رئیس جهاد کشاورزی شهرستان رزن گفت: سطح زیر کشت گلخانههای این شهرستان از ۸.۳ هکتار در سال ۹۲ به ۲۳ هکتار در سال گذشته افزایش یافته است.
به گزارش ایسنا، محمود فتحی امروز در کار گروه کشاورزی شهرستان رزن افزود: زمینهای کشاورزی شهرستان رزن ۱۲۷ هزار و ۶۹۴ هزار هکتار است که ۱۲۲ هزار و ۸۰۰ هکتار زمین زراعی و چهار هزار و ۲۰۰ هکتار اراضی باغی است.
فتحی افزود: شهرستان رزن قطب تولید گندم دیم است و بیشتر اراضی شهرستان به صورت دیم کشت میشود.
وی خاطر نشان کرد: ۲۵ درصد تولید و خرید گندم مربوط به شهرستانهای رزن و درگزین است.
فتحی با اشاره به بحث اصلاح الگوی کشت بیان کرد: در سطح شهرستان کاشت محصولات پر آب بر، کاهش یافته، اما این امر مستلزم فرهنگ سازی در بین مردم است.
رئیس جهاد کشاورزی شهر رزن خاطر نشان کرد: در شهرستان رزن ۱۶ هزار هکتار سطح زیر کشت زعفران وجود دارد و در مجموع سطح زیر کشت زعفران شهرستانهای رزن و درگزین به ۳۰ هزار هکتار میرسد.
فرماندار شهرستان رزن نیز گفت: در این شهرستان کاشت زعفران مورد استقبال بوده و در مقابل به علت کمبود آب،کنترل کشت هندوانه و صیفیجات نیز صورت گرفته است.
سید رضا سلامتی افزود: به دنبال تحقق سه رقمی شدن گلخانهها هستیم که دراین راستا در سلطان آباد،گلخانه ۳۰ هکتاری در دست تاسیس است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان همدان نیز در این جلسه گفت: در بحث اصلاح الگوی کشت باید پتانسیل هر منطقه را شناسایی کنیم.
شهرام پرورش افزود:مهمترین اصل در کشاورزی، پایداری است و این امر مستلزم همکاری تمامی ارگانهاست.
وی خاطر نشان کرد: ۷۵ درصد از اراضی استان بصورت دیم برداشت و ۸۵ درصد گندم استان همدان بصورت دیم تولید میشود.
معاون جهاد کشاورزی استان همدان بیان کرد: در سال ۸۸، در سطح ۲۸ هزار هکتار سیب زمینی کشت میشداما امروز به ۲۰ هزار هکتار رسیده است.
پرورش با اشاره به اینکه با افزایش گلخانهها در استان،علاوه بر کنترل بحران کم آبی به اشتغالزایی نیز کمک میشود، ادامه داد: گلخانهها باید در مکانی احداث شوند که مشکل برق، آب و گاز نداشته باشند.