رئیس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی به مراحل بررسی اثربخشی محصولات دارویی تولید شده در این پژوهشکده اشاره و گفت: 12 فرآورده جدید این مجموعه پس از طی فاز سلولی-مولکولی و فاز حیوانی، فاز کلینیکی را نیز طی کرده که مجوز وزارت بهداشت برای تعدادی از آنها صادر و تعدادی دیگر نیز در حال اخذ مجوز است.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه البرز، دکتر شمسعلی رضازاده در حاشیه دیدار مدیر کل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی از پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی انجام شد گفت: آغاز کار اولین مرکز تحقیقات گیاهان دارویی کشور به سال 63 باز میگردد و پس از آن جهاد دانشگاهی با هدف ایجاد یک مرکز ملی ایجاد مرکز ملی تحقیقات گیاهان دارویی را به تصویب رساند.
رضازاده افزود: در نهایت مجموعه پژوهشکده گیاهان دارویی کشور در سال 77 شکل گرفت و در حال حاضر کار خود را در چهار حوزه شناسایی، جمعآوری، بهبود شرایط کشت و غنیسازی گیاهان دارویی پیگیری میکند. وی با بیان اینکه معرفی محصولات حاصل از آلوئهورا و آویشن توسط این مجموعه صورت گرفت افزود: کار بر روی یک گونه خشخاش ایرانی برای تولید پیشنیازهای ضد درد نیز در این مجموعه در حال انجام است.
رئیس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی به انجام اقدماتی در حوزه بیوتکنولوژی از جمله کشت بافت، اصلاح ژنتیک و استخراج و خالصسازی مواد موثر گیاهان دارویی در این پژوهشکده اشاره و اعلام کرد: در کنار این اقدامات خدمات مربوط به آنالیز را به مجموعههای خارج از پژوهشکده ارائه میدهیم.
رضازاده در بخش دیگری از سخنان خود به مراحل بررسی اثربخشی محصولات دارویی تولید شده در این پژوهشکده اشاره و تصریح کرد: 12 فرآورده جدید این مجموعه پس از طی فاز سلولی-مولکولی و فاز حیوانی، فاز کلینیکی را نیز طی کرده که مجوز وزارت بهداشت برای تعدادی از آنها صادر و تعدادی دیگر نیز در حال اخذ مجوز است. وی از معرفی دو فرآورده برای کنترل دیابت و آلزایمر در سال گذشته گفت و اظهار کرد: امسال نیز فرآوردههای جدیدی را معرفی خواهیم کرد. رئیس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی به فعالیتهای تجاری در تولید فرآوردههای دارویی این پژوهشکده اشاره و اعلام کرد: این اقدام با تولید دمنوشهای گیاهی، تولید کپسولهای دارویی و تولید شربت و مایعات دارویی پیگیری میشود.
رضازاده در پایان به تولید نشا گیاهان دارویی و تکثیر بذر در حجم قابل قبول اشاره کرد و گفت: پژوهشکده گیاهان دارویی تمایل دارد حمایت خود از کشاورزان را با چنین فعالیتهایی انجام دهد.