اخیرا با توجه به رویکرد جامعه به محصولات دارای خاصیت پاد اکسایشی و لزوم دسترسی به گیاهان متحمل به تنشها و دارای بازده بالا، میوه های ریز ایران مورد توجه تولید کنندگان قرار گرفته و کشت و کار آنها در حال توسعه است. در این راستا، انجمن علوم باغبانی ایران، علاوه بر برگزاری منظم کنگره علوم باغبانی، به کمک پتانسیل های موجود در مراکز مهم دانشگاهی و پژوهشی کشور، اولین سمپوزیوم تخصصی میوه های ریز را به منظور تبادل دانش بین متخصصان، بررسی دشواری ها و تنگناهای علمی و ارایه راه های حل های علمی در سال 1395 در دانشگاه بوعلی سینا همدان برگزار کرد.
در سال 1396 و به دنبال اعلام آمادگی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، انجمن علوم باغبانی هم موافقیت خود را با برگزاری دومین دوره سمپوزیوم در شهر ساری اعلام کرد. بدین وسیله از تمامی استادان، پژوهشگران، صاحب نظران، مدیران، دانشجویان، کارشناسان و تولیدکنندگان در زمینه های مختلف میوه های ریز دعوت می شود تا در این سمپوزیوم حضور یابند. دومین سمپوزیوم ملی میوه های ریز (انگور، کیوی، توت فرنگی، تمشک ها، زرشک، انگور فرنگی، ذغال اخته، بلوبری و سایر میوه های ریز)
سطح برگزاری: ملی
اطلاعات برگزاری همایش
فراخوان مقاله دومین سمپوزیوم ملی میوه های ریز، شهریور ۹۷، دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری ، انجمن علوم باغبانی
برگزار کننده: دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری ، انجمن علوم باغبانی
مکان برگزاری: ساری - دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری
امکان ارسال مقاله: بله
حوزه های تحت پوشش: کشاورزی، محیط زیست
تاریخ های مهم
تاریخ برگزاری: 14 و 15 شهریور 1397
آخرین مهلت ارسال اصل مقالات: 15 تیر 97
اطلاعات تماس
دبیر علمی کنفرانس: دکتر ویدا چالوی
دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر مهدی حدادی نژاد
تلفن تماس با دبیرخانه: 33687564-011
وب سایت همایش: smallfruits.sanru.ac.ir
ایمیل: smallfruits2018sanru@gmail.com
کانال تلگرام: smallfruits2018sanru@
محورهای همایش
- بهزراعی و مدیریت تولید
- فیزیولوژی و تنشهای محیطی
- بهنژادی
- کشت بافت و زیست فناوری
- ارزش غذایی و دارویی
- برداشت، فرآوری و بازار رسانی
- نهاده سازی از تولید تا عرضه محصول
- تغییر اقلیم
- کشت ارگانیک و تقاضا محور