«خالد جعفری» امروز(21 بهمنماه) در مراسم افتتاح نخستین و بزرگترین واحد فرآوری سبزیجات در کردستان، اظهار کرد: ایجاد اشتغال و تأمین سلامت غذایی با بهرهوری صحیح از محصولات کشاورزی از اولویتهای توسعه و ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی در کردستان است. وی افزود: ایجاد اطمینان خاطر برای مردم در راستای بهرهمندی از سلامت غذایی محصولات کشاورزی بهعنوان هدف و اولویت در حوزه صنایع غذایی مدنظر است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه سلامت غذایی برای مردم اهمیت ویژهای ددارد، خاطرنشان کرد: در بخش کشاورزی علاوهبر تولید با کیفیت محصولات کشاورزی، باید با ایجاد صنایع فرآوری اطمینان از سلامت آن محصول برای مصرفکننده ایجاد شود. وی خاطرنشان کرد: این واحد با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 200 میلیون تومان راهاندازی شده که 500 میلیون تومان آن«از تسهیلات صندوق توسعه ملی و یک میلیارد و 700 میلیون تومان» نیز آورده شخصی بوده است.
واحد فرآوری سبزیجات «دلسان برچین کردستان» با بهرهمندی از دستگاههای پیشرفته، پاک کردن، شستشو همچنین نظارت بهداشتی بر پخت و بستهبندی سبزیجات، زمینه اشتغال 16 نفر به طور مستقیم و بیش از 30 نفر به صورت فصلی را فراهم کرده است.