1396/7/19 18457

پودر سیر یک ادویه عالی است که باید در هر خانه ای باشد. پودر سیر جایگزین عالی برای سیر تازه است و فایده های زیادی دارد.

بررسی خواص ادویه‌ای بسیار مفید

اهمیت «پودر سیر» و قرار دادن آن دربرنامه روزانه

پودر سیر چیست؟
پودر سیر از سیر خشک شده درست می‌شود و فواید زیادی نسبت به سیر تازه دارد چون هنگامی‌که سیر را خشک می‌کنید، عمر مفید آن را به طور نمادین افزایش می‌دهید، بنابراین می‌توان آن را برای ماهها یا حتی سالها بدون از دست دادن مواد مغذی نگهداری کرد. علاوه بر این، درست کردن پودر سیر بسیار آسان است، و می‌توانید در وعده‌های غذایی مختلف، استفاده کنید پودر سیر بعنوان ادویه یا سس غذا استفاده می‌شود.
 

آمار تغذیه‌ای پودر سیر:
پودر سیر طیف گسترده‌ای از مواد مغذی را شامل می‌شود، از جمله ویتامین C، آهن، کلسیم، پروتئین، فیبر و مقدار کمی سدیم و قند دارد. دارای آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات ارگانیک مانند آلیسین است که فایده‌های زیادی دارد.
 

فواید پودر سیر:
مهمترین فایده پودر سیر عبارتند از: کاهش کلسترول، بهبود سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از سرطان‌های خاص و کمک به هضم غذا:
 

- کاهش کلسترول: سبب کاهش کلسترول و فشار خون می‌شود.
 

- جلوگیری از سرطان: وجود آنتی اکسیدان‌های مختلف در پودر سیر به کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک می‌کند، التهاب را کاهش می‌دهد و از جهش‌های سلولی سرطانی جلوگیری می‌نماید.
 

- تقویت سیستم ایمنی بدن: وقتی سیر خشک می‌شود مقدار ویتامین C آن طور قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌یابد، بنابراین مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن هم افزایش می‌یابد و همین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.
 

- کمک به هضم غذا: اگر معده درد داشته باشید، برخی از ترکیبات ارگانی که در پودر سیر وجود دارد و همچنین فیبر و آهن موجود در آن یبوست را از بین می‌برد.
 

چگونه پودر سیر درست کنیم؟
اگر می‌خواهید پودر سیر خانگی درست کنید این کار بسیار آسان است، فقط برای خشک کردن سیر کمی زمان لازم داریم.
 

طزر تهیه پودر سیر:
سیر را پوست گرفته، تمیز کنید و برش داده و آن را بر روی سطح تمیزی می چینیم. سپس در فر ۱۷۵ درجه قرار دهید تا سیر کاملا خشک شود سپس در مخلوط‌کن، پودر کنید.
 

عوارض جانبی پودر سیر:
برخی از خطرات مصرف بیش از حد این پودر، و همچنین خطرات بالقوه برای افرادی که دارای شرایط خاص پزشکی هستند وجود دارد. شایع‌ترین مشکلات شامل اختلال گوارشی، مشکلات اختلالات خونریزی، نفس بد، درد عضلانی و سرگیجه است. اگر بیش از حد مصرف نکنید عارضه‌های جانبی ندارد.
 

- خونریزی: برای افرادی که بیش از حد پودر سیر مصرف می‌کنند، مشکلات خونریزی وجوددارد پس در حد اعتدال مصرف کنید.
 

- بوی بد: همانطور که با مصرف سیر از دهان بو می‌آید بوی پودر سیر بسیار زیادتر از سیر است که می‌تواند منجر به بوی بد شود. اگرچه می‌تواند به از بین بردن عفونت‌های دهان نیز کمک کند.
 

- عضلات شکم: هنگامی‌که بیش از حد از این گیاه مصرف شود، یا اگر آلرژی خفیف داشته باشید پودر سیر باعث اسپاسم عضلانی می‌شود.
 

- مشکلات معده: مصرف بیش از حد پودر سیر باعث دردهای معده و نفخ می‌شود بنابراین بیش از حد مصرف نکنید.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

استفاده از اوره به صورت تغذیه برگی

کود زیستی و افزایش راندمان باغ‌های پسته

زمینه تولید محصول سالم در کردستان فراهم شده است

برگزاری کارگاه ایجاد کسب و کار در حوزه‌ کنترل آفات شهری

روناس؛ طلای سرخ شورزی ایران

کشت ذرت علوفه ای و حبوبات جایگزین برنج می‌شود

هورمون جیبرلین و تاثیرات آن بر گیاه و میوه

قارچ گانودرما، اکسیری جادویی برای جسم و تن

‌کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی‌

اختصاص تسهیلات کشاورزی در راستای صنایع تبدیلی

امکان فروش محصول کشاورزان قبل از برداشت

مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه فناوری‌های حوزه آب

معرفی میکروارگانیسم‌هایی برای کنترل آفات در کشور

کشت ۴۰هزار هکتار نخود پاییزه در استان کرمانشاه

نویسنده‌ی کانادایی برای کودکان از کشاورزی می‌گوید

ابداع حسگری که میزان نیترات خاک را بررسی می‌کند

ظرفیت تولید سالانه ۸۰ هزار تن کمپوست از پسماند نیشکر

مصرف آب بخش کشاورزی به کمتر از ۷۰ درصد می‌رسد

بهبود معیشت کشاورزان با آموزش‌های تخصصی کشاورزی

لزوم تسریع در ایجاد بازارچه تولیدات اُرگانیک و عشایری ایل سنگسر

ضرورت آموزش زنان روستایی برای تولید محصولات سالم

گرانی جهانی مواد غذایی رکورد زد

تولید پهپاد کشاورزی برای اولین بار در کشور

گیاهان دارویی، جایگزین نفت

پیشنهاد پرورش کرم ابریشم به روستایی های البرز

اگرونیک در شبکه های اجتماعی