1397/10/3 4168

مدیر جهاد کشاورزی کاشمر: کاشت زعفران به روش ایروپونیک (هواکاشت) برای اولین بار در این شهرستان

کاشت زعفران به روش ایروپونیک برای اولین بار در کاشمر

مدیر جهاد کشاورزی کاشمر از کاشت زعفران به روش ایروپونیک (هواکاشت) برای اولین بار در این شهرستان خبر داد. سید ابوالقاسم موسوی در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: کشت زعفران به روش ایروپونیک برای اولین بار در شهرستان کاشمر به اجرا در آمده است. اولین تجربه کاشت زعفران به روش ایروپونیک توسط یکی از بهره‌برداران بخش مرکزی در شهریورماه سال جاری اجرا و درحال حاضر به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: این گلخانه که در فضای 100 متر مربع و در 8 طبقه اجرایی شده می‌تواند تجارب ارزشمند و مفیدی را دراختیار متقاضیان قرار دهد. روش ایروپونیک یاسیستم هواکاشت روشی نوین در کاشت برخی محصولات از جمله زعفران است که با توجه به استفاده حداکثری از فضاهای عمودی و افقی گلخانه می‌توان از آن به عنوان یک سیستم بهره‌ور در تولید نام برد.

موسوی هدف اصلی اجرای این طرح را حصول اطمینان از توجیه‌پذیری اقتصادی در این سیستم برای بهره‌برداران منطقه ذکر کرد و گفت: صرفه‌جویی در مصرف آب، استفاده بهینه از فضا، حفظ محصول از سرمازدگی و تولید زعفران ارگانیک و سالم از جمله مزیت‌های این روش است و در ایجاد و توسعه اشتغال خانگی در راستای هدف اقتصاد مقاومتی نیز نقش بسزایی ایفا می‌کند.

وی بیان کرد: شهرستان کاشمر دارای 12 هزار و 300 خانوار بهره‌بردار زعفران است و با سطح زیر کشت 7200 هکتاری زعفران در جایگاه سوم استان قرار دارد؛ باتوجه به قیمت فعلی زعفران درحدود 8.5 تا 12.5 میلیون تومان، درآمد حاصل از آن معادل 253 میلیارد تومان است.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

گستردگی فرصت‌های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان اردبیل

کشت گیاهان دارویی در ۱۴۰۰ هکتار از اراضی کم بازده لرستان

آغاز دومین مرحله آبگذاری شالیزارهای مناطق مرکزی گیلان از فردا

خرید ۳۰ تن گندم بذری در خراسان شمالی

پیش‌بینی برداشت ۵۰ تن گل‌محمدی از مزارع اسدآباد

۹۰ درصد کودهای کشاورزی، تولید داخلی است

برداشت "کلزا" از مزارع کرمانشاه آغاز شد

کاشت گیاهان دارویی از راهکارهای مقابله با بحران کم‌آبی

انجام نشاء در ۱۲۵ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان

چرا خشکه‌کاری برنج در گلستان شکست خورد؟

پیش‌بینی تولید ۶۸ هزار تن گل محمدی در سال جاری

توسعه ۶ برابری گلخانه‌های رزن

توزیع بیش از ۷ هزار تن کود شیمیایی در خوزستان

پیش‌بینی تولید ۶۰۰۰ تن کلزا در خراسان رضوی طی سال جاری

اولین مزرعه نوآوریِ جنوب کرمان رتبه برتر کشور را کسب کرد

حفظ منابع آب و خاک تنها راه رسیدن به توسعه پایدار است

چهارمین جشنواره توت‌فرنگی در روستای گردشگری شیان برگزار می‌شود

نشاء برنج در ۲۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری گیلان

توسعه ۱۰۰۰ هکتاری کشت گیاهان دارویی در لرستان

نخستین مزرعه هوشمند کشور راه‌اندازی می‌شود

نشاء شالی در مزارع گلستان آغاز شد

آغاز برداشت گل محمدی از باغات بهاباد یزد

تولید ۳۲۳ هزار تن محصولات صنعتی و کشاورزی در ارس

ساخت کاتالیزور برای تصفیه آب و تولید هیدروژن

سطح کشت دانه‌های روغنی به ۱۰ هزار هکتار خواهد رسید

اگرونیک در شبکه های اجتماعی