1396/11/25 2827

مجری طرح ملی گیاهان دارویی با بیان اینکه نخستین همایش و پویش ملی گیاهان دارویی در روزهای ۲۵، ۲۶ و ۲۷ بهمن برگزار می‌شود، گفت: رونمایی از سامانه جامع الکترونیک گیاهان دارویی روز ۲۶ بهمن‌ماه انجام می‌شود.

راه‌اندازی سامانه جامع الکترونیک گیاهان دارویی


پیمان یوسفی آذر درباره جزئیات برگزاری نخستین همایش و پویش ملی گیاهان دارویی توسط مرکز گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی از 25 بهمن ماه جاری اظهار کرد: نخستین پویش ملی گیاهان دارویی با حضور برترین شرکت‌های تولیدکننده گیاهان دارویی‌‌، شرکت‌های داروسازی گیاهی‌، تولیدکنندگان ارگانیک، کلینیک‌های طب سنتی و تولید‌کنندگان مواد غذایی سالم و محصولات سلامت‌‌محور برگزار می‌شود. وی ادامه داد: این پویش ملی در برج میلاد در تاریخ ٢٥، ٢٦ و ٢٧ بهمن‌ماه برگزار می‌شود همچنین همایش بزرگ نخستین پویش ملی گیاهان دارویی با حضور مقامات و با سخنرانی اساتید برتر حوزه و کارگاه تخصصی مدیریت کسب‌وکار و بازار در حوزه گیاهان دارویی در تاریخ ٢٦ بهمن‌ماه در سالن حافظ مرکز همایش‌های بین‌الملل برج میلاد برگزار می‌شود.

 

مجری طرح ملی گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: در مراسم پایانی که روز 26 بهمن ماه برپا می‌شود، از بهترین محقق، بهترین کتاب، بهترین صادرکننده، بهترین تولیدکننده ارگانیک، بهترین دمنوش تولید داخل و در نهایت بهترین کارآفرین این حوزه تقدیر می‌شود. یوسفی آذر افزود: شرکت مردم در این پویش رایگان است و می‌توانند در بخشهای تدارک دیده‌‌شده شرکت کنند. وی تصریح کرد: 40 شرکت به‌صورت قطعی در این همایش و پویش حضور می‌یابند و ظرفیت مهمانان حدود یک‌هزار و 500 نفر در نظر گرفته شده است. مجری طرح ملی گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: سعی داریم در روز 26 بهمن‌ماه از معاون رئیس‌جمهور هم دعوت به‌عمل آوریم که در  پایان مراسم نیز از بهترین صادرکننده‌ها و تولیدکننده‌های گیاهان دارویی و محصولات ارگانیک تجلیل به‌عمل می‌آید.

 

یوسفی آذر همچنین گفت: قرار است در مراسم افتتاحیه نمایشگاه که روز 25 بهمن ماه جاری است هم از معاون وزیر کار و جهاد کشاورزی دعوت به‌عمل آوریم. وی درباره فعالیت صادرکنندگان حوزه گیاهان دارویی گفت: در حاشیه این همایش و با استقرار تولید‌کنندگان گیاهان دارویی در قالب نمایشگاه، شرکت‌های صادرکننده گیاهان دارویی امکان عقد قرارداد با شرکت‌ها، مزارع و زارعان در این حوزه را دارند. مجری طرح ملی گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: برخی شرکت‌های صادرکننده حتی مشخص می‌کنند که چه گیاهی کاشته شود و در این رابطه نیز قرارداد منعقد می‌کنند.

 

یوسفی آذر اظهار کرد: در این نمایشگاه سه‌روزه (25، 26 و 27 بهمن ماه) نیز امکان عقد قرارداد و تضمین خرید هم وجود دارد. وی افزود: یک شرکت تخصصی از متخصصان دانشگاه شریف هم که در حوزه صادرات بین‌المللی فعالیت دارد در این نمایشگاه حضور می‌یابند و آنها که می‌خواهند محصولات خود را صادر کنند نیز می‌توانند از طریق این شرکت‌ها به فعالیت بپردازند. مجری طرح ملی گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ویزیت رایگان توسط اطبای سنتی و اساتید گیاهان دارویی و سرو دمنوش‌های گیاهی و ... از جمله ویژه‌برنامه‌های جنبی این نمایشگاه است. وی به دیگر برنامه‌های روز پویش اشاره کرد و گفت: رونمایی از تمبر ملی زعفران کشور و رونمایی از سامانه جامع الکترونیک گیاهان دارویی کشور یکی از مهمترین برنامه‌های روز 26 بهمن خواهد بود.

 

مجری طرح ملی گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی در تشریح فعالیت این سامانه اظهار کرد: تمامی اطلاعات مرتبط با گیاهان دارویی در این سامانه وجود دارد ضمن اینکه خرید و فروش به‌همراه اطلاعات کاشت و صادرات هم بخش دیگری از جزییات این سامانه خواهد بود. یوسفی آذر تصریح کرد: تمامی داده‌های این سامانه توسط طرح ملی گیاهان دارویی جمع‌آوری شده و این سامانه در خاورمیانه بی‌نظیر خواهد بود.

منبع
تسنیم
کلیدواژه:

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی