1396/7/19 46192

پودر سیر یک ادویه عالی است که باید در هر خانه ای باشد. پودر سیر جایگزین عالی برای سیر تازه است و فایده های زیادی دارد.

بررسی خواص ادویه‌ای بسیار مفید

اهمیت «پودر سیر» و قرار دادن آن دربرنامه روزانه

پودر سیر چیست؟
پودر سیر از سیر خشک شده درست می‌شود و فواید زیادی نسبت به سیر تازه دارد چون هنگامی‌که سیر را خشک می‌کنید، عمر مفید آن را به طور نمادین افزایش می‌دهید، بنابراین می‌توان آن را برای ماهها یا حتی سالها بدون از دست دادن مواد مغذی نگهداری کرد. علاوه بر این، درست کردن پودر سیر بسیار آسان است، و می‌توانید در وعده‌های غذایی مختلف، استفاده کنید پودر سیر بعنوان ادویه یا سس غذا استفاده می‌شود.
 

آمار تغذیه‌ای پودر سیر:
پودر سیر طیف گسترده‌ای از مواد مغذی را شامل می‌شود، از جمله ویتامین C، آهن، کلسیم، پروتئین، فیبر و مقدار کمی سدیم و قند دارد. دارای آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات ارگانیک مانند آلیسین است که فایده‌های زیادی دارد.
 

فواید پودر سیر:
مهمترین فایده پودر سیر عبارتند از: کاهش کلسترول، بهبود سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از سرطان‌های خاص و کمک به هضم غذا:
 

- کاهش کلسترول: سبب کاهش کلسترول و فشار خون می‌شود.
 

- جلوگیری از سرطان: وجود آنتی اکسیدان‌های مختلف در پودر سیر به کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک می‌کند، التهاب را کاهش می‌دهد و از جهش‌های سلولی سرطانی جلوگیری می‌نماید.
 

- تقویت سیستم ایمنی بدن: وقتی سیر خشک می‌شود مقدار ویتامین C آن طور قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌یابد، بنابراین مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن هم افزایش می‌یابد و همین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.
 

- کمک به هضم غذا: اگر معده درد داشته باشید، برخی از ترکیبات ارگانی که در پودر سیر وجود دارد و همچنین فیبر و آهن موجود در آن یبوست را از بین می‌برد.
 

چگونه پودر سیر درست کنیم؟
اگر می‌خواهید پودر سیر خانگی درست کنید این کار بسیار آسان است، فقط برای خشک کردن سیر کمی زمان لازم داریم.
 

طزر تهیه پودر سیر:
سیر را پوست گرفته، تمیز کنید و برش داده و آن را بر روی سطح تمیزی می چینیم. سپس در فر ۱۷۵ درجه قرار دهید تا سیر کاملا خشک شود سپس در مخلوط‌کن، پودر کنید.
 

عوارض جانبی پودر سیر:
برخی از خطرات مصرف بیش از حد این پودر، و همچنین خطرات بالقوه برای افرادی که دارای شرایط خاص پزشکی هستند وجود دارد. شایع‌ترین مشکلات شامل اختلال گوارشی، مشکلات اختلالات خونریزی، نفس بد، درد عضلانی و سرگیجه است. اگر بیش از حد مصرف نکنید عارضه‌های جانبی ندارد.
 

- خونریزی: برای افرادی که بیش از حد پودر سیر مصرف می‌کنند، مشکلات خونریزی وجوددارد پس در حد اعتدال مصرف کنید.
 

- بوی بد: همانطور که با مصرف سیر از دهان بو می‌آید بوی پودر سیر بسیار زیادتر از سیر است که می‌تواند منجر به بوی بد شود. اگرچه می‌تواند به از بین بردن عفونت‌های دهان نیز کمک کند.
 

- عضلات شکم: هنگامی‌که بیش از حد از این گیاه مصرف شود، یا اگر آلرژی خفیف داشته باشید پودر سیر باعث اسپاسم عضلانی می‌شود.
 

- مشکلات معده: مصرف بیش از حد پودر سیر باعث دردهای معده و نفخ می‌شود بنابراین بیش از حد مصرف نکنید.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

امسال ۶۰۰ هکتار ذرت در مزارع شهرستان بمپور کشت می‌شود

۷۰ درصد انگور خراسان رضوی در چهار شهرستان این استان تولید می‌شود

پیش بینی برداشت ۱۰ هزار تن محصول تابستانه در خرمشهر

پیش بینی برداشت ۳۸ هزار تن آلو از باغات آذربایجان غربی

تجزیه داده‌های آماری در کشاورزی با نرم‌افزار SAS

پیش‌بینی تولید یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن شلتوک در مازندران

تولید بیش از ۷۰ هزار تن خشکبار در استان همدان

آغاز برداشت پسته از ۶۲۰۰ هکتار از باغات گناباد

کشت الگویی چغندر علوفه‌ای در همدان

صفر تا صد احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس در روستاها

تأمین ۱۷ هزار تن انواع کود کشاورزی در خراسان شمالی طی امسال

بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ تن کلزا در کردستان به طور تضمینی خریداری شد

رویداد نانوفناوری در کشاورزی و محیط زیست برگزار می‌شود

کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

کاهش رنج تولید برنج در لاهیجان

توانمندی کشور در تولید و بومی‌سازی ۳ قطعه از پهپادهای کشاورزی

زنگنه؛ میزبان سومین جشنواره آلبالو

انعقاد قراردادهای کشاورزی به ارزش ۹۵ میلیارد تومان در خراسان جنوبی

افزایش ۲۵ درصدی اعتبار طرح‌های محرومیت‌زدایی جهادکشاورزی در سال آینده

برداشت ۱۴ هزار تُن سیب گلاب در بروجرد

امسال حدود ۱.۱ میلیون تن سیب درختی در آذربایجان غربی تولید می شود

پیش‌بینی برداشت ۱۸۰ تن سیب‌زمینی در چهارمحال و بختیاری

سامانه هوشمند پایش و مشاوره مزارع بومی به کمک کشاورزی می‌آید

تولید سالانه ۳۶ تن زعفران در تربت‌حیدریه

افزایش نفوذ دانش در عرصه های کشاورزی گیلان

اگرونیک در شبکه های اجتماعی