1397/10/15 1267

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور گفت که با رایزنی های صورت گرفته با بیمه مرکزی مقرر شد تا بیمه ماشین آلات کشاورزی با 30 درصد تخفیف انجام شود.

بیمه ماشین آلات کشاورزی تخفیف 30درصدی خورد

کامبیز عباسی روز چهارشنبه در حاشیه کارگاه آموزشی استاندارد سازی ماشین آلات کشاورزی مازندران در ساری افزود: از آنجاییکه خطر پذیری و میزان خسارت ماشین آلات کشاورزی کمتر از دیگر خودروها است، بیمه مرکزی با کاهش 30درصدی حق بیمه، موافقت کرده است. وی با اشاره به این که هم اکنون خوداتکایی تولید ماشین آلات و قطعات کشاورزی به 95درصد رسیده است، افزود: تولید داخلی ماشین آلات سبب شد تا قیمت انواع قطعات کشاورزی تا 20درصد نسبت به قیمت وارداتی پائین تر نیز عرضه شود.


عباسی توجه دولت تدبیر و امید به بخش مکانیزاسیون کشاورزی کشور را چشم گیر توصیف کرد و گفت:با حمایت همه جانبه دولت طی شش سال اخیر 30 درصد از کشت و 80درصد از برداشت 550هزار هکتار برنجکاری شمال که از مشقت ترین فعالیت‌های کشاورزی محسوب می‌شود، مکانیزه شده است. وی کاهش و مدیریت مصرف نهاده‌های کشاورزی از جمله بذر، سموم، کودهای شیمیایی، کاهش هزینه تولید، افزایش درآمد، حفاظت از خاک و بهره وری آب را از مزایای مکانیزاسیون کشاورزی برشمرد و توضیح داد: امروز 75درصد از کاشت و 95درصد برداشت هشت میلیون و 200هزار هکتاری گندمزارهای کشور نیز مکانیزه است.


عباسی گفت در پنج سال اخیر حدود هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات برای خرید انواع ماشین آلات کشاورزی داده شده و از جمله 97 هزار تراکتور ،2هزار و 100 دستگاه ماشین برداشت غلات و هفت هزار دستگاه تراکتور باغبانی وارد کشاورزی کشور شده است. وی ایجاد ردیف اعتباری مستقل بخش مکانیزاسیون کشاورزی را از مهمترین حمایت‌های دولت‌های یازدهم و دوازدهم عنوان کرد و گفت: خط اول اعتباری در سال 1392 به میزان 750 میلیارد تومان ایجاد شد و خط دوم در سال 93 به میزان 800 میلیارد تومان، خط سوم در سال 1394 به میزان هزار میلیارد تومان خط اعتباری چهارم در سال 1395 به مبلغ یک هزار و 200 هزار میلیارد تومان و پارسال به یک هزار و 500 میلیارد تومان و امسال نیز به 2هزار میلیارد تومان رسیده است.


وی به مکانیزاسیون و نقش آن در حفاظت خاک به عنوان مهمترین بستر تولید محصولات کشاورزی اشاره کرد و بیان داشت: هم اکنون 2 میلیون هکتار از زمین‌های کشاورزی کشور در قالب کشاورزی حفاظتی کشت و کار می‌شود یعنی فرسایش خاک به حداقل رسیده، بهره‌وری آب بالا رفته و ضریب کشت تا 2 برابر افزایش می‌یابد. رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی به رشد 750 درصدی استاندارد سازی ماشین آلات کشاورزی در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و گفت: سالانه بیش از یک هزارو 300 دستگاه از ماشین آلات استاندارد سازی می‌شود.


استان مازندران با ظرفیت 72نوع از تولیدات محصولات کشاورزی ،حدود 11درصد از ارزش افزوده بخش کشاورزی کشور را به خود اختصاص می‌دهد. سالانه هفت میلیون تن محصولات کشاورزی در استان مازندران تولید می‌شود که برنج، گل و گیاه ،انواع آبزیان، مرکبات ، کیوی دانه روغنی کلزا و گو شت مرغ از مهمترین محصولات محسوب می‌شوند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

گستردگی فرصت‌های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان اردبیل

کشت گیاهان دارویی در ۱۴۰۰ هکتار از اراضی کم بازده لرستان

آغاز دومین مرحله آبگذاری شالیزارهای مناطق مرکزی گیلان از فردا

خرید ۳۰ تن گندم بذری در خراسان شمالی

پیش‌بینی برداشت ۵۰ تن گل‌محمدی از مزارع اسدآباد

۹۰ درصد کودهای کشاورزی، تولید داخلی است

برداشت "کلزا" از مزارع کرمانشاه آغاز شد

کاشت گیاهان دارویی از راهکارهای مقابله با بحران کم‌آبی

انجام نشاء در ۱۲۵ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان

چرا خشکه‌کاری برنج در گلستان شکست خورد؟

پیش‌بینی تولید ۶۸ هزار تن گل محمدی در سال جاری

توسعه ۶ برابری گلخانه‌های رزن

توزیع بیش از ۷ هزار تن کود شیمیایی در خوزستان

پیش‌بینی تولید ۶۰۰۰ تن کلزا در خراسان رضوی طی سال جاری

اولین مزرعه نوآوریِ جنوب کرمان رتبه برتر کشور را کسب کرد

حفظ منابع آب و خاک تنها راه رسیدن به توسعه پایدار است

چهارمین جشنواره توت‌فرنگی در روستای گردشگری شیان برگزار می‌شود

نشاء برنج در ۲۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری گیلان

توسعه ۱۰۰۰ هکتاری کشت گیاهان دارویی در لرستان

نخستین مزرعه هوشمند کشور راه‌اندازی می‌شود

نشاء شالی در مزارع گلستان آغاز شد

آغاز برداشت گل محمدی از باغات بهاباد یزد

تولید ۳۲۳ هزار تن محصولات صنعتی و کشاورزی در ارس

ساخت کاتالیزور برای تصفیه آب و تولید هیدروژن

سطح کشت دانه‌های روغنی به ۱۰ هزار هکتار خواهد رسید

اگرونیک در شبکه های اجتماعی