1396/5/10 2255

محققان سازمان ملی تحقیقات غذا و کشاورزی ژاپن اعلام کردند که با استفاده از مهندسی ژنتیکی موفق به ایجاد گل داوودی آبی شده اند.

آبی شدن گل داوودی، با کمک مهندسی ژنتیک


محققان سازمان ملی تحقیقات غذا و کشاورزی ژاپن اعلام کردند که با استفاده از مهندسی ژنتیکی موفق به ایجاد گل داوودی آبی شده اند. دانشمندان اولین گل داوودی آبی را بوسیله ویرایش ژن‌های دو گل که به طور طبیعی آبی هستند (Canterbury bell و butterfly pea)، تولید کرده‌اند. این تغییرات سطح اسیدیته گیاه را تغییر داده و رنگدانه‌های معمولی قرمز را به آبی تبدیل کرد. این رویکرد به اندازه کافی عمومی و جامع بوده که می‌توان آن را بر روی گیاهان گل‌دهنده دیگر هم اعمال کرد.
 
براساس این گزارش، این تیم تحقیقاتی امیدوار هستند که بتوانند این گل‌های کمیاب را پرورش دهند، اما این بدان معنی نیست که بتوان آنها را حتی پس از انجام آزمایشات آزمایشگاهی به طور گسترده‌ای توزیع کرد. زیرا هرگونه دسترسی عمومی به این گلها به درک دقیق از اثرات طولانی مدت آنها بستگی دارد.
منبع
ایسنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

معرفی کتاب: غذای سالم، غذای ارگانیک

کولتیواتور چیست و چه تفاوتی با گاوآهن دارد؟

راهكارهایی برای نگهداری گل و گیاه در تابستان

آشنایی با درخت عنبر سائل

نخستین برداشت گیاه نیل گل خوشه‌ای در سیستان‌و بلوچستان

افزایش ۴ برابری قیمت روزنامه باطله و کساد بازار گل

ناسا در فضا فلفل پرورش می‌دهد

مقایسه نقش سیب زمینی و غلات در شکل‌گیری و دوام تمدن‌ها

آیا انقلاب کشاورزی و فناوری‌های نوین زندگی مارا بدتر کردند؟

خسارت باران به ۲۳ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان

تولید بیش از ۲۰ تن شیرابه گیاه آنغوزه در نیریز

گل حنا گیاهی بی‌حوصله

افزایش تولید انواع ماشین آلات کشاورزی

۱۲۰ هزار تن زیتون امسال تولید می شود

استفاده از برگ بلوط برای تغذیه زمستانه‌ دام ها

معرفی اجمالی انواع ماشین آلات بذر کار

اجاره داری اراضی کشاورزی آمریکا و اروپا

مهندسی ژنتیک محصولات کشاورزی برای جذب آهن بیشتر

معرفی گیاه آپاتمانی شفلرا

«پیشوا» پایلوت تولید محصولات سالم کشاورزی کشور

تنها ۱۳ درصد اراضی ایران مستعد کشاورزی است/ غرب استان تهران خوش‌نشینی را انتخاب کرده‌اند

انواع درخت صنوبر یا سپیدار

ظهور خوشه های طلایی برنج در ۱۸درصد از شالیزارهای گیلان

کدام کشورها بیشترین و کمترین ردپای آب را دارند؟

آسیب شناسی مدیریت کیفیت آب در ایران

اگرونیک در شبکه های اجتماعی