1396/4/30 306

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی: امسال ۲۰۲ هزار و ۲۲۳ تن محصولات هسته دار تولید و برداشت می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی:

امسال ۲۰۲ هزار تن محصولات هسته دار در آذربایجان غربی تولید می شود

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: امسال ۲۰۲ هزار و ۲۲۳ تن محصولات هسته دار از باغات و مزارع استان تولید و برداشت می‌شود.

عبدالله فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر سطح زیر کشت محصولات هسته دار در استان را ۲۶هزار و ۱۱۸ هکتار عنوان کرد و افزود: در سال جاری از این میزان سطح زیرکشت ۲۰۲ هزار و ۲۲۳ تن محصولات باغی هسته دار برداشت می شود. وی سطح کل زیرکشت زردآلو در استان را پنج هزار و ۲۰۴ هکتار اعلام کرد و افزود: محصول تولیدی آن براساس پیش بینی سال ۹۶ به مقدار ۲۹ هزار و ۳۴۹ تن است که به ترتیب اولویت ارومیه ۱۱ هزار و ۴۱۰ تن، شاهین دژ سه هزار و ۹۹۲ تن، مهاباد دو هزار و ۸۸۰ تن بیشترین میزان تولیدات را به خود اختصاص داده‌اند.
 
فتح الله زاده در خصوص تولید هلو در استان اظهارداشت: در حال حاضر سطح کل زیر کشت هلو در استان هفت هزار و ۷۴۵ هکتار و محصول تولیدی آن براساس پیش بینی سال ۹۶ به مقدار ۷۸ هزار و ۸۴۳ تن است. وی خاطرنشان کرد: این میزان محصول به ترتیب اولویت ارومیه ۲۸ هزار و ۶۰۰ تن، میاندوآب ۱۶ هزار و ۱۵۰ تن، اشنویه ۱۱ هزار و ۱۹۷ تن، مهاباد هشت هزار و ۲۸۰ تن، نقده چهار هزار و ۵۵۰ تن سلماس دو هزار و ۷۰۰ تن و مابقی محصول در سایر شهرستانهای استان تولید می‌شود.
 
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در خصوص میزان تولید شلیل در استان گفت: در زمان حاضر سطح کل زیر کشت شلیل در استان چهار هزار و ۴۳۶ هکتار و محصول تولیدی آن براساس پیش بینی سال ۹۶ به مقدار ۴۶ هزار و ۲۴۴ تن است. وی افزود: به ترتیب اولویت ارومیه ۳۴ هزار و ۲۵۰ تن، شاهین دژ پنج هزار تن، مهاباد یک هزار و ۷۴۰ تن، اشنویه یک هزار و ۵۷۹ تن بیشترین تولید را به خود اختصاص داده و مابقی محصول در سایر شهرستانهای استان تولید می‌شود.
 
فتح الله زاده ادامه داد: سطح کل زیرکشت آلو در استان چهار هزار و ۹۱۰ هکتار ومحصول تولیدی آن براساس پیش بینی سال ۹۶ به مقدار ۲۹ هزار و ۴۵ تن است که به ترتیب اولویت ارومیه ۱۳ هزار و ۸۵۳ تن، میاندوآب ۱۰ هزار و ۷۸۰ تن و مابقی محصول در سایر شهرستانهای استان تولید می‌شود.
 
وی سطح کل زیرکشت آلبالو در استان را شش هزار و ۴۷ هکتار ومحصول تولیدی آن براساس پیش بینی سال ۹۶ به مقدار یک هزار و ۲۴۸ تن عنوان کرد و افزود: این محصول به ترتیب اولویت خوی ۶۴۲ تن، مهاباد ۱۷۸ تن، ارومیه ۱۷۷ تن، بوکان ۹۰ تن و مابقی محصول در سایر شهرستانهای استان تولید می‌شود.
 
فتح الله زاده سطح کل زیرکشت گوجه در استان ۵۶۴ هکتار ومحصول تولیدی آن براساس پیش بینی سال ۹۶ به مقدار سه هزار و ۵۱۴ تن برشمرد که به ترتیب اولویت میاندوآب یک هزار و ۱۲۰ تن، سلماس هزارتن، ارومیه ۶۰۰ تن، شاهین دژ ۳۴۲ تن و مابقی محصول در سایر شهرستانهای استان تولید می‌شود.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

لزوم ترویج روش مبارزه غیر شیمیایی و بدون مصرف سم به کشاورزان

سالانه ۲۰ میلیون تُن محصولات علوفه ای در کشور تولید می‌شود

نمایشگاه و جشنواره ارگانیک ایران تهران 98 دوازدهمین دوره

مسابقه دانشجویی با محوریت کشاورزی ارگانیک و شهری

برداشت ۴۸ تن شلتوک ارگانیک از روستاهای محدوده منطقه آزاد انزلی

پرورش بوقلمون ارگانیک در دانشگاه تبریز

"بیوره" چیست و چه عوارضی دارد؟

نود درصد زعفران جهان در ایران تولید می‌شود

پرورش کرم ابریشم در استان تهران احیا شد

طرح فراز؛ داربستی کردن باغهای انگور در ملایر

احداث اولین بازار بزرگ گل و گیاه در محدوده سرخه حصار

صادرات شلتوک خوزستان آزاد شد

قارچ شیتاکه (Shiitake) چیست

سرمازدگی پاییزه در کمین باغ‌ها و مزارع

تبدیل پسماند کشاورزی به علوفه؛ تجارتی جدید و سودآور

آشنایی با درخت زیبای نمدار یا تیلیا

مورینگا، گز روغن؛ معجزه طبیعت

آسیا و اقیانوسیه تحت تاثیر تغییرات اقلیم و ناامنی غذایی

سهم ایران از تجارت جهانی زعفران کمتر از ۱۰ درصد است

آغاز طرح پایش اراضی کشاورزی روستاهای ورامین

پیش‌بینی تولید ۴۰۰۰ تن عسل در همدان

برگزاری دومین کنفرانس بین‌المللی گل محمدی در آبان

نشست تخصصی گیاهان دارویی و قارچ‌های کوهی در کاشان

گوگل به هوش مصنوعی بو کشیدن یاد می‌دهد!

ارائه آموزش های نوین باغداری اولویت جهاد کشاورزی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی