1396/3/27 607

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین از آغاز عملیات برداشت سیر از سطح ۱۲۵ هکتار از مزارع کشاورزی این شهرستان خبر داد.

آغاز برداشت سیر از سطح ۱۲۵ هکتار از مزارع شهرستان قزوین

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین از آغاز عملیات برداشت سیر از سطح ۱۲۵ هکتار از مزارع کشاورزی این شهرستان خبر داد. به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین «عباس علیخانی» پیش‌بینی کرد: از این میزان سطح زیر کشت بیش از یک هزار و 250 تُن محصول سیر برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
 
وی ادامه داد: بیشترین سطح زیر کشت این محصول در بخش‌های طارم سفلی، الموت غربی و الموت شرقی از توابع این شهرستان است. علیخانی تصریح کرد: در حال حاضر عملیات برداشت سیر در سطح 43 هکتار از مزارع کشاورزی منطقه رجایی دشت بخش الموت غربی آغازشده و در سایر مناطق و روستاها نیز ادامه خواهد داشت. وی؛ ارقام کشت‌شده این محصول را؛ سیر محلی الموت، سیر سفید و رقم همدانی ذکر کرد.
 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین به اهمیت و مزایای کشت این محصول اشاره کرد و گفت: سیر علاوه بر مصرف خوراکی به‌صورت تازه، سیرترشی یا چاشنی در صنایع غذایی جهت تولید فرآورده‌های غذایی نقش مهمی دارد که به‌عنوان یک گیاه دارویی مؤثر در بیماری‌هایی همچون فشارخون، بیماری‌های قلبی، کاهش کلسترول خون و خواص ضد انگلی، ضد میکروبی، درمان بیماری‌های دستگاه گوارش استفاده می‌شود. به گفته‌ی علیخانی، حدود 150 بهره‌بردار در روستاهای کتکان، هریان، هریف، قسطین رود از توابع این شهرستان محصول سیر در مزارع کشاورزی خود کشت می‌کنند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

سیر تند طارم سبز می‌شود

به بهانه‌ی روز جهانی غذا؛ در آرزوی جهانی بدون گرسنگی

خواص دارویی آویشن کوهی یا مرزنگوش وحشی

اقتصادی شدن کشاورزی؛ نیازمند تکمیل زنجیره تولید

راه‌اندازی بازار زعفران ارگانیک در اروپا

کشاورزان گندم دوروم بکارند

تعلیف دام در مراتع کشور دو برابر ظرفیت موجود است

صد میلیون دلار ارزش صادرات گیاهان دارویی مرتعی

معرفی گل نخود، عطری دلنشین، بذرهایی سمی

سلامت محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره

سیستم کشاورزی هوشمند در آذربایجان شرقی راه اندازی می‌شود

تولید اولین کود زیستی "پتاسیمی" در کشور

کشاورزان گیلان به آفت مگس مدیترانه‌ای بی‌توجه نباشند

مزیت‌های سیستم بدون خاک‌ورزی در کشاورزی

نهال‌های رویشی کشور استاندارد می‌شوند

چگونه با کرم گلوگاه انار مبارزه کنیم؟

ایجاد کلکسیون گیاهان دارویی در دانشگاه تبریز

حمله مگس میوه مدیترانه ای به باغات شرق گیلان

زنان کردستان، صاحب مقام اول استانداردسازی محصولات کشاورزی

تولید ۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در استان کرمان

دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو

ظرفیت‌های فناوری نانو در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی معرفی می‌شود

کشاورزی شهری، راهکاری مؤثر برای توسعه فضای سبز مفید

۲۱/۵ هکتار گلخانه به مجموع فضای گلخانه ای استان مرکزی اضافه شد

امکان تولید ۶ میلیون تن محصول کشاورزی با منابع آبی موجود

اگرونیک در شبکه های اجتماعی