امروزه در ایران بهطور عمده دو گروه برنجهای زیرگونهی ایندیکا و یا برنجهای ارقام ژاپونیکا کشت میشوند. ارقام ایندیکا که بومی ایران میباشند کیفیت پخت بسیار خوب اما عملکرد پایینی در واحد سطح زیر کشت دارند اما ارقام ژاپنی باوجود دانههای ریزتر و با کیفیت پایینتر عملکرد بسیار بالایی دارند.
مقاله اختصاصی گروه تدوین محتوای اگرونیک استفاده از این مطلب و انتشار آن، با ذکر نام اگرونیک و درج لینک www.agronic.ir بلامانع می باشد.
1232
75
1516
992
1179
2813
1720
1651
4392
4570
نظر شما
پرطرفدارترین مطالب امروز
اگرونیک در شبکه های اجتماعی