1400/11/9 503

این درس با تلاش و پیگیری سازمان حفاظت محیط زیست از حالت اختیاری به اجباری تبدیل شده است.

«شناخت محیط زیست» اجباری شد


معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به تدریس آزمایشی درس «شناخت محیط زیست» در ۱۰ دانشگاه کشور گفت: این درس با تلاش و پیگیری سازمان حفاظت محیط زیست از حالت اختیاری به اجباری تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا نورالله مرادی با تاکید بر لزوم افزایش ضریب نفوذ موضوعات محیط‌زیستی در نظام آموزش عالی کشور اظهار کرد: درس «شناخت محیط زیست» با تلاش و پیگیری همکاران ما در سازمان حفاظت محیط زیست، از حالت اختیاری به اجباری تبدیل شده است. این درس از مهرماه امسال به عنوان یک درس دو واحدی و به‌صورت آزمایشی در ۱۰ دانشگاه کشور تدریس می‌شود.

وی افزود: دو کتاب برای درس «شناخت محیط زیست» معرفی شده است البته برنامه ما در معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان محیط زیست، تامین محتوا برای این درس است. به عبارت دیگر در حال تدوین کتابی هستیم که بتوانیم محتوای مورد نیاز گروه‌ها و دانشگاه‌ها را به‌صورت به‌روز شده فراهم کنیم.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه گفت: چون درس «شناخت محیط زیست» برای همه دانشجویان در گروه‌های مختلف آموزشی در نظر گرفته شده است می‌بایست با یک رویکرد جدید تدوین شود و ما در حال انجام این کار هستیم. امیدواریم این کار باعث استقبال دانشجویان از درس «شناخت محیط زیست» به عنوان یک درس عمومی شود تا منجر به نهادینه سازی فرهنگ و دانش محیط زیستی در سطح جامعه گردد.

مرادی با بیان اینکه در تلاشیم تا استادان این درس از سوی سازمان محیط زیست و ادارات کل استان‌ها به دانشگاه‌ها معرفی شوند، خاطرنشان کرد: هم اکنون در ۱۰ استان کشور که تدریس درس «شناخت محیط زیست» به‌صورت پایلوت اجرا می شود، بخش عمده‌ای از رایزنی با اساتید توسط مدیران کل حفاظت محیط زیست استان‌های مزبور صورت می‌گیرد و بخشی از استادان هم از همکاران سازمان محیط زیست هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست  درس «شناخت محیط زیست» با هدف کلی افزایش حساسیت و توجه دانشجویان رشته‌های گوناگون به رعایت ملاحظات محیط زیستی در انجام طرح‌ها و پروژه‌ها و اهداف ویژه شناخت علمی و عملی دانشجویان به ضرورت درک حفاظت از محیط زیست در زمینه کاری و تحصیلی و درک عمیق دانشجویان به مقوله حفاظت از محیط زیست از طریق بهره مندی از خدمات مشاوره‌ای متخصصان حوزه محیط زیست درفعالیت‌های حرفه‌ای و تخصصی خود از مهرماه امسال به برنامه درسی ۱۰ دانشگاه اراک، تهران، بیرجند، رازی، شهید بهشتی، صنعتی اصفهان، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، فردوسی مشهد، محقق اردبیلی و یزد به‌صورت آزمایشی افزوده شده است و به مدت دو سال تدریس خواهد شد. پس از ارزیابی موفقیت ‌آمیز بودن و تأیید کمیسیون مربوطه، تدریس این درس در همه دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی کشور صورت خواهد گرفت.
منبع
ایسنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

برداشت ۷ کیلو زعفران در هکتار

با نهال بادام پول‌ساز و پرسود آشنا شوید

آغاز کشت بهاره «گلرنگ» در کبودراهنگ

ثبت ۲۴۲۵ شغل ایجاد شده در بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری در سامانه رصد

اگروتوریسم در خراسان رضوی فراگیر خواهد شد

لرستان پیشرو در ایجاد خانه‌های محیط زیست

تعویق رشد رویشی محصولات کشاورزی گلستان

تجهیز ۶۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری به روش‌های نوین آبیاری

صرفه جویی ۵ میلیون مترمکعب آب در راستای سازگاری با کم آبی در چهارمحال و بختیاری

پیش‌بینی تولید ۳۵۰ هزار تن گندم سال جاری در لرستان

برداشت گلچه های گلرنگ مزارع سیستان وبلوچستان از شهرستان دشتیاری

کاشت ۳۰۰ هزار اصله نهال در کرمانشاه در هفته منابع طبیعی

آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار تن کودشیمیایی بهاره در بروجرد

راه مواجهه با بحران کمبود آب استفاده از فناوری در کشاورزی

اراضی کشاورزی قزوین مجهز به سامانه نوین آبیاری می‌شود

توسعه نخلستان ها راهی مطمئن برای تجارت خرما در سیستان وبلوچستان

کشت ۵۰۰۰ بوته آناناس برای اولین بار در شهرستان زرآباد

ضدعفونی بیش از 88 هزار تن بذور غلات در همدان

صادرات بیش از ۲۳۸ هزار گلدان گل از نوشهر

کشت سیب زمینی در شهرستان خاش آغاز شد

۱۸۰ هزار تن گوجه فرنگی در بوشهر برداشت می‌شود

آزمایشگاه کشت بافت گیاهی مرکز تحقیقات جهادکشاورزی استان زنجان افتتاح شد

آغاز طرح ایجاد مزارع نوآوری در استان بوشهر

احداث ۳۰ هکتار باغ گل محمدی در شهرستان تفتان

لرستان قطب محصولات گلخانه‌ای خواهد شد

اگرونیک در شبکه های اجتماعی