گفت: در سال آتی و با افزایش تولید در واحد سطح انتظار تولید ۷۰۰کیلوگرم زعفران از سطح ۱۸۵ هکتار فعلی برآورد شده است. حاتمی بیشترین سطح زیر کشت زعفران استان را متعلق به شهرستان کرمانشاه با ۵۲ هکتار اعلام نمود که بعد از آن شهرستان‌های کنگاور و صحنه با ۲۱هکتار در رده دوم قرار دارند و دالاهو و سنقر و کلیایی هر کدام با ۲۰ هکتار در جایگاه سوم قرار دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: زعفران یکی از گونه های گیاهی بسیار مستعد برای شرایط آب و هوایی استان محسوب می گردد؛ نیاز به آب آبیاری در این زراعت بسیار اندک و محدود به دوبار آبیاری در شهریور ماه می باشد. حاتمی افزود: آزمایشات کیفی انجام گرفته بر روی محصول زعفران تولیدی استان، نشان از کیفیت ممتاز آن داشته است. گفتنی است طی برنامه سه ساله سازمان؛ سطح زیر کشت زعفران استان به ۱۲۰۰هکتار و به تولید ۷ تن خواهد رسید.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

کشاورزان گیلان به آفت مگس مدیترانه‌ای بی‌توجه نباشند

مزیت‌های سیستم بدون خاک‌ورزی در کشاورزی

نهال‌های رویشی کشور استاندارد می‌شوند

چگونه با کرم گلوگاه انار مبارزه کنیم؟

ایجاد کلکسیون گیاهان دارویی در دانشگاه تبریز

حمله مگس میوه مدیترانه ای به باغات شرق گیلان

زنان کردستان، صاحب مقام اول استانداردسازی محصولات کشاورزی

تولید ۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در استان کرمان

دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو

ظرفیت‌های فناوری نانو در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی معرفی می‌شود

کشاورزی شهری، راهکاری مؤثر برای توسعه فضای سبز مفید

۲۱/۵ هکتار گلخانه به مجموع فضای گلخانه ای استان مرکزی اضافه شد

امکان تولید ۶ میلیون تن محصول کشاورزی با منابع آبی موجود

استفاده از قارچ زنده در ساختمان‌سازی سبز

آشنایی با تعاونی های روستایی و کشاورزی

تکمیل زنجیره تولید پنبه از بذر تا تولید پوشاک

کشاورزان سه میلیون تن گندم انبار کرده‌اند

تقویت کشاورزی خانوادگی از اولویت‌های تعاونی روستایی

کشت گیاهان دارویی از اولویت‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی

سماق؛ گنج نهفته در کویر

دلایل کاهش قابل توجه قیمت زعفران

چگونه رؤیایی استعماری مراکش را به خشکسالی کشاند

تحلیلی بر فرایند عملیات خوب کشاورزی (GAP) برای کشاورزان خرده‌پا

تاثیر پایین بودن PH یا اسیدی بودن خاک در رشد گیاه

کاهش دفن پسماند با تولید کمپوست

اگرونیک در شبکه های اجتماعی