امیر رحیمی با اشاره به اینکه این همایش در تاریخ 20 و21 تیرماه سال جاری در محل پردیس شهر دانشگاه برگزار میشود افزود: مزیت نسبی و اقتصاد گیاهان دارویی ارگانیک، استانداردهای مورد نیاز تولید گیاهان دارویی ارگانیک ، نهادههای مجاز در کشت ارگانیک، تغذیه گیاهان دارویی، ادویهای و نوشابهای با کودهای آلی و زیستی، مدیریت آفات و بیماری گیاهان دارویی در کشت ارگانیک، افزایش کارایی مصرف آب در تولید گیاهان دارویی ارگانیک محورهای این نشست علمی است.
دبیر اجرایی همایش به صادرات محصولات سالم گیاهی به بازار جهانی به عنوان هدف اصلی برگزاری همایشها در مورد گیاهان دارویی اشاره و افزود: استخراج و تولید محصولات گیاهی استاندارد هدف دراز مدت محققین این عرصه است گیاهی که عاری از هرگونه سموم و کود شیمیایی و گیاهی و با بالاترین کیفیت بوده و قابلیت عرضه در بازار جهانی را داشته باشد.
وی یادآور شد: این همایش توسط دانشکده کشاورزی دانشگاه و با همکاری انجمن گیاهان دارویی ایران، کمیته امداد امام خمینی، پژوهشکده مطالعات دریاچه ارومیه و مرکز تحقیقات کشاورزی استان برگزار خواهد شد. رحیمی با بیان اینکه آخرین مهلت ارسال مقالات 15 خرداد ماه 1397 است افزود: مقالاتی از دانشگاههای بندر عباس، گیلان، بیرجند، گرگان، سنندج، خوزستان، شیراز ... در حال وصول بوده و این نشان از استقبال خوب از این همایش است.