عمده این سوسک های سیاه در مناطق جنوبی استان ایلام مشاهده می شوند هرچند در مرکز استان نیز می توان آنها را در گوشه و کنار معابر عمومی مشاهده کرد. میزان زاد و ولد این سوسک ها در جریان وقوع باران های بهاری نسبت به سنوات گذشته به علت رطوبت آب و خاک بیشتر شده است. وجود این سوسک ها به نوعی به دغدغه فکری بسیاری از طیف های مختلف مردم تبدیل شده که آیا این حشرات از لحاظ بهداشتی و کشاورزی مشکل و آفت محسوب می شوند یا خیر؟
در این راستا مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی ایلام گفت: این سوسک های سیاه که این روزها در بیشتر نقاط استان ایلام دیده می شوند هیچگونه ضرری ندارند. سیامک بیگی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این سوسک ها از نوع شکارچی بوده و حشرات و آفات ریز را به عنوان ماده غذایی می خورند. وی گفت: وجود این سوسک ها برای حوزه کشاورزی یا جنگل و مرتع مشکل ساز نیست و با توجه به خصیصه تهاجمی خود نوعی آفت کش برای عرصه های کشاورزی و طبیعی نیز محسوب می شود.
بیگی افزود: عمر طبیعی این سوسک ها 2 هفته است و با کاهش رطوبت هوا نیز به تدریج این سوسک ها از بین می روند. استان ایلام دارای 340 هزار هکتار اراضی زراعی، 6 هزار هکتار اراضی باغی، 327 هزار هکتار بیابان و 640 هزار هکتار اراضی جنگلی است.