1396/4/15 505

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاونی روستایی گفت: در حال حاضر تنها 5 درصد عسل های کشور ارگانیک است که توسعه این گونه محصولات نیازمند ایجاد بازاری پایدار است.

صفایی:

۵ درصد عسل های کشور ارگانیک است


حسین صفایی مدیرعامل سازمان مرکزی تعاونی روستایی، با اشاره به اینکه ایران چهارمین تولید کننده عسل در دنیا به شمار می رود، اظهار داشت: با توجه به آنکه تولید عسل یکی از محصولات صنعتی کشور ما محسوب می شود از این رو در نظر داریم که تولید عسل ارگانیک را افزایش دهیم. وی افزود: در شرایط کنونی تنها 5 درصد عسل های کشور ارگانیک است که توسعه این گونه محصولات نیازمند ایجاد بازاری پایدار است. صفایی با اشاره به اینکه صندوق حمایت از توسعه زنبورعسل  اقدام به ثبت نشان تجاری اکسیر کرده است، گفت: براین اساس فروشگاه های در کشور ایجاد خواهد کرد که اقدام به فروش عسل ارگانیک می نمایند.
 
به گفته وی اولین فروشگاه اکسیر در تهران و برخی از مراکز استان ها دایر است. مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با اشاره به مزایای ایجاد این فروشگاه ها بیان کرد: با وجود بازار مرجع برای تولید عسل ارگانیک، مصرف کنندگان به سهولت می توانندعسل مورد نیاز خود از این فروشگاه ها را خریداری نمایند. معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: پرورش دهندگان زنبور عسل با کمک مدرسین داخلی و بین المللی باید آموزش های لازم در زمینه تولید عسل ارگانیک را ببینند تا با مقررات و استاندارهای تولید آشنا شوند.
 
وی از ایجاد تعاونی سراسری برای تولیدکنندگان عسل ارگانیک خبر داد و گفت: تعامل  و فعالیت های هم افزایی تولیدکنندگان، توسعه تولید عسل ارگانیک را به همراه خواهد داشت. صفایی با اشاره به هزینه های تولید عسل ارگانیک اظهار کرد: اگر مردم با اثرات محصولات ارگانیک به ویژه عسل که تحت بازرسی حداقل یک شرکت بین المللی است، آشنا شوند خودشان حاضر به پرداخت تفاوت قیمت هستند چرا که این کار نباید متکی به کمک های دولت باشد و تولیدکنندگان باید بازار این محصولات را که تاثیر بسزایی در سلامت افراد دارد را شناسایی نمایند.
منبع
YJC

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

کشاورزان گیلان به آفت مگس مدیترانه‌ای بی‌توجه نباشند

مزیت‌های سیستم بدون خاک‌ورزی در کشاورزی

نهال‌های رویشی کشور استاندارد می‌شوند

چگونه با کرم گلوگاه انار مبارزه کنیم؟

ایجاد کلکسیون گیاهان دارویی در دانشگاه تبریز

حمله مگس میوه مدیترانه ای به باغات شرق گیلان

زنان کردستان، صاحب مقام اول استانداردسازی محصولات کشاورزی

تولید ۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در استان کرمان

دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو

ظرفیت‌های فناوری نانو در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی معرفی می‌شود

کشاورزی شهری، راهکاری مؤثر برای توسعه فضای سبز مفید

۲۱/۵ هکتار گلخانه به مجموع فضای گلخانه ای استان مرکزی اضافه شد

امکان تولید ۶ میلیون تن محصول کشاورزی با منابع آبی موجود

استفاده از قارچ زنده در ساختمان‌سازی سبز

آشنایی با تعاونی های روستایی و کشاورزی

تکمیل زنجیره تولید پنبه از بذر تا تولید پوشاک

کشاورزان سه میلیون تن گندم انبار کرده‌اند

تقویت کشاورزی خانوادگی از اولویت‌های تعاونی روستایی

کشت گیاهان دارویی از اولویت‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی

سماق؛ گنج نهفته در کویر

دلایل کاهش قابل توجه قیمت زعفران

چگونه رؤیایی استعماری مراکش را به خشکسالی کشاند

تحلیلی بر فرایند عملیات خوب کشاورزی (GAP) برای کشاورزان خرده‌پا

تاثیر پایین بودن PH یا اسیدی بودن خاک در رشد گیاه

کاهش دفن پسماند با تولید کمپوست

اگرونیک در شبکه های اجتماعی