حمیدرضا نامی در برنامه «خوشه چین» رادیو اقتصاد با تاکید بر اینکه بخش دولتی باید به مانند سایر بخش های صنعت به این حوزه توجه جدی داشته باشد، افزود: صنعت ماشین سازی کشاورزی در اشتغال افزایی، پویایی تولید، رشد اقتصادی و غیره بسیار نقش آفرین و حائز اهمیت است. وی در ادامه با بیان اینکه کم توجهی به حوزه مورد اشاره به هیچ وجه قابل پذیرش نیست، اظهار داشت : رشد و بالندگی این صنعت توجه و حمایت دولتمردان را میطلبد.
رئیس هیئت مدیره تولیدکنندگان ماشینآلات کشاورزی در پاسخ به این پرسش که متولی هدایت و حمایت از تولیدات ماشینهای کشاورزی در کشور کدام نهاد است، گفت: متولی قانونی این حوزه وزارت صنعت، معدن و تجارت است. وی افزود : مجوزهای فعالیت در حوزه ماشینهای کشاورزی اعم از جواز تاسیس، پروانه بهره برداری و سایر موارد از سوی این وزارتخانه صادر می شود. نامی با بیان اینکه مخاطبان صنعت ماشین آلات کشاورزی اغلب بهره برداران بخش کشاورزی هستند ، گفت : برنامه های کلی مکانیزاسیون و ماشین های مورد نیاز برای افزایش ضریب مکانیزاسیون از سوی وزارت جهاد کشاورزی ارائه می شود. وی افزود: حرکت صنعت ماشین های کشاورزی مبتنی بر برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی است.
رئیس هیئت مدیره تولید کنندگان ماشین آلات کشاورزی تصریح کرد: خوشبختانه سرمایه گذاری های زیادی از سال های دور به جهت توسعه زیرساخت های صنعت ماشین های کشاورزی در کشور انجام شده است. وی اضافه کرد: وضعیت به نسبت مناسب توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در ایران مرهون سرمایه وتوسعه زیر ساخت ها در این حوزه است. نامی در بخش دیگری از سخنان خود می گوید: عمده فعالیت بخش خصوصی در این حوزه تولید دنباله بندهای ماشین آلات کشاورزی و تمرکز بخش دولتی بیشتر در تامین تراکتور است. وی افزود: جدا از این بخش دولتی و خصوصی دست اندرکار واردات تراکتورهای سنگین و فوق سنگین در کشور هستند.
رئیس هیئت مدیره تولید کنندگان ماشینآلات کشاورزی با اشاره به اینکه ماشین سازی به جهت تکثر نوع ماشین آلات و تیراژ محدود تولیدبا سود خیلی زیاد همراه نیست، گفت: بدین جهت گروه های بزرگ سرمایه گذاری در کشور اعم از شبه دولتی ها و بخش خصوصی کلان رغبت چندانی به سرمایه گذاری در این بخش از خود نشان نمی دهند. وی در ادامه مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: تولید ادوات کشاورزی بی کیفیت به روش سنتی بدون نظارت دقیق و همچنین ورود بی رویه انواع ماشین آلات کشاورزی گاهی اوقات نامرغوب می تواند لطمه و صدمات جبران ناپذیری به تولیدات اصیل و استاندارد وارد کند.