1396/4/15 1683

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاونی روستایی گفت: در حال حاضر تنها 5 درصد عسل های کشور ارگانیک است که توسعه این گونه محصولات نیازمند ایجاد بازاری پایدار است.

صفایی:

۵ درصد عسل های کشور ارگانیک است


حسین صفایی مدیرعامل سازمان مرکزی تعاونی روستایی، با اشاره به اینکه ایران چهارمین تولید کننده عسل در دنیا به شمار می رود، اظهار داشت: با توجه به آنکه تولید عسل یکی از محصولات صنعتی کشور ما محسوب می شود از این رو در نظر داریم که تولید عسل ارگانیک را افزایش دهیم. وی افزود: در شرایط کنونی تنها 5 درصد عسل های کشور ارگانیک است که توسعه این گونه محصولات نیازمند ایجاد بازاری پایدار است. صفایی با اشاره به اینکه صندوق حمایت از توسعه زنبورعسل  اقدام به ثبت نشان تجاری اکسیر کرده است، گفت: براین اساس فروشگاه های در کشور ایجاد خواهد کرد که اقدام به فروش عسل ارگانیک می نمایند.
 
به گفته وی اولین فروشگاه اکسیر در تهران و برخی از مراکز استان ها دایر است. مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با اشاره به مزایای ایجاد این فروشگاه ها بیان کرد: با وجود بازار مرجع برای تولید عسل ارگانیک، مصرف کنندگان به سهولت می توانندعسل مورد نیاز خود از این فروشگاه ها را خریداری نمایند. معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: پرورش دهندگان زنبور عسل با کمک مدرسین داخلی و بین المللی باید آموزش های لازم در زمینه تولید عسل ارگانیک را ببینند تا با مقررات و استاندارهای تولید آشنا شوند.
 
وی از ایجاد تعاونی سراسری برای تولیدکنندگان عسل ارگانیک خبر داد و گفت: تعامل  و فعالیت های هم افزایی تولیدکنندگان، توسعه تولید عسل ارگانیک را به همراه خواهد داشت. صفایی با اشاره به هزینه های تولید عسل ارگانیک اظهار کرد: اگر مردم با اثرات محصولات ارگانیک به ویژه عسل که تحت بازرسی حداقل یک شرکت بین المللی است، آشنا شوند خودشان حاضر به پرداخت تفاوت قیمت هستند چرا که این کار نباید متکی به کمک های دولت باشد و تولیدکنندگان باید بازار این محصولات را که تاثیر بسزایی در سلامت افراد دارد را شناسایی نمایند.
منبع
YJC

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

آغاز برداشت کنجد در آغاز برداشت کنجد در خُنجخُنج

برداشت ۶۵۰ کیلوگرم زعفران از مزارع کاشان

پیشگیری از جنگل‌ زدایی با نوآوری

توزیع بیش از ۴۱ هزار تن کود شیمیایی بین کشت و صنعت‌های خوزستان

کشت قراردادی گندم در ۱۵ هزار هکتار از اراضی بوشهر

برداشت ۶۴۰ تن چای ترش در سیستان و بلوچستان

برداشت زیتون در ۷۰ درصد از باغات گیلان

کشت زیتون مقاوم به کم‌آبی در پژوهشگاه ژنتیک

پیش بینی برداشت ۴۴ هزار تن ذرت علوفه‌ای از مزارع سمنان

افزایش ۲ برابری تولید زیتون

توسعه کشاورزی در اراضی شیب‌دار آری یا خیر؟

کشت فراسرزمینی؛ فرصت یا تهدید؟

۱۴۱ واحد گلخانه خانگی در منطقه سیستان احداث می‌شود

آغاز برداشت محصولات گلخانه ای در جنوب استان کرمان

تولید زعفران و اشتغال بیش از ۱۰ هزار نفر در تایباد

۶۲۹ هزار هکتار از اراضی خوزستان به زیر کشت پاییزه می‌رود

تولید کودهای زیستی برای ارتقای سطح عملکرد کشاورزی در کشور

ایجاد اشتغال 5 هزار نفری با تولید محصولات گلخانه ای

اجرای طرح جهش تولید در سطح ۳۵۰ هکتار از اراضی دیم لرستان

۲۵ هکتار به سطح گلخانه‌های همدان اضافه می‌شود

کشت ۲۱۰ هکتار کلزا در همدان

افزایش ۶۰ درصدی تولید محصولات علوفه‌ای در قائنات

تغییر الگوی کشت موجب بهره وری ۳۰۰۰ میلیارد تومانی اقتصاد خراسان شمالی می شود

بیش از ۱۶ هزار هکتار از اراضی خوزستان به زیرکشت چغندر پاییزه می‌رود

تعیین الگوی کشت در حوضه‌های آبی خوزستان

اگرونیک در شبکه های اجتماعی