1396/7/19 14501

پودر سیر یک ادویه عالی است که باید در هر خانه ای باشد. پودر سیر جایگزین عالی برای سیر تازه است و فایده های زیادی دارد.

بررسی خواص ادویه‌ای بسیار مفید

اهمیت «پودر سیر» و قرار دادن آن دربرنامه روزانه

پودر سیر چیست؟
پودر سیر از سیر خشک شده درست می‌شود و فواید زیادی نسبت به سیر تازه دارد چون هنگامی‌که سیر را خشک می‌کنید، عمر مفید آن را به طور نمادین افزایش می‌دهید، بنابراین می‌توان آن را برای ماهها یا حتی سالها بدون از دست دادن مواد مغذی نگهداری کرد. علاوه بر این، درست کردن پودر سیر بسیار آسان است، و می‌توانید در وعده‌های غذایی مختلف، استفاده کنید پودر سیر بعنوان ادویه یا سس غذا استفاده می‌شود.
 

آمار تغذیه‌ای پودر سیر:
پودر سیر طیف گسترده‌ای از مواد مغذی را شامل می‌شود، از جمله ویتامین C، آهن، کلسیم، پروتئین، فیبر و مقدار کمی سدیم و قند دارد. دارای آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات ارگانیک مانند آلیسین است که فایده‌های زیادی دارد.
 

فواید پودر سیر:
مهمترین فایده پودر سیر عبارتند از: کاهش کلسترول، بهبود سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از سرطان‌های خاص و کمک به هضم غذا:
 

- کاهش کلسترول: سبب کاهش کلسترول و فشار خون می‌شود.
 

- جلوگیری از سرطان: وجود آنتی اکسیدان‌های مختلف در پودر سیر به کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک می‌کند، التهاب را کاهش می‌دهد و از جهش‌های سلولی سرطانی جلوگیری می‌نماید.
 

- تقویت سیستم ایمنی بدن: وقتی سیر خشک می‌شود مقدار ویتامین C آن طور قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌یابد، بنابراین مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن هم افزایش می‌یابد و همین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.
 

- کمک به هضم غذا: اگر معده درد داشته باشید، برخی از ترکیبات ارگانی که در پودر سیر وجود دارد و همچنین فیبر و آهن موجود در آن یبوست را از بین می‌برد.
 

چگونه پودر سیر درست کنیم؟
اگر می‌خواهید پودر سیر خانگی درست کنید این کار بسیار آسان است، فقط برای خشک کردن سیر کمی زمان لازم داریم.
 

طزر تهیه پودر سیر:
سیر را پوست گرفته، تمیز کنید و برش داده و آن را بر روی سطح تمیزی می چینیم. سپس در فر ۱۷۵ درجه قرار دهید تا سیر کاملا خشک شود سپس در مخلوط‌کن، پودر کنید.
 

عوارض جانبی پودر سیر:
برخی از خطرات مصرف بیش از حد این پودر، و همچنین خطرات بالقوه برای افرادی که دارای شرایط خاص پزشکی هستند وجود دارد. شایع‌ترین مشکلات شامل اختلال گوارشی، مشکلات اختلالات خونریزی، نفس بد، درد عضلانی و سرگیجه است. اگر بیش از حد مصرف نکنید عارضه‌های جانبی ندارد.
 

- خونریزی: برای افرادی که بیش از حد پودر سیر مصرف می‌کنند، مشکلات خونریزی وجوددارد پس در حد اعتدال مصرف کنید.
 

- بوی بد: همانطور که با مصرف سیر از دهان بو می‌آید بوی پودر سیر بسیار زیادتر از سیر است که می‌تواند منجر به بوی بد شود. اگرچه می‌تواند به از بین بردن عفونت‌های دهان نیز کمک کند.
 

- عضلات شکم: هنگامی‌که بیش از حد از این گیاه مصرف شود، یا اگر آلرژی خفیف داشته باشید پودر سیر باعث اسپاسم عضلانی می‌شود.
 

- مشکلات معده: مصرف بیش از حد پودر سیر باعث دردهای معده و نفخ می‌شود بنابراین بیش از حد مصرف نکنید.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

ادامه توزیع آب مورد نیاز کشاورزان از سد زاینده رود

مسیر پیشِ روی کشاورزی ایران با عضویت در اتحادیه اوراسیا

باغداران به جای فروش دانه زیتون، روغن زیتون عرضه کنند

آشنایی با درخت راش

سالم‌سازی ارقام و پایه‌های مختلف محصولات باغی کشور

جمع آوری سبزیجات به کمک ربات‌ها

معرفی برخی از انواع کاکتوس ها

قطعنامه پایانی دومین کنفرانس بین‌المللی و ششمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم

افزایش صد هزار تنی تولید شلتوک در گیلان

انواع مراتع ایران از نظر سطح پوشش گیاه

برداشت ۷۵ درصد برنج شالیزارهای گیلان

قیمت خرید توافقی خرما در خوزستان ۶۵ درصد افزایش یافت

اثر کودهای شیمیایی نیتراته در ساختمان خاک

اختصاص ۵۷ درصد زمین‌های کشاورزی به گندم

گیاهان دارویی؛ از مزرعه تا خانه

مهاجرت معکوس به روستاهای مازندران منجر به تولید نمی‌شود

پیوند آینده کشاورزیِ پایدار با فناوری‌های هوشمند و تولید کلان

اسراف ۷ میلیارد متر مکعب آب کشاورزی برای حفظ مالکیت زمین

تکنولوژی‌های نوین در بخش کشاورزی موجب افزایش بهره‌وری

تولمئیا گیاهی که به گیاهچه هایش کولی می‌دهد!

توسعه کشاورزی حفاظتی در قیروکارزین

قارچی که آینده موز زرد را تهدید می‌کند

سیب مازندران زودتر از دماوند به بازار آمد

پیش‌بینی تولید ۱۰ تن تمشک فرنگی در بابل

تولید ۴۵۰ کیلوگرم زعفران در کرمانشاه

اگرونیک در شبکه های اجتماعی