1396/10/6 1171

وزیر نیرو بارش باران در پاییز امسال را 20 درصد کمتر از سال گذشته اعلام و پیش بینی کرد تا پایان زمستان میزان بارش ها در کشور کمتر از سال های نرمال خواهد بود.

اردکانیان:

بارش‌های زمستان امسال کمتر از میزان نرمال خواهد بود

رضا اردکانیان روز چهارشنبه پس از جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره بحران آب در کشور و دستور کار دولت درباره این موضوع افزود: شرایط، شرایط خوبی نیست و ما از سال نرمال عقب هستیم و در آخر پاییز نزدیک 20 درصد کمتر از سال قبل که البته سال قبل هم سال نرمال نبود، بارش داشتیم. وی ادامه داد: پیش بینی ها این است که تا پایان زمستان 115 میلی متر بطور متوسط بارش خواهیم داشت که وضع کمی بهتر خواهد شد، ولی کماکان تا پایان زمستان میزان بارش های ما کمتر از سال های نرمال خواهد بود. اردکانیان با یادآوری اینکه در اقلیم خشک و نیمه خشک ایران، این امر رویداد جدیدی نیست، اظهار داشت: ایران در هزاران سال گذشته با فراز و نشیب این شرایط را داشته و ما باید وجه مثبت موضوع را ببینیم و از این شرایط استفاده کنیم و توجه بیشتری به چگونگی مصرف آب داشته باشیم.

 

وزیر نیرو خاطر نشان کرد: در بخش های مختلف به ویژه در بخش کشاورزی جای کار بسیاری است که بتوانیم صرفه جویی قابل ملاحظه ای داشته باشیم. وی به سفر روز گذشته خود به استان کرمان و بازرسی از طرح های آب اشاره کرد و گفت: این طرح ها بویژه در زمینه صرفه جویی آب در سه سال گذشته پیشرفت خوبی داشته اند و می توان در عین حفظ اشتغال و معیشت، با روش های درست، برای بحران آب چاره جویی کرد. اردکانیان درباره مقابله با چاه های غیرمجاز نیز تصریح کرد: طرحی به نام تعادل بخشی در منابع آب زیر زمینی از سال ها قبل تهیه شده و در دوره جدید مدیریت وزارت نیرو در دستور کار قرار گرفته است. وی افزود: قرار است با همکاری وزارت کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه و تامین منابع مالی لازم، این طرح توسعه یابد و انتظار می رود با همکاری استانداران بتوانیم در مصرف آب در بخش های مختلف به ویژه بخش کشاورزی صرفه جویی لازم را به عمل آوریم.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

برداشت ۷ کیلو زعفران در هکتار

با نهال بادام پول‌ساز و پرسود آشنا شوید

آغاز کشت بهاره «گلرنگ» در کبودراهنگ

ثبت ۲۴۲۵ شغل ایجاد شده در بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری در سامانه رصد

اگروتوریسم در خراسان رضوی فراگیر خواهد شد

لرستان پیشرو در ایجاد خانه‌های محیط زیست

تعویق رشد رویشی محصولات کشاورزی گلستان

تجهیز ۶۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری به روش‌های نوین آبیاری

صرفه جویی ۵ میلیون مترمکعب آب در راستای سازگاری با کم آبی در چهارمحال و بختیاری

پیش‌بینی تولید ۳۵۰ هزار تن گندم سال جاری در لرستان

برداشت گلچه های گلرنگ مزارع سیستان وبلوچستان از شهرستان دشتیاری

کاشت ۳۰۰ هزار اصله نهال در کرمانشاه در هفته منابع طبیعی

آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار تن کودشیمیایی بهاره در بروجرد

راه مواجهه با بحران کمبود آب استفاده از فناوری در کشاورزی

اراضی کشاورزی قزوین مجهز به سامانه نوین آبیاری می‌شود

توسعه نخلستان ها راهی مطمئن برای تجارت خرما در سیستان وبلوچستان

کشت ۵۰۰۰ بوته آناناس برای اولین بار در شهرستان زرآباد

ضدعفونی بیش از 88 هزار تن بذور غلات در همدان

صادرات بیش از ۲۳۸ هزار گلدان گل از نوشهر

کشت سیب زمینی در شهرستان خاش آغاز شد

۱۸۰ هزار تن گوجه فرنگی در بوشهر برداشت می‌شود

آزمایشگاه کشت بافت گیاهی مرکز تحقیقات جهادکشاورزی استان زنجان افتتاح شد

آغاز طرح ایجاد مزارع نوآوری در استان بوشهر

احداث ۳۰ هکتار باغ گل محمدی در شهرستان تفتان

لرستان قطب محصولات گلخانه‌ای خواهد شد

اگرونیک در شبکه های اجتماعی