1397/7/11 2947

وزیر کشاورزی و جنگلداری ترکیه بر گسترش همکاری‌ها با ایران به ویژه در زمینه کشاورزی تاکید کرد و گفت: آماده همکاری با ایران در زمینه گیاهان دارویی هستیم.

بکر پاک دمیرلی در دیدار با محمود حجتی؛

آمادگی ترکیه برای همکاری با ایران در زمینه گیاهان دارویی

بکر پاک دمیرلی در دیدار با محمود حجتی افزود: ایران در زمینه تولید و استفاده از گیاهان دارویی تجربیات خوبی دارد که باید از این تجربیات استفاده کنیم. دمیرلی در خصوص روابط تجاری ایران و ترکیه گفت: درآمد تجاری دو کشور در سال ۲۰۱۷ در حد خوب بوده و این روند باید ادامه پیدا کند. وی به مبادلات ۲۲۰ میلیون دلاری صادرات میان دو کشور ایران و ترکیه در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: این موضوع، نشان دهنده آن است که ما می‌توانیم روابط بیشتری در این زمینه با هم داشته باشیم.

 

دمیرلی گفت: پس از خروج ترامپ از برجام در رابطه با تحریم‌هایی که اعمال شده ما در حال تحقیق درباره آن هستیم. وی افزود: در دنیا به ویژه در دوره سرمایه گذاری، جنگ رقابتی میان کشور‌ها وجود دارد و ترکیه در ۳۵ سال اخیر تجربه خوبی کسب کرده که می‌تواند این تجربیات را با کشور دوست خود ایران ادامه دهد. وزیر کشاورزی و جنگلداری ترکیه با اشاره به معافیت‌های مرزی گفت: ایجاد معافیت‌ها در مرز‌های زمینی یکی از اقدامات خوب و مهم است که می‌تواند جان دوباره‌ای در کالبد اقتصاد دو کشور بدمد.

 

وی افزود: تجارت ما در سال‌های گذشته روند ثابتی داشته و ما باید آن را عملیاتی کنیم که فعالیت‌های بسیار خوبی در این زمینه انجام شده و اگر بتوانیم این فعالیت‌ها را عملیاتی کنیم می‌توانیم شرایط را بهبود بخشیم. وزیر کشاورزی و جنگلداری ترکیه گفت: با توجه به این که شرایط اقلیمی تغییر پیدا کرده در زمینه خشکسالی باید اقدامات موثری میان دو کشور انجام شود. وزیر کشاورزی و جنگلداری ترکیه با اشاره به شایعاتی مبنی بر اینکه فعالیت‌های جمهوری ترکیه باعث ایجاد گرد و غبار در ایران شده است، افزود: فعالیت‌هایی که در ترکیه انجام شده دلیل بر آلودگی گرد و غباری ایران نیست و دشمنان قصد برهم زدن روابط ما را دارند.

 

دمیرلی با اشاره به محدودیت‌های صادراتی و وارداتی ایران گفت: در کشور شما محدودیتی برای واردات وجود دارد که ۱۳۳۹ محصول را شامل می‌شود که از این میزان ۱۷۹ مورد کشاورزی است. وی افزود: در دوره تحریم چنین محدودیتی به تجارت ما ضربه خواهد زد، امیدواریم این اقدامات مورد تجدیدنظر قرار گیرد و ترکیه و ایران در قرارداد تجارت ترجیحی به یک همکاری متقابل برسند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

برداشت ۷ کیلو زعفران در هکتار

با نهال بادام پول‌ساز و پرسود آشنا شوید

آغاز کشت بهاره «گلرنگ» در کبودراهنگ

ثبت ۲۴۲۵ شغل ایجاد شده در بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری در سامانه رصد

اگروتوریسم در خراسان رضوی فراگیر خواهد شد

لرستان پیشرو در ایجاد خانه‌های محیط زیست

تعویق رشد رویشی محصولات کشاورزی گلستان

تجهیز ۶۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری به روش‌های نوین آبیاری

صرفه جویی ۵ میلیون مترمکعب آب در راستای سازگاری با کم آبی در چهارمحال و بختیاری

پیش‌بینی تولید ۳۵۰ هزار تن گندم سال جاری در لرستان

برداشت گلچه های گلرنگ مزارع سیستان وبلوچستان از شهرستان دشتیاری

کاشت ۳۰۰ هزار اصله نهال در کرمانشاه در هفته منابع طبیعی

آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار تن کودشیمیایی بهاره در بروجرد

راه مواجهه با بحران کمبود آب استفاده از فناوری در کشاورزی

اراضی کشاورزی قزوین مجهز به سامانه نوین آبیاری می‌شود

توسعه نخلستان ها راهی مطمئن برای تجارت خرما در سیستان وبلوچستان

کشت ۵۰۰۰ بوته آناناس برای اولین بار در شهرستان زرآباد

ضدعفونی بیش از 88 هزار تن بذور غلات در همدان

صادرات بیش از ۲۳۸ هزار گلدان گل از نوشهر

کشت سیب زمینی در شهرستان خاش آغاز شد

۱۸۰ هزار تن گوجه فرنگی در بوشهر برداشت می‌شود

آزمایشگاه کشت بافت گیاهی مرکز تحقیقات جهادکشاورزی استان زنجان افتتاح شد

آغاز طرح ایجاد مزارع نوآوری در استان بوشهر

احداث ۳۰ هکتار باغ گل محمدی در شهرستان تفتان

لرستان قطب محصولات گلخانه‌ای خواهد شد

اگرونیک در شبکه های اجتماعی