1398/10/7 995

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: اجرای طرح کاداستر که در ۳۵ درصد از اراضی گیلان انجام شده است، بخشی از نگرانی سرمایه‌گذاری را در بخش کشاورزی مرتفع خواهد کرد.

اجرای طرح کاداستر در ۳۵ هزار هکتار از اراضی گیلان

گیلان پور در جلسه کشاورزی گیلان که امروز در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد، گفت: کاداستر یا حدنگاری اراضی کشاورزی با هدف تعیین محدوده‌های مالکیت اشخاص حقیقی و حقوقی به‌ منظور تسهیل و دقت در صدور یا اصلاح اسناد مالکیت و کاهش دعاوی در برنامه ششم توسعه در دستور کار قرارگرفته است. وی با بیان اینکه در ۳۵ هزار هکتار از اراضی استان گیلان نقشه برداری صورت گرفته است، افزود: سازمان امور اراضی به‌عنوان دستگاه مسئول اجرایی حدنگاری، این موضوع را پیگیری می‌کند.

گیلان پور با بیان اینکه با توجه به اینکه حدنگاری زمینه اجرای دو قانون مهم حفظ کاربری و جلوگیری از خرد شدن زمین را فراهم می‌کند، گفت: حدنگاری با تثبیت مالکیت، بخشی از نگرانی سرمایه‌گذاری را در بخش کشاورزی مرتفع خواهد کرد. از این رو سازمان جهاد کشاورزی و مدیریت امور اراضی در این مورد اهتمام ویژه دارند. وی خاطرنشان کرد: بر همین اساس در سال ۹۵ حدنگاری اراضی کشاورزی بخش‌های لشت نشا و خشک بیجار از توابع شهرستان رشت در سطح بالغ‌ بر ۲۲ هزار و ۵۰۰ هکتار در دستور کار قرار گرفت که با جذب اعتبار لازم از سازمان امور اراضی کشور اجرا شد.

گیلان پور ادامه داد: متعاقبا حدنگاری دهکا آستانه و کل شهرستان لاهیجان مجموعاً در مساحت بیش از ۵۰ هزار هکتار مصوب شد که همگی با انجام تشریفات به مشاوران دارای صلاحیت برون‌سپاری شد. مدیر امور اراضی استان گیلان عنوان کرد: با توجه به مسائل مربوط به اراضی شرکت سهامی کشاورزی و دامپروری سپیدرود عملیات اجرایی حدنگاری ۱۰ هزار هکتار دیگر در سال ۹۷ آغاز شد.

وی با بیان اینکه از مجموع این سطوح تاکنون در مساحت ۳۵ هزار هکتار نقشه تولید و جهت تائید غایی به مراجع ذیصلاح از ‌جمله سازمان نقشه‌برداری ارسال‌شده است، گفت: بعد از تائید نهایی فرایندهای صدور یا اصلاح اسناد عملیاتی خواهد شد. گیلان پور، متوسط پیشرفت فیزیکی قراردادها را ۵۰ درصد عنوان و بیان کرد: در مجموع این طرح ها با جذب بالغ‌ بر ۶۰ میلیارد ریال اعتبار در حال اجرا هستند.
منبع
ایسنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

برداشت ۷ کیلو زعفران در هکتار

با نهال بادام پول‌ساز و پرسود آشنا شوید

آغاز کشت بهاره «گلرنگ» در کبودراهنگ

ثبت ۲۴۲۵ شغل ایجاد شده در بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری در سامانه رصد

اگروتوریسم در خراسان رضوی فراگیر خواهد شد

لرستان پیشرو در ایجاد خانه‌های محیط زیست

تعویق رشد رویشی محصولات کشاورزی گلستان

تجهیز ۶۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری به روش‌های نوین آبیاری

صرفه جویی ۵ میلیون مترمکعب آب در راستای سازگاری با کم آبی در چهارمحال و بختیاری

پیش‌بینی تولید ۳۵۰ هزار تن گندم سال جاری در لرستان

برداشت گلچه های گلرنگ مزارع سیستان وبلوچستان از شهرستان دشتیاری

کاشت ۳۰۰ هزار اصله نهال در کرمانشاه در هفته منابع طبیعی

آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار تن کودشیمیایی بهاره در بروجرد

راه مواجهه با بحران کمبود آب استفاده از فناوری در کشاورزی

اراضی کشاورزی قزوین مجهز به سامانه نوین آبیاری می‌شود

توسعه نخلستان ها راهی مطمئن برای تجارت خرما در سیستان وبلوچستان

کشت ۵۰۰۰ بوته آناناس برای اولین بار در شهرستان زرآباد

ضدعفونی بیش از 88 هزار تن بذور غلات در همدان

صادرات بیش از ۲۳۸ هزار گلدان گل از نوشهر

کشت سیب زمینی در شهرستان خاش آغاز شد

۱۸۰ هزار تن گوجه فرنگی در بوشهر برداشت می‌شود

آزمایشگاه کشت بافت گیاهی مرکز تحقیقات جهادکشاورزی استان زنجان افتتاح شد

آغاز طرح ایجاد مزارع نوآوری در استان بوشهر

احداث ۳۰ هکتار باغ گل محمدی در شهرستان تفتان

لرستان قطب محصولات گلخانه‌ای خواهد شد

اگرونیک در شبکه های اجتماعی