1401/3/29 213

انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، جلسه دوم رویداد انتقال تجارب حوزه کشاورزی با عنوان «اگری نو ۲» را برگزار می‌کند.

برگزاری رویداد انتقال تجارب نوآوری‌های کشاورزی


انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، جلسه دوم رویداد انتقال تجارب حوزه کشاورزی با عنوان «اگری نو ۲» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه با محوریت نوآوری‌های حوزه صنایع غذایی (فرآورده‌های گوشتی و لبنی، نوشیدنی، دلیوری، آشپزی، غلات و بیکری) در دو بخش «سخنرانی‌های انگیزشی» و «پنل گفت‌وگو وانتقال تجربه» برپا می‌شود. در بخش سخنرانی‌های انگیزشی شرکت کنندگان با فعالیت چندین شرکت و هولدینگ بزرگ نوآور آشنا می‌شوند و در پنل گفت‌وگو و انتقال تجربه به سوالات، درباره ارتباط نوآوری‌ها پاسخ داده می‌شود.

سید حمید نوربخش، امین فنایی و سید روح‌الله حسینی در بخش سخنرانی‌های انگیزشی سخنرانی خواهند کرد و در بخش پنل گفت‌وگو و انتقال تجربه نیز حمزه قائم‌پناه، حسن نخچیان، ایمان غروی، احمد خشنود و منصور احسانی مطالبی را بیان خواهند کرد.

رویداد انتقال تجارب نوآوری‌های کشاورزی پنجشنبه ۹ تیرماه در تالار رودکی دانشگاه فردوسی مشهد برپا می‌شود و علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و شرکت در آن می‌توانند به آدرس http://evand.com/events/agrino2 مراجعه کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر به شماره ۰۹۰۱۵۶۰۰۸۲۰ پیام دهند.
منبع
ایسنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

برداشت ۲ هزار تُن «بِه» در نطنز

تخصیص ۳۶۰ هکتار از اراضی دیم تویسرکان به کشت گیاهان دارویی

الگوی کشت بین عرضه و تقاضای محصولات کشاورزی همخوانی ایجاد می‌کند

۱۵ هکتار گلرنگ در لاشار کشت شد

یک تیر و دو نشان با جذب مهندسان کشاورزی

برآورد تولید ۴۰ کیلوگرم زعفران در فامنین

آغاز کشت قراردادی گندم و جو در اراضی کشت و صنعت مغان

آغاز برداشت کنجد در آغاز برداشت کنجد در خُنجخُنج

برداشت ۶۵۰ کیلوگرم زعفران از مزارع کاشان

پیشگیری از جنگل‌ زدایی با نوآوری

توزیع بیش از ۴۱ هزار تن کود شیمیایی بین کشت و صنعت‌های خوزستان

کشت قراردادی گندم در ۱۵ هزار هکتار از اراضی بوشهر

برداشت ۶۴۰ تن چای ترش در سیستان و بلوچستان

برداشت زیتون در ۷۰ درصد از باغات گیلان

کشت زیتون مقاوم به کم‌آبی در پژوهشگاه ژنتیک

پیش بینی برداشت ۴۴ هزار تن ذرت علوفه‌ای از مزارع سمنان

افزایش ۲ برابری تولید زیتون

توسعه کشاورزی در اراضی شیب‌دار آری یا خیر؟

کشت فراسرزمینی؛ فرصت یا تهدید؟

۱۴۱ واحد گلخانه خانگی در منطقه سیستان احداث می‌شود

آغاز برداشت محصولات گلخانه ای در جنوب استان کرمان

تولید زعفران و اشتغال بیش از ۱۰ هزار نفر در تایباد

۶۲۹ هزار هکتار از اراضی خوزستان به زیر کشت پاییزه می‌رود

تولید کودهای زیستی برای ارتقای سطح عملکرد کشاورزی در کشور

ایجاد اشتغال 5 هزار نفری با تولید محصولات گلخانه ای

اگرونیک در شبکه های اجتماعی