امروزه در ایران بهطور عمده دو گروه برنجهای زیرگونهی ایندیکا و یا برنجهای ارقام ژاپونیکا کشت میشوند. ارقام ایندیکا که بومی ایران میباشند کیفیت پخت بسیار خوب اما عملکرد پایینی در واحد سطح زیر کشت دارند اما ارقام ژاپنی باوجود دانههای ریزتر و با کیفیت پایینتر عملکرد بسیار بالایی دارند.
مقاله اختصاصی گروه تدوین محتوای اگرونیک استفاده از این مطلب و انتشار آن، با ذکر نام اگرونیک و درج لینک www.agronic.ir بلامانع می باشد.
34130
2331
4258
20912
3280
2741
2049
4991
1533
5129
نظر شما
پرطرفدارترین مطالب امروز
اگرونیک در شبکه های اجتماعی