1396/8/30 2822

فرماندار شهرستان همدان با بیان اینکه شهرک سبزی‌کاری در شهرستان همدان تاسیس می‌شود، گفت: همدان می‌تواند پایلوت تولید و بسته بندی بهداشتی و ارگانیک سبزی کشور شود.

شهرک سبزی‌کاری در همدان تاسیس می‌شود

علی تعالی فرماندار شهرستان همدان اظهار کرد : از ۹۵ هکتار زمین‌های زیر کشت سبزی در شهر همدان ۵۰ هکتار آن از آب سالم و بهداشتی و بقیه از آبهای آلوده به فاضلاب و فاضلاب استفاده می‌کنند. وی آموزش مستمر سبزی کاران شهرستان همدان را ضروری دانست و افزود : استفاده ناآگاهانه از زمان و میزان مصرف سموم و کود‌های کشاورزی در تولیدات سیفی و سبزیجات ساماندهی می‌شود . تعالی از تاسیس شهرک سبزی‌کاری شهرستان همدان تا سال آتی خبر داد و بیان کرد : با تدبیر در کار می‌شود خدمتی ارزنده و ماندگار را در ایجاد شهرک سبزی‌کاری با برندی استاندارد در شهرستان با حوزه توزیع استانی و کشوری ایجاد کرد.

 

فرماندار شهرستان همدان افزود: بهره مندی شهرستان همدان از سیستم شبکه فاضلاب شهری می‌تواند بازدارنده و محرکی خوب برای تولید محصولات بهداشتی شود. این مقام مسئول عنوان کرد: شناسایی سبزی کاران ، زمین‌های آلوده به فاضلاب ، برخورد با مصرف کنندگان آب غیر بهداشتی، اخذ و تخصیص سهمیه آب از منابع شهرستان از جمله اقدامات انجام شده در بخش کشاورزی می‌باشد. وی افزود: کشت سبزی باید بر پایه اصول علمی‌، بهداشتی و مکانیزه صورت گرفته و تبدیل کشت آن به شیوه بذری می‌تواند همدان را به پایلوت تولید سبزی بهداشتی در کشور تبدیل کند.

 

تعالی تاکید کرد: اگر سبزی کاران همدانی تعاونی تشکیل دهند مجموعه‌های دولتی و بانک‌ها بهتر و با تسهیل بیشتری می‌توانند به تولید، صادرات و ایجاد شهرک کشت سبزی کمک کنند. وی ادامه داد: تبدیل کشت سنتی به صنعتی و بهداشتی در نظامند شدن تولید گیاهی در طرح شهرک سبزی‌کاری همدان می‌تواند بستر صادرات را فراهم کند. فرماندار شهرستان همدان اضافه کرد: تولید سبزی درشهرک سبزیجات سبب کنترل متمرکز و آموزش ترویجی به کشاورزان از سوی اداره جهاد خواهد شد. وی افزود: دو قطعه زمین به مساحت ۴۲۰ و ۲۳۰ هکتار برای تاسیس شهرک کشت سبزی و سیفی جات شهرستان همدان پیش بینی شده که در مرحله تایید نهایی سازمان معاونت تولیدات گیاهی و کشاورزی کشور است. تعالی در خصوص واگذاری‌های انشعاب گاز به متقاضیان واحدهای تولیدی گفت: طی گزارشی مشکلات انشعاب و ایجاد خط لوله به متقاضیان صنعتی را ارائه شده تا برای رفع آن پیگیری‌های استانی را انجام دهیم.

 

وی با تاکید بر ضرورت بررسی روند اجرای مصوبات در شهرستان همدان گفت : عرضه دام زنده و چرای موردی در مناطق شهری و ممنوعه شهرستان همدان به حوزه سیاسی فرمانداری اعلام و روندی برای رفع این مشکل اتخاذ شود. رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان همدان نیز گفت : آموزش تولید‌های سالم و بهداشتی به همه سبزی کاران داده شده است. وی افزود : سالانه  یک هزار و ۹۰۰ تن سبزی در شهرستان همدان تولید می‌شود که این میزان تنها ۲۰ در صد نیاز شهرستان را تامین می‌کند و ۸۰ درصد سبزی‌های شهرستان از سایر استان‌ها وارد می‌شود. دکتر رشیدی افزود: گرچقا ، قاسم آباد، حصار امام، دیزج، مریانج، حسن آباد، مجید آباد و انصارالامام روستا‌های تولید کننده سبزی شهرستان همدان هستند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی