1396/12/22 172

محققان به مردم توصیه می‌کنند که به پرندگان غذا بدهند اما توجه کنند و با احتیاط این کار را بکنند چون غذا دادن به پرندگان می‌تواند موجب شیوع برخی بیماری‌های واگیردار میان آنها بشود.

به پرندگان غذا بدهید اما با احتیاط


متخصصان موسسه باغ وحش لندن می‌گویند مردم باید به غذا دادن به پرنده ها ادامه بدهند اما باید متوجه خطرات این کار هم باشند. اگر پرنده‌ای به نظر بیمار بیاید، غذا برای مدتی نباید در دسترس آن قرار بگیرد. پرنده‌هایی مانند فنچ و انواع کبوترها به عفونتهای انگلی حساس‌ترند. با اینکه برخی بیماریهای مخصوص پرندگان کاهش پیدا کرده، برخی از انواع آن هم با در نظر گرفتن زیستگاه آنان شیوع بیشتری پیدا کرده است.

 

به هر حال اینکه پرندگان برای غذا خوردن دور منبع غذا جمع می‌شوند باعث می‌شود، بیماریهای واگیردار میانشان شیوع بیشتری پیدا کند و تعداد بیشتری از آنها آلوده شوند. به همین دلیل متخصصان می‌گویند هنگام غذا دادن به پرنده‌ها دقت کنید که اگر پرنده بیماری می بینید غذا دادن را برای مدتی متوقف کنید تا این پرنده‌ها برای پیدا کردن غذا اماکن پر پرنده را ترک کنند و موجب بیماری سایرین نشوند. تشخیص بیماری پرندگان گاهی از روی ظاهر آنها ممکن است. مثلا تشخیص پرندگانی که کز می کنند یا غده های بزرگی در بدن دارند از سایرین به راحتی ممکن است.

 

در بریتانیا به مردم توصیه می شود که حواسشان باشد ظرفهای غذای پرندگان را به طور مرتب تمیز کنند، در غذا دادن اعتدال را رعایت کنند و اگر با پرنده های بیمار مواجه شدند به مراجع صاحب صلاحیت گزارش بدهند، با دامپزشکان مشورت کنند و غذا دادن به آنها را برای مدتی متوقف کنند. همه اینها درحالی است که غذا دادن به پرنده‌ها به ویژه در زمستان که آنها برای زنده ماندن به غذای زیادی نیاز دارند بسیار مهم است.

منبع
بی بی‌سی

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

چشمه علی و چند قنات تاریخی در شهرری خشک شدند؟

تولید ربات برای برداشت محصولات کشاورزی

استفاده از ماهواره های فضایی در کشاورزی

محصولات کم آب بر بکارید

سودجویی با نام غذای ارگانیک

معرفی گیاه گون و انواع آن

کشت محصولات ارگانیک در تربت جام افزایش یافت

مبارزه بیولوژیک برای کنترل کرم ساقه خوار برنج

خودکفایی کشاورزی و مرگ تاب آوری سرزمینی ایران

تحمیل ماشین آلات کشاورزی با قیمت بالا به کشاورزان

گروه بندی علمی گیاهان و اهمیت «رقم» در باغبانی

تدوین سند بیابان زدایی با همکاری فائو

مساحت جنگل‌های شمال روند کاهشی داشته است

سنبل آبی، یک تهدید ملی!

آموزش تولید گل و گیاه در جهاد دانشگاهی

توسعه کشت ارگانیک سیب زمینی در اردبیل

تاثیر گوجه فرنگی در سلامت قلب

نحوه کشت و کار پیاز در ایران

معرفی گیاه الفانت گراس یا علف فیل

نود درصد محصول پسته رفسنجان نابود شد

طرح توسعه کارخانه ماشین آلات کشاورزی همدان

هفت هزار شرکت تعاونی مازندران غیرفعالند

محلات؛ دومین تولید کننده گل و گیاه در کشور

شن مخصوصی که آب جوی را آشامیدنی می‌کند

برگزاری هفتمین دوره تخصصی کشت بافت گیاهی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی