1396/4/28 2186

لازم است در رابطه با تأثیر محصولات ارگانیک در سلامت خانواده آگاهی‌بخشی در جامعه انجام شود.

ضرورت آگاهی‌بخشی از مصرف محصولات ارگانیک در سلامت خانواده


نائب‌ رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان گفت: لازم است در رابطه با تأثیر محصولات ارگانیک در سلامت خانواده آگاهی‌بخشی در جامعه انجام شود. «علی کلانتری» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: اخیراً جلسه‌ هیئت مدیره انجمن ارگانیک زنجان به‌منظور تعیین و تبیین رویکردهای آتی در سال‌جاری در محل اتاق بازرگانی زنجان برگزار شد. این مسئول با اشاره به اهمیت معرفی جامع محصولات ارگانیک، خاطرنشان کرد: آموزش و اطلاع‌رسانی در خصوص محصولات ارگانیک و آگاهی‌بخشی راجع به اثرات و تبعات بهره‌مندی از این چنین محصولاتی در سلامت خانواده و جامعه بیش از هر امر دیگری ضروری است.
 
وی افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی امری حیاتی است و برپایی سمینارها و تمرکز در تبلیغات در سطح استانی می‌تواند نتایج مطلوبی در راستای هدایت صحیح مصرف‌کنندگان شود. هم‌چنین در وهله نخست آموزش تولیدکنندگان و کشاورزان و نهادینه کردن تولید محصولات سالم و ارگانیک گام موثری برای ترویج این نوع محصولات خواهد بود.
 
کلانتری با تأکید بر ضرورت جذب و همکاری‌های ارگان‌های مرتبط با انجمن ارگانیک، یادآور شد: برای پیشبرد و توانمندسازی انجمن از هیچ همکاری و همیاری سازمان یا شرکت و تشکل‌های مرتبطی نباید غافل شویم؛ چرا که حضور سازمان‌های مرتبط و فعالان این حوزه بدون شک دسترسی به اهداف را سهل‌تر خواهد کرد.
 
نائب‌ رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان، تصریح کرد: جذب اعضا و دریافت حق عضویت از دیگر راهکارهای بهبود رسالت انجمن است. همچنین اتاق بازرگانی زنجان نیز تلاش خواهد کرد با انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با بانک کشاورزی زمینه‌های رشد و ارتقای بخش کشاورزی به‌ خصوص ارگانیک را برای کشاورزان و افراد ذی‌صلاح فراهم کند.
منبع
ایسنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

برداشت ۱۷۵ تن توت درختی در آذربایجان غربی آغاز شد

آغاز برداشت گندم از مزارع خراسان شمالی

گستردگی فرصت‌های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان اردبیل

کشت گیاهان دارویی در ۱۴۰۰ هکتار از اراضی کم بازده لرستان

آغاز دومین مرحله آبگذاری شالیزارهای مناطق مرکزی گیلان از فردا

خرید ۳۰ تن گندم بذری در خراسان شمالی

پیش‌بینی برداشت ۵۰ تن گل‌محمدی از مزارع اسدآباد

۹۰ درصد کودهای کشاورزی، تولید داخلی است

برداشت "کلزا" از مزارع کرمانشاه آغاز شد

کاشت گیاهان دارویی از راهکارهای مقابله با بحران کم‌آبی

انجام نشاء در ۱۲۵ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان

چرا خشکه‌کاری برنج در گلستان شکست خورد؟

پیش‌بینی تولید ۶۸ هزار تن گل محمدی در سال جاری

توسعه ۶ برابری گلخانه‌های رزن

توزیع بیش از ۷ هزار تن کود شیمیایی در خوزستان

پیش‌بینی تولید ۶۰۰۰ تن کلزا در خراسان رضوی طی سال جاری

اولین مزرعه نوآوریِ جنوب کرمان رتبه برتر کشور را کسب کرد

حفظ منابع آب و خاک تنها راه رسیدن به توسعه پایدار است

چهارمین جشنواره توت‌فرنگی در روستای گردشگری شیان برگزار می‌شود

نشاء برنج در ۲۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری گیلان

توسعه ۱۰۰۰ هکتاری کشت گیاهان دارویی در لرستان

نخستین مزرعه هوشمند کشور راه‌اندازی می‌شود

نشاء شالی در مزارع گلستان آغاز شد

آغاز برداشت گل محمدی از باغات بهاباد یزد

تولید ۳۲۳ هزار تن محصولات صنعتی و کشاورزی در ارس

اگرونیک در شبکه های اجتماعی