1396/9/25 12091

بومادران به سبب خواص بسیاری که دارد می‌تواند برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار گیرد. برای آشنایی با خواص گیاه بومادران این نوشتار را از دست ندهید.

آشنایی با خواص گیاه بومادران


فشار خون از جمله بیماری‌های شایع دوران ما است و خوشبختانه با پیروی از یک رژیم غذایی مناسب می‌توان به مبارزه با آن برخاست. اما در عین حال، مصرف چای بومادران نیز در کم کردن سطح فشار خون مفید است. مطالعات حیوانی نشان از آن دارند که چای بومادران به واسطه‌ی جلوگیری از ورود کلسیم به عروق خونی می‌تواند موجب کاهش فشار خون شود. بومادران از جمله گیاهانی است که از آن به عنوان یک گیاه دارویی استفاده می‌شود. این گیاه به سبب خواص بسیاری که دارد می‌تواند برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار گیرد. برای آشنایی با خواص گیاه بومادران این نوشتار در نت‌نوشت را از دست ندهید.


خواص گیاه بومادران
۱- درمان گرفتگی :

از چای بومادران برای درمان گرفتگی قاعدگی استفاده می‌شود. این چای می‌تواند با آرام کردن ماهیچه‌ها در رحم موجب از میان رفتن گرفتگی‌ها شود. برای تهیه‌ی این چای باید دو یا سه قاشق چای‌خوری از گل این گیاه را در یک فنجان آب داغ، به مدت ۱۵ دقیقه، قرار دهید. بهتر است روزانه ۳ الی ۵ فنجان از این چای، ۲ روز پیش از شروع قاعدگی، مصرف شود.


۲- کاهش فشار خون:
فشار خون از جمله بیماری‌های شایع دوران ما است و خوشبختانه با پیروی از یک رژیم غذایی مناسب می‌توان به مبارزه با آن برخاست. اما در عین حال، مصرف چای بومادران نیز در کم کردن سطح فشار خون مفید است. مطالعات حیوانی نشان از آن دارند که چای بومادران به واسطه‌ی جلوگیری از ورود کلسیم به عروق خونی می‌تواند موجب کاهش فشار خون شود.


۳- تسکین علائم سرماخوردگی:
سرماخوردگی از جمله بیماری‌های معمول است و با استفاده از روش‌های متعددی می‌توان برای درمان آن اقدام کرد. یکی از این روش‌ها استفاده از چای سنتی شمال اروپا، یعنی چای ترکیب نعناع، اقطی و بومادران است. اکثر علائم سرماخوردگی ناشی از التهاب بدن هستند. اما این چای می‌تواند موجب رفع التهاب شود و نتیجتاً تسکین علائم سرماخوردگی را به همراه داشته باشد. برای تهیه‌ی این چای، مقادیر برابری از هر سه‌ی این گیاه‌ها را در یک فنجان آب داغ بریزید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بماند. پس از آن می‌توانید چای را بنوشید و از خواص آن بهره ببرید.


۴- تسکین علائم آسم:
آسم به سبب تورم و التهاب نایژه یا برونش رخ می‌دهد. در واقع با ملتهب شدن نایژه‌ها، آن‌ها باریک‌تر می‌شوند و موجب اختلال در تنفس می‌گردند. اما مطالعات حیوانی نشان می‌دهند که بومادران، می‌تواند موجب پهن‌تر شدن نایژه‌ها شود و نتیجتاً برای بیماران مبتلا به آسم مفید باشد.


۵- بهبود فرآیند هضم:
از دیگر مشکلاتی که می‌تواند به واسطه‌ی مصرف این گیاه مفید درمان شود، می‌توان به سؤهاضمه اشاره داشت. بر اساس مطالعات صورت گرفته، اسیدهای dicaffeoylquinic وluteolin-7-O-β-D-glucuronide موجود در بومادران می‌توانند جریان مایع صفراوی را افزایش دهند (چنان‌که احتمالاً می‌دانید مایع صفراوی در تجزیه‌ی چربی‌ها مفید بوده و می‌تواند بهبود فرآیند هضم را سبب شود).


۶- پیشگیری و درمان زخم معده:
از گیاه مورد نظر ما در طب سنتی عموماً در درمان مشکلات گوارش استفاده می‌شود. در حال حاضر برخی شواهد علمی نیز بر تأثیر مثبت بومادران در پیشگیری و درمان زخم معده صحه گذاشته‌اند.


۷- تسکین علائم سندروم روده تحریک‌پذیر:
برخی علائم سندروم روده تحریک‌پذیر عبارت اند از: اسهال، یبوست، درد شکم و … . اما بر طبق یک مطالعه‌ی حیوانی، بومادران می‌تواند با مهار پروتئین‌های غشای پلاسمایی موجب تسکین این علائم شود. لذا اگر به سندروم روده تحریک‌پذیر دچار اید، هر زمان که علائم آن آزارتان داد می‌توانید از چای بومادران بهره ببرید.


۸- کمک به خواب بهتر:
همواره از بومادران به مثابه‌ی یک گیاه برای بهبود کیفیت خواب استفاده شده است و این موضوع نیز توسط یک مطالعه‌ی حیوانی به اثبات رسیده. بنابراین اگر از بی‌خوابی و یا بدخوابی رنج می‌برید، می‌توانید پیش از خواب یک فنجان از چای این گیاه پرخاصیت بنوشید.

منبع
نت‌نوشت

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی