ایسنا/گلستان معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گلستان از بهکارگیری فارغالتحصیلان بیکاری کشاورزی در گلستان خبر داد و گفت: امسال ۲۱۷ نفر برای مشارکت در طرح جهش تولید در دیمزارها بهکارگیری شدند تا ضمن افزایش بهرهوری تولید، زمینه اشتغال آنها فراهم شود.
حجتالاسلام مهدی انتصاری امروز یکشنبه ۶ آذر در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: ستاد اجرایی فرمان امام(ره) از دو منظر به حوزه کشاورزی ورود پیدا کرده، یکی از وظایف ستاد در حوزه اجتماعی کمک به نیازمندان و محرومان است از طرفی غالب افرادی که کشت دیم دارند از قشر محروم جامعه محسوب میشوند که در راستای حمایت از این دسته از کشاورزان اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای گلستان در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه ورود ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در حوزه دانههای روغنی نیز برای خوداتکایی کشور در محصولات اساسی بود، افزود: در سال نخست ۶ استان بهصورت آزمایشی در این طرح شرکت کردند که سهم استان گلستان در سال نخست ۲۰ هزار هکتار، در سال دوم ۷۰ هزار هکتار و امسال نیز به ۲۱۰ هزار هکتار از اراضی گلستان تحت پوشش طرح جهش تولید در دیمزارهای استان گلستان قرار گرفت.
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گلستان با اشاره به اینکه یکی از خدمات ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در بخش فنی است، تصریح کرد: در همین راستا در سال گذشته ۱۹ تن و امسال ۵۰ تن بذرمال توسط شرکتهای کشاورزی تهیه شده و در اختیار کشاورزان قرار گرفت، همچنین ۱۱۰ تن ریزمغذی تهیه شده و توسط شرکتهای کشاورزی به دست کشاورزان رسید.
انتصاری از اعطای تسهیلات ارزانقیمت ۱۰۰ میلیون تومانی برای خرید ادوات کشاورزی دنبال بند خبر داد و گفت: این تسهیلات ارزانقیمت به کشاورزان نیازمند در مناطق مختلف استان گلستان تعلق گرفت.
وی از بهکارگیری کارشناسان کشاورزی خبر داد و تأکید کرد: کارشناسانی که با ستاد اجرایی فرمان امام(ره) همکاری دارند از فارغالتحصیلان بیکار کشاورزی هستند که بهصورت تماموقت در طرح جهش تولید در دیمزارها مشارکت کرده و به کشاورزان خدمات ارائه میکنند، در سال نخست ۳۰ نفر و در سال دوم ۱۳۰ نفر کارشناس کشاورزی با ستاد اجرایی فرمان امام(ره) همکاری کردند که این تعداد امسال به ۲۱۷ نفر رسیده است.
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گلستان آموزش به کشاورزان را بسیار مهم خواند و تأکید کرد: وظیفه اصلی کارشناسان آموزش و رصد ۱۰۰ درصد محصولات کشاورزی است، با افزایش سطح زیرکشت محصولات کشاورزی با کارشناسان بیشتری همکاری میکنیم، این کارشناسان از آغاز تا انتهای طرح با کشاورز همکاری میکنند و خوشبختانه اراضی طرح جهش تولید در دیمزارها نسبت به سایر اراضی کشاورزی ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش بهرهبرداری دارند.
انتصاری، گلستان را جزو استانهای برتر در طرح جهش تولید در دیمزارها برشمرد و گفت: این طرح از ۶ استان کشور شروع شده و در حال حاضر در ۲۰ استان کشور در حال اجرا است و میزان آن هر سال رو به افزایش است.