محققان سازمان ملی تحقیقات غذا و کشاورزی ژاپن اعلام کردند که با استفاده از مهندسی ژنتیکی موفق به ایجاد گل داوودی آبی شده اند. دانشمندان اولین گل داوودی آبی را بوسیله ویرایش ژنهای دو گل که به طور طبیعی آبی هستند (Canterbury bell و butterfly pea)، تولید کردهاند. این تغییرات سطح اسیدیته گیاه را تغییر داده و رنگدانههای معمولی قرمز را به آبی تبدیل کرد. این رویکرد به اندازه کافی عمومی و جامع بوده که میتوان آن را بر روی گیاهان گلدهنده دیگر هم اعمال کرد.
براساس این گزارش، این تیم تحقیقاتی امیدوار هستند که بتوانند این گلهای کمیاب را پرورش دهند، اما این بدان معنی نیست که بتوان آنها را حتی پس از انجام آزمایشات آزمایشگاهی به طور گستردهای توزیع کرد. زیرا هرگونه دسترسی عمومی به این گلها به درک دقیق از اثرات طولانی مدت آنها بستگی دارد.